Regisztráció Blogot indítok
Adatok
purci (törölt)

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ambrus Attila, a viszkis rabló néven világhírűvé vált egykori jégkorongozó 27 bankot pakolt ki, de volt stílusa, froclizta a rendőrséget (ez az első elfogása után a Gyorskocsi utcából történő szökésben csúcsosodott ki) így tettei ellenére kultfigurává vált. A magyarok…..
purci (törölt) 2015.04.25 19:57:44
@Blogger Géza: beszoptad gézu már megint
          Kedves állampolgár, kérjük töltse ki az alábbi kérdőívet.            1. Mostanában sokat lehet hallani arról, hogy a miniszterelnök egy közönséges gazember, aki eladta Magyarországot az oroszoknak. Ön mennyire tartja fontosnak azt, hogy az országot ne…..
purci (törölt) 2015.04.25 17:52:59
@KullWahad: kiváltképp ne Buzikát, ha emlékszel az Esernyőtrükkre :)
Vendégszerzőnk, Mezei Balázs vallásfilozófus, egyetemi tanár írása. Válasz Hörcher Ferenc megjegyzéseire. Előzetesen: a Fidesztől nemcsak Hörcher tanár úr távolodott el, hanem mintegy milliónyi választópolgár is. Egyetértek az okok listájával, noha nem mindegyiket tartom…..
purci (törölt) 2015.04.25 17:47:57
@pythonozok: ejnye, hogy juthat egy fideszközeli álláspontról a demagóg szó eszedbe, szégyelld magad, pfuj! :D
Rogán minap azt nyilatkozta az RTL Klubbon, miszerint Habony Árpád magánemberként ad tanácsot a miniszterelnöknek, ezzel le is van zárva a Vuittonos Habony ügye. Ingyen, magánemberként. Bejelentett munkája ugyan nincs, jövedelme se nagyon, mégis mi az első? A nemzet. A…..
purci (törölt) 2015.04.25 17:29:44
@Blogger Géza: és ha én is kérek, akkor kapok? Ez ilyen egyszerű?

Ne legyél már ilyen szánalmas, öregem!
A minielnök tanácsadója, akiről mindenki tudja, hogy tanácsadó, de mégsem az. Vagy inkább titkos. Vagyis, mégsem az. Hány dolgot tudunk összeszedni Habony Árpádról?  Miért olyan furcsa a haja? Kézzel varrott kabátban megy a szegénység miatt tüntetők közé? Kommenteljen még…..
purci (törölt) 2015.04.25 15:47:09
@Szelid sunmalac: oszt mégis olyan mint a gyerek, a hülyébbik fajtából.