Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mittudoménmárelvettékazösszesjónicket

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy az egykori Story magazinos Ómolnár Miklós összebútorozott a TV2-vel, ahol nem mellesleg azzal a Kökény-Szalai Viviennel dogozik majd együtt (legalábbis egy fedél alatt), aki annak idején kifúrta az állásából, a Ripost nevű sajtótermék sajnos sokkal több emberhez eljut majd, mint addig,…..
mittudoménmárelvettékazösszesjónicket 2017.02.24 14:59:02
@sixx: várjunk csak egy röpke pillanatot...

szóval szerinted a ripost mindennek a legalja, az egyike a legnagyobb ótvaroknak a médiapiac alsó fertályán, viszont a daily mail egy hitelesnek tekinthető forrás, amelyre lehet egy comment:com bejegyzést alapozni?
ez egy vicc volt, ugye?
A legszebb az egészben az, hogy saját maguk is elismerik, hogy direkt félrevezetik a népet, és értelmezhetetlen adatokat közölnek: a Facebookon kb 13:00-kor kirakott közleményben még az szerepel, hogy Történelmi nézőszámot hozott a történelmi mérkőzés  Az M4 Sport a…..
mittudoménmárelvettékazösszesjónicket 2015.11.16 16:06:39
@Brumm Brumi: Ez is tény. Az M4 vezetett abban az időszakban, elég durva fölénnyel. Ettől az a marhaság, hogy két és fél millióan nézték a meccset (ami potom 70-80% közönségarány lenne), nem lesz igaz. Ez csak annyit jelent, hogy arány tekintetében vezettek; nem erről szól viszont a poszt.
mittudoménmárelvettékazösszesjónicket 2015.11.16 16:30:05
@Brumm Brumi: Pontosan 1 millió 284 ezer 723 darab. Ennyi a nézettség, nem?

De amúgy komolyan, nem értem, miért kell ilyen baromságokat benyögni az MTVA-nak akkor is, amikor nincs rá szükség. Toronymagasan verték az összes többi csatornát két órán át. Ha csak ennyit mondanak, már nagyobb reklámértéke van, mint ennek, és senki nem is tud belekötni, mert elvégre igazuk van.
Most mondtak egy számot, ami a normál paraszti eszet nem annyira izgatja (Másfél millió, két és fél, nem mindegy?), azoknál, akik pedig kimatekozzák, rögtön kiakad a bullshit-mérő. Mi értelme?
mittudoménmárelvettékazösszesjónicket 2015.11.16 16:43:08
@norbert79: Ez már idézet kategória. :D