Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ubczi

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint ígértem, a blog arról fog szólni, hogy én miképpen éltem meg a ketogén diétára való átállást, mit hogyan csináltam, ma mit csinálnék másképp. Az előzőhöz hasonló összefoglaló posztok nem nagyon lesznek most egy darabig. Lesznek viszont hatásvadász, mindenféle fogyással, diétával, és ennek az…..
ubczi 2016.02.16 14:38:29
Kedves Ketojózsi!
röviden és velősen, hülyeségeket írsz a keto diétáról! keress rá! Vagy ha lusta vagy hozzá, ide linkelem Neked, hogy ne terjeszd a félinfókat, plusz ne tegyél baromságokat és utána majd szíd a diétát, hogy nem volt jó, miközben Te nem tartottad be jól!!
paleomedicina.com/hu/paleoketogen-etrend
alapvető, nem kell plusz vitamin, mert ha nem eszel szénhidrátot, nincs ami kiürítse raktárokat. Nem eszünk csirkét! nem eszünk kókusz zsírt, max kacsa, liba vagy mangalica zsírt! Egyébként a majonézben ott a tratósítószer, cukor! :( gondold végig még egyszer, hogy mit eszel, ehetsz ....
ubczi 2016.02.16 15:00:26
@kEtoJózsi:
abban a linkben elég jól le vannak írva a keto szabályai. Nem a paleo szó miatt linkeltem be, hanem azért, mert egy nagyon jól használható hiteles forrás, ami sajnos kevés van a neten.
Nem izgulok a diétád miatt, mindenki azt tesz a testével, amit akar. Engem inkább az zavar, hogy nagyon sokan majd ezek alapján kezdenek el "ketozni" és nem azok alapján, ami hónapok múlva fog megjelenni a blogodon.
Én is ketóztam 9 hónapig, meilőtt még az merül fel, hogy nem tudom miről beszélek.
További jó fogyókúrát!