Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Orsós Teréz

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A szigeten található első monumentum (föld: "riches of terra") unlockolása és felépítése. A többi a szintek lépésével automatikusan hozzáférhető lesz. Amennyiben 2 nap alatt elvégzed, egy kincseláda a jutalmad, amiben pénz, XP, LP és alapanyag van a szobor további…..
A Social Task-ok megcsinálásával SP-khez vagyis "Social Point"-okhoz juthatsz. Az SP is egy fizetőeszköz a sims freeplay játékban, amiből bizonyos dolgokat lehet vásárolni, mint például hajóház, ablakok, lépcsők, bútorok. A social task-okat valamelyik szomszédságban kell…..
Orsós Teréz 2015.05.15 18:47:16
@Irén Mányi: Szia én tegnap próbáltam ki a felhőbe mentés-tabletről törlés-felhőből letöltéses dolgot és klassz a játék nem veszik el de mielőtt ezt megcsinálod mindenképp mentsd el a felhőbe mert ha nem teszed az akkori állapotod dobja be amikor mentettél pl. én is két napos lemaradással kezdtem újra viszont a hajón így sem láthatóak az ismerősök és sajnos nem tudom kikapcsolni a tableton a tűzfalat(?!) ha egyáltalán van rajta :( hát remélem majd egyszer sikerül mert épp ma kaptam egy olyan feladatot hogy menjek valamilyen üzletbe ami sajnos az "another sim"-nek nincs úgyhogy nem tom' mi lesz mert az LP-t a másik babának gyűjtöm tortára...
Ezzel unlockolod a baby simet és ha 3 nap alatt megcsinálod, akkor a "baby pack"-ot, (ami nekem sajnos nem sikerült időben) és egy mobil telefont. Legyél kedves egy simmel "Be nice" Bővíts vagy készíts egy szobát. Inkább készíts, majd úgyis ki kell tapétázni Na most tapétázz…..
Orsós Teréz 2015.04.26 20:57:48
@SCH.K.Betti: Köszönöm a válaszokat a babás dologban, különben sejtettem hogy majd be fog "csinálni" a pirosban ha már a felnőtt simek is ezt teszik :D a szomszédoknál a megoldott feladat időtartamától függően küld haza szóval ha 2 perces a dolog 2 perc után,ha 8 órás a feladat akkor 8 óra után és utána ismét 5 LP a visszajutás.....lehet hogy most butaságot fogok kérdezni de még soha nem vásároltam a play áruházról semmit de nem tudtam ellenállni a lotus LP-t adó virágnak sikeres vásárlás bla bla bla de ugye nem fog többet lehúzni a kártyáról mint amit vettem(2×267 ft)?Remélem még nem fárasztalak :) ha mégis akkor bocsi mégegyszer és előre is Kösziii!
Orsós Teréz 2015.04.27 10:49:54
@SCH.K.Betti: Köszönöm a válaszokat megnyugtattál és ellenőrzöm a beállításokat... anno elég sok játékot tiltottam le a folyamatos játékfelkérés zuhatag miatt.Köszi a segítséget! :)