Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Giulio Karmann

2 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Giulio Karmann 87,9 kg 2014.07.08 23:36:02
Nyolcvanhétegészkilenc   Igen ennyi. 87,9 kg a súlyom. Holnap reggel futni megyek, kipróbálom használ-e. A cél hogy lemenjen a has és a manboob. Érlelődik egy ideje az elhatározás. Remélem a holnap reggel nem fog eltántoritani a további cselekvéstől...
Giulio Karmann Kék minden 2009.12.26 12:00:00
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/f6pu-qnhQZc&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param…..
Emlékeznek még tán, nem is olyan régen csámcsoghattunk már a Paul Bracq nevével fémjelzett El Benzo-n. Nem volt teljesen véletlen, hogy említésre került, hiszen akkor már Csikós jóvoltából (aki egyszer elvitt magával a legendás és misztikus Klub-ba) tudtam, hogy itthon is…..
Ígértem a mercis posztban, hogy írok még az idei, weissenkircheni hegyi felfutóról, ahova egy olyan debilnek, mint én, évről-évre érdemes visszamennie. Mert amikor eljövök, máris várom a következő évit.Mindig változik a kínálat, nagyjából 30 százalék marad meg az…..
Belsőség Heti merítés 2009.02.01 16:57:00
Az ember olvasgatja a végtelennek tűnő, általános iskolai dolgozatnak is pocsék vagy éppen bőrkötésbe való irományokat, és valahogy megjön a kedve az íráshoz… Amíg élek nem felejtem az első találkozásunkat: a Suzukin vizsgázott friss jogsimat szorongatva a kabátomban,…..
Kovács úr negyven évvel ezelőtt vett egy Bogarat, aztán nemrégiben egy Golfot. Nem nagy szó, mindenki ismeri a sztorit a reklámból. De persze Volkswagenekkel és volkswagenesekkel gyakran megtörténik az ilyesmi, toyotásokkal, lexusosokkal pedig a statisztikák szerint még sűrűbben.…..
Giulio Karmann 2008.12.30 13:48:55
Pontosan senki meg nem tudja mondani, mikor, hol, és főleg ki kezdte el az egész „Nürburgring-kör”-őrületet. Sokak szerint épp a Porsche volt az, amelyik szelet vetett és persze ezúttal is vihart aratott, hiszen azóta egymást túllicitálva dobálják az autógyártók a…..
Az újautó-vásárlást nem nekem találták ki. Egyszerűen tékozlásnak tartom, és nem is nagyon értem ezt a nagy magyar autót nullás kezdővel-mozgalmat. Haszonjárműnél oké, hiszen ha dolgozunk vele, akkor az termelőeszköz, és egy vállalkozás üzemeltetéséhez normális a hitel,…..
  Új összeállításunkat azoknak készítettük, akik a múlt héten igazoltan voltak távol az internettől, esetleg nem használnak RSS-t, vagy nem kenyerük a bogarászás, és nem akarják végignézegetni az összes rovatot, volt-e benne valami érdekes. Mivel ez egy kommentelhető…..
Belsőség Hummer kerékbe törve 2008.10.20 20:33:00
A Belsőségről már ismert magyar Aprilia Motó 6.5 közösség egyik bandatagja, Krisz küldte ezeket a képeket.  Tesóm fotózta Londonban, az Objektum a saját... "kerekén" parkolt le. Azt mondja, hogy valami vékony tömör gumi van rajta, és egy szerecsen vezette. Húsz…..
A varázspöcök egy szelep, ami a tágulási tartályból engedi ki a levegőt. Ha nem állunk meg 45 liternél, simán több üzemanyag is belemegy az autóba, mert a tágulási tartályt is feltöltjük. Így ha valakinek 50 litert tankolnak valamilyen VW konszern autóba, ami nem teljesen üres,…..