Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Töki81

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rég kaptunk ennyire filmszerű beszámolót. Én szinte láttam magam előtt, ahogy egy kicsit mackós hallgatag pasit konok elszántsággal igyekszik a legelképesztőbb módokon (jószóval, fejszével, flexszel, WD 40-nel) kivarázsolni a beletört szelepet a széklábból az anyukája…..
Töki81 2015.07.30 06:14:02
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:

Márpediglen elferdül. És borogathatsz kedvedre, akit csak akarsz, a jysknél így működnek a dolgok, mert ő szarja telibe a vásárlót, a tied max visszapattan a ráborított közjegyződről. Miért működik ez így? 3 témában írtam eddig a fogyasztóvédelemnek, egyszerse csináltak lófaszt se érdemben, a pénzemet vissza nem kaptam, terméket se, csak járathattam a szám egy az adónkból fizetett hivatalnak teljesen feleslegesen. De talán nem kell bemutatnom az országunkban működő hivatalokat, az idetelepült multikkal együtt. Itt mindenki azt csinál, amit csak akar büntetlenül, mert hidd el kollega, pont akkor madár leszel egyszer te is, mint bárki más :)
Töki81 2015.07.30 13:32:42
@▓▓▓▓▓☻ ©╞╕ چ ذ җ € η ☻ ▓▓▓▓▓:

Ptk.... Most akkor nem mennek bele a szerzoi jogi pereim kimenetelebe, amikor polokra nyomtatjak a fotoimat, vagy beteszik ujsagba.... Eleg sokat fizettem mar azert az elmult evekben h megengedhessem magamnak, h leszarjam ezeket a harcokat, kosznet a sok ugyes jogasznak. A hivatalnak es a hatosagnak viszont kutya kotelessege a panaszokat kezelni, es a torvenyes mukodest ellenorizni ezen cgek eseteben. Nekem nem. En csak felhivtam a figyelmet, h a sok jogi szabalyozas ellenere bizony igy mukodik a jysk hazankban, akinek nem tetszik csinaljon ugyet belole nyugodtan annal a hatosagnal vagy jogasznal, akinel csak akar, ahogy te is teszed.