Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fuharos

25 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy az egykori Story magazinos Ómolnár Miklós összebútorozott a TV2-vel, ahol nem mellesleg azzal a Kökény-Szalai Viviennel dogozik majd együtt (legalábbis egy fedél alatt), aki annak idején kifúrta az állásából, a Ripost nevű sajtótermék sajnos sokkal több emberhez eljut majd, mint addig,…..
Időnként nagyra tud kerekedni a szemem, amikor szembetalálkozom egy-egy se füle – se farka gyerekverssel, ijesztő plüssjátékkal vagy kicsiknek szánt, mégis félelmetes rajzfilmmel. Személyes vélemény következik. ..
Ma azt találtam mondani a háromévesemnek, hogy „kislányom, foglald már el magad valamivel! Annyi játékod van, nem igaz, hogy te mindig unatkozol!” Az utált mondatok, amelyeket gyerekkoromban anyukámtól hallottam. Lehet, hogy ideje átértékelnem a múltat?..
Néha meglepődöm azon, milyen elképzelések vannak ma egy párkapcsolatról. Sok esetben a hatalmas igények nulla kompromisszumkészséggel párosulnak. Pedig kompromisszumot kötni nem egyenlő a megalkuvással...
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
A magyar sorozat az pont olyan, mint a Teleshop. Tele van termékelhelyezéssel, kiszámítható, mesterkélt és iszonyatosan unalmas. Talán csak annyi a különbség, hogy a tipikus magyar tévésorozat még a Teleshopnál is hosszabb, és gyakrabban tűnik fel benne Hujbert Ferenc. Hiába…..
Nesze!szer Igyál okosba! 2011.08.25 17:08:00
  Mi erre vágytunk volna ma.  Helyette... volt város, rohangálás, hőguta. Folyadékból pedig mérhetetlen mennyiségű fogyott. Viszont ráleltünk egy óriási okosságra. (A cím az egyik VV szereplő minap elhangzott mondatára utalt, aki ezt tudta nyilatkozni a…..
Appleblog Na de milyen a Lion? 2011.07.24 09:37:00
Nem lesz hosszú poszt. Elég röviden el lehet mondani.Az új funkciók: feleslegesek. A többségüket, például a Launchpadet szerintem sosem fogjuk használni, a fordított scrollt eddig minden ismerősöm kikapcsolta, a Mission Control kevésbé átlátható, mint az Exposé és társai, a…..
Érdekes, bár nem feltétlenül logikus gondolatmenet kezdett el futótűzként terjedni a neten.Futótűzként!Az egész ügy abból indul ki, hogy az amerikai és európai boltokban komoly hiány mutatkozik a MacBookokból, szokatlanul hosszú várakozási idő után lehet csak hozzájutni a…..
Gréczyblog Kicenzurázva 2011.05.13 10:04:00
Különös és talán némileg megrázó napokon vagyok túl.Kicenzuráztak.Az történt, hogy egy órás különbséggel eltűnt az aznap megjelent írásom a Népszava online kiadásából, majd a stop.hu címlapjáról veszett el A Dumánál című blogom.Minderről a barátaim, ismerőseim…..
Affektáló moszkvai leány. Hogy ki sunázná, azt ne Lamperth Mónikától tessenek megkérdezni! Lamperth-videó a lányok alatt...
Olyan első szerelmes kötődésem van, az a kicsit rózsaszín ködös, kicsit agyatlanul rajongós, lesajnálható rácsodálkozás. Ezért most is addig kavartam, amíg az lett a vége, hogy a karácsonyos témát a Pastramiban teszteltem: halászlé, töltött kápi, miegymás. Ehhez magammal…..
"Számomra a Helyi Théma szolgálat. Azt a szellemiséget kívántam szolgálni, amit Orbán Viktor kormányzása alatt tapasztalhatott meg az ország" - nyilatkozta Vitézy Tamás, az ingyenes hetilap tulajdonosa tavaly novemberben a Népszabadságnak. De vajon mit fog szólni…..
fuharos 2010.12.15 13:35:51
Ezen a héten két egymástól teljesen különböző helyet teszteltünk: a Déryné éttermet és a Moszkva tér bisztrót vettük górcső alá. Míg előzőben a pohártörésig jutottunk, utóbbiban már asztalon tánc is volt.  Az értékelési szempontjainkról itt olvashatsz. …..
Bár nemrég még az APEH feketelistáján szerepelt, Mester Tamást a hét végén az ország egyik legdrágább wellness-szállodájában látták feltűnni.Kiköhögte a 10 millió forint feletti sarat, aztán elment kipihenni. Esetleg ő írta a ezt a dalt? ..
Ha nem lenne bőr mellényben, azt mondanám, nem ő az.A filmet 18 éven felüliek itt tekinthetik meg. Az ötletet a Subba adta, de ők más celebet fedeztek fel. Biztosan szakmai nap volt...
Subba Ki kukucskál ott? 2010.08.14 11:11:00
Ki kukucskál 31:18-nál ilyen kiváncsian ezen a nem túl gusztusos gang-bang partyn? Sokan felfedeztétek Szigeti művész urat is. ..
Ha azt mondom, „málinkapálinka,” ismerőseim zömének felcsillan a szeme, mert tudják, miről beszélek. Az utánozhatatlan Márton és Lányai málnáról. A „málinkapálinka” – ahogy mi hívjuk – nálunk régóta osztatlan sikert arat. Így hát, amikor…..
Ez más autógyárakban is így megy? ..
Az értelmét ne keresse senki, volt otthon pár Rába-Steiger gumi...
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
fuharos 2010.06.22 06:05:39
Nincs vízdíj, nem kell lecementezni a csészét, soroljam a megtakarításokat? Egy szakkönyv, amiből a külföldiül tudók megtudhatják a titkot.  ..