Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pompolic

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.09.01 18:55:00
Nos kedves mindenki, most jött csak el az idő, hogy kicsit pihenjek én is, úgyhogy egy hétig szigorúan számítógép-nélküli vakációzás lesz. Előre betápláltam pár bejegyzést, de válaszolni, reagálni nem fogok tudni. Aki teheti, az legyen szíves ne írjon ez idő alatt e-mailt.…..
Valahogy ez is kimaradt nekem, amikor anno végigvittem a San Andreast. Küldte: draglide..
Legalábbis szerintem. Már sikerült elfelejtenem, amikor egy véletlennek köszönhetően az előbb belebotlottam egy Rebel Assault linkbe. És egyből előjöttek a régi emlékek... A fiatal srácok szerintem nem fogják érteni, de aki anno játszott a Rebel Assault II-vel, tudja nagyon jól,…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.02 21:12:00
Nos új videó állása: 4 szabad nap ellenére nem igazán volt (lesz) lehetőségem videót készíteni. Valamikor a jövő héten azért szeretném már elkészíteni...Igazából már ismerem a játékot, megismertem a hibáit, fejemben kész a forgatókönyv, kitaláltam a poénokat. Szóval…..
Nyereményjáték még a héten! Nyugalom ;) Csak épp kevés az időm ..
Pompolic 2008.04.24 15:09:49
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
Pompolic 2008.04.13 21:17:44
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.03 15:26:00
Múltkor már említettem, de most itt van feketén-fehéren. Küldtek nekem egy oldalt, ahol le van írva, hogy a videókat jobb minőségben is meg lehet nézni. Van ahol automatikusan felajánlja, van ahol kell kis manipulálás. Szóval ha a videóm internetcímének a végére beillesztjétek,…..
Zoléga89 képes volt még freeride mode-ban is játszani az olasz melóval és kapott egy aranyozott Minit, amely törhetetlen, nagyon gyors és a rendőrök sosem kapják el! Ez de jól jött volna pár küldetésnél... Valamint blogján jól elmagyarázza a Fraps-et. Érdemes megnézni,…..
ZeroCool őrületes stuntvideója. Az ilyenekért is szeretjük a GTA-t. Nagyszerű videó, nagyon zenére optimalizálva! ..
Valahol azért van egy határ... Soundtrack:Carl Douglas - Kung-Fu fighting Na jól van...Múltkor 2,5 óra kellett, hogy privátból publikus videó legyen, most elég volt 8 perc?Mi a ...? Na mindegy, akkor itt van előbb...18:55 20:51 helyett. ..
A játék max úgy élvezetes, hogy játékteremben játszod. Pisztollyal,highscore-al, hogy beírhasd hogy ASS.Komolyan lehet venni egy olyan játékot, amelynek a legfontosabb célkitűzése az volt, hogy hogyan röpködnek az ellenfelek? Én szívesen lemondtan volna a dupla Rittbergerekről, ha…..