Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vekker (törölt)

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyike vagyok azon beteg egyedeknek, akik az első betűtől az utolsóig elolvassák a Mercedes-Benz hivatalos magazinját. Igaz, nem az általános, marketing-ízűt újautósat, hanem a Classicot, ami öreg autókról szól. Egy volt kollégám a mai napig eljuttatja hozzám az ő…..
Belsőség Megtisztul a BX 2008.03.13 14:54:00
A BX még úgy áll, ahogyan jött: koszosan, wunderbaumosan, racsingkormányvédősen. De ma! Szisztematikusan kidobálok belőle mindent, ami nem odavaló. Először a wunderbaum. Másodsorban a tescós dísztárcsák mennek a levesbe, ennél még a lemezfelni is jobb,…..
  Két dologról bepótolhatatlanul lemaradtam; a szocialista autóiparból nem kaptam élesben, a TartósDákót pedig hiába szerveztük meg többször egy hétvégi próbára, végül még csak bele se szagoltam. Párszor elmentem mellette a mélygarázsban, próbáltam nem ránézni,…..
Belsőség A 240-es Belsősége 2008.03.03 18:40:00
  Pár hete az új fényszóróim beszerelésével tönkretettem Égő Ákos szombatját, hálából kaptam tőle egy szép szakácskönyvet a Volvóhoz. Svédül. Szerencsére sok kép van benne, na nem mintha kapásból felismerném bármilyen autó alkatrészeit, de így mégis sokkal…..
Fotós barátnőmmel, Évával kínlódtunk a kocsim lefényképezésével, ő mondta, csináljunk valami ökörséget is. Szereztem egy ruhát és parókát, a 200-asomhoz méltó nyolcvanas évekből (szül. id. 1986) és a Volvo importőr udvarán, a quality 1 használtvolvókat nézegető…..
vekker (törölt) 2008.02.28 05:09:51
Belsőség Bandi bácsi bogara 2008.02.26 09:30:00
Viszonylag sokat járok repterekre. Magyarország legtöbb repterén megfordultam már, nem is egyszer. És mindenhol vannak ismerősök, kedves barátok, akikkel jó összefutni. Nemrég Budaörsön jártunk, egyik kedvenc repülőteremen. Épp László atya Ancsájánál nézelődtünk;…..
Azt hiszik, most, hogy elkelt a tartósteszt-Dacia, vége az őrületnek? Háhá, nincs vége, és külön öröm, hogy csak azért is én írom az utolsó tartós-Dacia posztot. Vagy lehet, hogy nem is ez lesz az utolsó?Még a nyár végén összevetettük a Citroën akkor újnak számító…..