Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nicktolvaj (törölt)

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem bűn pénzmosodázni a Századvéget, mondja a bíróság a Mellár ügyben, nekünk meg felcsillanhat szemünk: egyszer még azt is megérjük, pénzmosónak fogják itt hívni az embert, akit strómanoznak netszerte a népek. Lőrinc nem ott tart már, mint egyszeri gázszerelő korában,…..
nicktolvaj (törölt) 2015.05.07 17:36:01
@kentauri: soha jobbat, miért kérded?
nicktolvaj (törölt) 2015.05.07 17:52:21
@kentauri: nem baj, én is útálom magam ;)
nicktolvaj (törölt) 2015.05.07 18:08:44
@kentauri: de azért téged is.

De ne lelkizzünk már, elég ritka az, hogy valamit komolyan mondanék/írnék, azt is többnyire véletlenül.
Dinamó Műhely Elveszett jelentés 2015.04.27 08:06:01
A magyar baloldalnak nincsenek víziói, csupán illúziói. Világképe nem korrelál a valósággal, de ez a magyar baloldalt nem zavarja. Témáit maga választja meg, miközben a racionálisan gondolkodó kisebbségre hivatkozik, lemondva arról, hogy a szerinte irracionálisan gondolkodó…..
nicktolvaj (törölt) 2015.04.27 15:55:22
@A megvalósult amerikai ólom..: mi van, magadba beszélsz?

(Amúgy meg:

1. Ki mondta neked egy árva szóval, hogy én baloldali lennék?

2. Védtem volna a baloldalt? Vagy nem tudsz olvasni?

3. Mi köze egy állítás helyességének (már ha az egyáltalán eldönthető) ahhoz, hogy kitől származik?

4. Nincs saját nickem, na bumm, de attól még vélemény lehet, nemde?

5. Bal oldal, mint olyan mindig lesz, amíg fennmarad a többpártrendszer, hiszen csak ahhoz képest van jobb oldal. Hogy aztán mely párt vagy pártok alkotják az változhat az idők során, és nagyon remélem, hogy változik is.

Ez áll az ún. jobboldalra is, amitől egyáltalán nem áll távol az utóbbi években a színtiszta baloldali demagógia, nyilván azért, mert vevők rá az emberek (rezsicsökkentés, teljes foglalkoztatás, bankározás, stb, stb).
nicktolvaj (törölt) 2015.04.27 19:04:12
@A megvalósult amerikai ólom..: ejj, ejj, micsoda gondolatolvasónak hiszed te magad, honnan tudnád, hogy én mit tudok és mit nem? Meg hát ez csak egy nick, azzal vitatkozol, ha ez kielégít, akkor hajrá.

Meg először lebaloldalizol, aztán megkérdezed, hogy milyen oldalinak vallom magam, aztán újra lebaloldalizol...

De tudod mit, felelek neked: nem tudom elfogadni egyik mai magyar pártot se, és szégyenteljesnek tartom az országra és lakóira nézve is, hogy ennyi a választék. Ez a politikai mocsár garantálja, hogy a következő évtizedekben is állandósul az ország lemaradása.

Konzvervatív vagyok sok szempontból (családkép, közgazdaság, jogpolitika, külpolitika) és liberálisnak (az állam alapvető feladata az egyéni szabadság védelme, és rühellem ezt az ösznépi etatizmust, a közösség nem tudja az egyén helyett az individuális gondot megoldani, ergo az élet sok területén nincs keresni valója). És baloldali is bizonyos téren: bár más nyelveken is beszélek, magyarnak lenni abszolút a lételemem és erre büszke is vagyok, de nem gondolom, hogy ez bárkinél különbbé tenne és ki nem bírom állni ezt a lenéző sovinizmust magyar részről a románok stb. felé (persze fordítva se, de ebben aligha lenne vita köztünk); továbbá már csak keresztényi gyökereinél is fogva feladata és felelőssége az államnak, hogy valamiképp segítse az elesetteket. Természetesen nem gondolom jónak, hogy komplett társadalmi rétegeket tartsunk segélyen de valami perspektívát egyrészt muszáj biztosítani (főleg oktatással), másrészt nem kéne alapból lenézni a szegényeket.

Az ideológiák mankók annak, aki nem látja rendszerben a világot. Én realistán próbálok látni, és senki szekértolója nem vagyok. Hidd el, nem egy vidám dolog.

(Aztán lehet, hogy minden máshogy van, hisz ez csak egy komment...)

***

AZ meg, hogy kinek lesz esélye kormányra kerülni, 18-ról lehetnek elképzeléseink, de szerintem még az is totál bizonytalan, nem tudhatod mit hoz a holnap.Szerinted 100 éve mit gondoltak 3-5 éves távlatban? Mert szerintem nem Trianont. De pl. akkor is sikeresen függetlenedett a politikai elit a realitásoktól.
Végre közzétették a május 1-jei jelszavakat. Évtizedek óta éreztük a fájó hiányt.Két megjegyzés:1. A fiatalabbak kedvéért jelzem, hogy a nemzetközi munkásmozgalom nagy ünnepéhez közeledve (szovjet mintát átvéve) az 1949-től 1989-ig tartó magyarországi politikai rendszer…..
nicktolvaj (törölt) 2015.04.27 13:44:45
@high up!: végre egy műértő :D
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
nicktolvaj (törölt) 2015.04.25 10:44:53
@Tudományos libsizmus: Mert mi lesz? Kiskomám?
Rogán minap azt nyilatkozta az RTL Klubbon, miszerint Habony Árpád magánemberként ad tanácsot a miniszterelnöknek, ezzel le is van zárva a Vuittonos Habony ügye. Ingyen, magánemberként. Bejelentett munkája ugyan nincs, jövedelme se nagyon, mégis mi az első? A nemzet. A…..
nicktolvaj (törölt) 2015.04.24 21:12:20
@Tizenötmillió Magyarok: ölég kevés tisztességes magyar lehet akkor már ebben az országban, nem vagy nagyon egyedül? :)
Úgy hat-hét éve elkezdtem hajnalonta kijárni a piacokra. Bárhol vagyok az országban az árupakolás rítusát, az árusok, trógerek felkészülését csodálattal nézem. A kor Tamburásai alig változtak az elmúlt ötven évben, szorgosan pakolnak, közben ugratják egymást. A piaci…..
nicktolvaj (törölt) 2015.04.24 20:43:55
@maxval bircaman szerkesztő: birka, birka, magadba beszélsz?!
Kedves Miska! Úgy érzem az elmúlt napok történései után szólnom kell hozzád, meg kell nyugtassalak: én hiszek neked. Igazságtalan az, hogy Dobrai Sándorné Marcsika - állítólag - Mexikóban dőzsöli el a hiszékeny hülyék pénzét, a sarat állni meg neked kell helyette. - Én…..
nicktolvaj (törölt) 2015.04.23 20:11:09
@miva?: csak egy nick vagyok...
A valaha látott egyik legviccesebb élő kapcsolást produkálta tegnap a Simicskatévé. A diákok tüntetésére kapcsoltak, de a tömeggel sétáló munkatárs teljesen háttérbe szorult, az operatőr átvette a főszerepet. Már az elején feltűnő, hogy a csávó jól beállítottan egy…..
nicktolvaj (törölt) 2015.04.23 19:24:07
@maxval bircaman szerkesztő: kussoljál be, mert megint kikapsz!