Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zsebibabi

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kértük, hogy írjon beutalót kardiológiára, amire annyi volt a válasza, idézem: "Minek?! Úgysem jutnak be!" Emberek, sajnos a magyar egészségügy tényleg rémes állapotban van, és bár ha nem is a teljes sztorit, de a nagyrészét el tudom képzelni a magyar orvosokról, akik itthon maradtak.  Lássuk az én…..
Kórház után sajnos az otthoni helyzetem meglehetősen kellemetlenné vált. A nejem közölte, hogy nem kívánja a haldoklásomat végigasszisztálni. Az élet csak addig tart, amíg a cédula a csuklódról lecsúszik a nagylábujjadra. De a köztes időt próbáld tartalmasan eltölteni! A neten találtam, de…..
És kérdezném mindenkitől: TÉNYLEG LÉTFONTOSSÁGÚ EGY KUTYA EGY ORVOSI RENDELŐBEN? Most komolyan! Elmegy az ÁNTSZ a jó büdös francba! Tisztel praxis blog olvasók! 2016.02.08. 18 óra 40 perc magassága: éppen nézzük a retekklubbon a híradót. 2 perc leforgása alatt két  olyan nagy…..
Az elhunytat szólították meg, a levél tartalmában pedig úgy írtak mintha a felesége, az édesanyám halt volna meg. A levelet egy vidéki országgyűlési képviselő ügyvéd irodájából küldték, de a kérdésünkre nem kaptunk kielégítő választ. …Nagyon nehezen szántam el magam e blog megírására… Az eset most…..
zsebibabi 2016.01.17 12:02:55
@látjátok feleim szümtükkel:
Nem vagyok szívsebész, de sok betegem szorul szívsebészeti (hagyományos nyitott vagy minimal invasiv és katéter-intervenciós) beavatkozásra, ezért igyekszem up-to-date lenni ezen a területen is. Egyébként Bp-en 2 centrum, a GOKI és a Városmajori Klinika minden területen 1st class, érdemes ide beutalót kérni. Ha szükséges, priviben neveket is tudok ajánlani.
zsebibabi 2016.01.17 12:04:23
@zsebibabi: Elnézést, hogy @karcsibácsi: helyett válaszoltam. Egyébként ő sem szívsebész, tudomásom szerint beteghordó.
Praxis Így lettem skizofrén 2015.10.27 08:50:56
A történet 23 hónapja kezdődött, amikor célponttá váltam a lakásmaffiának, szervezett bűnözéshez kapcsolódóan. Egy ismerősöm kávéval kínált meg, senki nem gondolna rosszra, magamat sem tudom emiatt hibáztatni. Utólag okosabb az ember! Nos a kávéban volt valami, amitől kába…..
A hatvani rémségekről direkt visszafogottan próbáltam írni, de azt hiszem a korábban említett kettősség így is érzékelhető. Mi volt a bányászok jelszava? Szerencse fel! Az kell a mai magyarországi egészségügybe való bekerülés esetén is! Praxis!   Gondolkodtam sokat,…..
Nem tudom, mi az ügymenet ilyen helyzetben, mit és hogyan kell csinálni, de nem hinném, hogy ez, ahogy mi ezt végignéztük, ez emberséges lenne. A betegekkel, a hozzátartozókkal szemben sem, de az elhunyt felé is borzasztóan tiszteletlen volt ez az egész. Még szerencse, hogy a néhai…..
Praxis Bunkó helyettesítő orvos 2015.09.10 06:00:00
Amikor bejutott hozzá a barátnőm, vele is bunkó módon viselkedett. Miután elmondta, hogy lázas és mik a panaszai, első körben megjegyezte, hogy nem látszik betegnek (mert ez ugye csupán látszat kérdése), másodsorban nem írt fel semmiféle gyógyszert. Még egy nyamvadt köptetőt…..
zsebibabi 2015.09.17 13:51:08
@mig54: Évek óta követem a blogot, voltak egészen jó időszakai is.
Én is úgy látom, hogy ez az asztalos tette tönkre, trollkodta szét ostoba, de ellentmondást nem tűrő, rendszerint személyeskedő, sértő megnyilvánulásaival.
Kár.
Dávid füléből kifolyt valami feketés zselé és én már tudtam mi a baja, már megint fülgyulladása volt. Itt a fájdalmas sírás, a láz, a nyűgösség oka. Visszanézve egyszerű volt a diagnózis, és én piszok dühös lettem. Háromszor vették fel az összes adatunkat,…..
zsebibabi 2015.05.07 10:09:59
@Mókus ős: 1 éves gyermekem ismeretlen eredetű lázzal került a Tűzoltó utcai klinikára, ahol 2 hétig vizsgálták, kezelték. Éjjel-nappal mellette voltam, vittem vizsgálatokra, pelenkáztam, etettem, itattam, altattam. Eszembe nem jutott volna, hogy egy " ott ácsorgó nővér mérje meg a kib...tt lázát" helyettem. Más szülők is ezt csinálták egyébként. A slusszpoén, hogy 2x is látta gyermekgégész, negatív volt a fültükrözése, aztán amikor elkezdett folyni a gyenny belőle, kiderült, hogy mégis a onnan van a baj.
A szomszédasszony hiába kérte őket, legalább nézzék meg, ha kell fizet is érte, nem voltak rá hajlandóak. Kedves Praxis!   Egy szomorú és tragikus történettel jelentkezem, a szomszédasszonyunk férjének tragikus haláláról írnék pár sort. Az úr 54 éves volt, két hete volt…..
zsebibabi 2015.04.26 14:35:41
@asztalosani: A szánalmas te vagy.
Annyi nicket lehet használni, amennyit akar az ember, de ha valaki nem velejéig aljas , akkor egyetlen nick néven sem kívánja senkinek sem a halálát, sem azt, hogy rákos legyen.
Ez az alapvető különbség köztünk.

"remélem ... meghal a gyereked, apád, anyád, vagy a pasid." és "legyél te is rákos"
Milyen ember (?) az, aki ilyeneket kíván valakinek, csak azért, mert eltér a véleménye???