Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Cibet71

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ez most egy rövid poszt lesz, mert az üzenet olyan egyszerű, mint a kőbalta. Annyi szó esik módszertanokról, eszközökről, menedzsment furfangokról, mégis a legfontosabb tényezőről valahogy sosem beszélünk, amikor a projektek sikerét vagy kudarcát boncolgatják. Pedig a dolog…..
Üdvözlöm önöket!   Valaki kèmprogramot tett a sony xperia T2 ultra telefonomra tudtom nélkül.   Nos a gyanú a közelemben terelődött egy személyre ez kiderült onnan hogy a munkatàrsam idézgetett a leveleimből és a levelező program beállításaiból és chat…..
Cibet71 2015.05.13 12:46:00
@egy igazi barom vagy mondigazatmar: Nincs kizárva, hogy tényleg telepítette valaki. Nem ismerjük a részleteket. De a linkelt FAQ-ban is ott van, hogy 5-10 perc a telepítés, és könnyedén uninstallálni is lehet.
Cibet71 2015.05.13 13:10:34
@egy igazi barom vagy mondigazatmar: Ok, tegyük fel, hogy technikailag lehetséges. Akkor is ott a többi oldal. Mi olyan fontos egy Átlag Józsiban, hogy kémkedjenek utána? (Hogy Átlag Józsi, azt a botrányos helyesírásból és fogalmazásból feltételezem.) Ha tudja, hogy kémprogram van a telefonján, akkor miért használja még mindig? Ilyen kérdéseket tennék fel neki.
Cibet71 2015.05.13 14:10:33
@egy igazi barom vagy mondigazatmar: Ez egész más. A munkaadó megteheti, hogy a céges telefonra feltesz egy monitorozó programot, a munkavállaló tudtával. Én is dolgoztam ilyen helyen, ahol telepítve volt egy kémprogram, ami figyelte, hogy milyen ablakok aktívak éppen, és ha megnyitottam például az Indexet, akkor azt nem számolta bele a munkaidőbe. De ezt a munkáltató nyiltan közölte, és én bele is egyeztem.
A fenti esetben viszont nem tudjuk, hogy céges telefon (azt írja, hogy "telefonomra"), nem a munkaadó telepítette, hanem titokban valaki.Ha tudom, hogy figyelik a gépemet, nem írok róla magánjellegű leveleket.
De mindegy, nem akarlak meggyőzni, ha hinni akarsz ebben, akkor hajrá. Meg a posztoló is biztos azt hiszi már, hogy én telepítettem a kémprogramot. :)