Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Radar53

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most az olvasóinktól kapott képeket tesszük közkinccsé, melyek között ismét lesznek magyar találatok. Neveket nem írok, rengetegen vagytok (és remélem, még lesztek is! :)), és volt olyan, aki kérte neve elhallgatását.Veszélyes.És még neonizál is!Oroszlán,…..
Lassan egy hónapja posztoltam ki a Facebookra a Hangyászban ülő vigyorgó fejem, alatta egy olyan lábbal, aminek a talpa épp a kipufogó-leömlő talpával talpalt össze. Úgy alakultak a dolgok a térben, hogy a 350Z motor és a hozzá való leömlő éppen oda került, ahová a…..
A turbometalos srácok kétkerekűt eddig nem piszkáltak, most viszont alaposan belecsaptak a lecsóba. A Jawa Stella elég ritka ahhoz, hogy érdemes legyen vele pöcsölni - még ha kicsit ijesztő is a törődésigénye. ..
Belsőség Jön a hó! 2011.01.24 16:29:00
Tudom, igazából ennek nem örülnünk kéne, de mégis, vannak olyan elvetemültek, akiknek a fagyott csapadékról nem a reggeli jégvakarás és a bedugult város jut eszükbe. Tegnap este kinéztem a pozsonyi lakás ablakán és nem tagadom első gondolatom az volt, hogy záros időn belül meg…..
Recesszió ide, krízisben lévő járműipar oda, a Mercedes nem lassít: óraműpontossággal építi kecskeméti autógyárát, így alighanem határidőre kész lesz az üzem. Nincs rés a falon, az összes informátor szerint minden a tervek szerint megy. Vélemények az azonos című…..
Radar53 2010.11.24 10:22:47
@Bélabácsi: Azért sok műszaki vénájú embert képeztek az utóbbi 30-40 évben Kecskeméten a GAMF-on (pl.: én) és oda is tolja már a lóvét a Mercedes. Ha beindul az ipar a fősuli is lesz szponzorálva mégjobban. Lásd Audi, Győr, SZIF.
Japán motorosunk Budapesten felült a szopórollerre, ami azóta is száguld vele. Már leszállna róla, de a véletlenek nem engedik. Már lassan egy hónapja Spanyolországban van, előbb ártatlanul kirándult, majd kényszeresen várakozott. Mikor Budapesten a 6x6 Taxi jóvoltából megkapta a…..
Nincs fűtése, az utasterében csupasz acélcsövek tekeregnek, a zajszint könnyedén túllendül benne az elviselhetetlenség határán, kemény rugózása miatt gépi shakerként is beválna. Kommersz elvárások alapján a Toyota Corolla GT-m egy menthetetlen fos. Szerencsére nem hétköznapi…..
  Apa, megveszed, Apa, megveszed? – kántálta hatéves fiam, fel-alá ugrálva a vén Merci mellett az enyingi éjszaka csikorgó hidegében. Hát persze, Bálint, ha ennyire tetszik neked… Vélemények az azonos című cikkünkről...
Hogy miért kellett nekem üvöltő indiántáncot járni egy szál nedves fürdőgatyában a zsúfolt bükfürdői büfében, meszes hátú bácsik és isiászos nénik rosszalló pillantásaitól kísérve? Megpróbálom elmondani. Egyszer már írtam róla, talán kétszer is, hogy a sok egyéb…..
AUTÓSKÁRTYA Szmogriadó!!! 2009.01.12 11:03:00
Katt a képre a friss adatokért!Értem én, hogy megfulladunk. Sőt, környezettudatos ember lévén támogatom is, hogy korlátozzák a városban pöfögő autók közlekedését. De könyörgöm, így?!?!Csak néhány kérdés, észrevétel...Tegyük fel, hogy van egy Mercedes M320 CDI-m…..
...és akkor az alkotó sebes tenyerére támaszkodva, fájós derekához kapva kihúzta magát, izzadságtól gyöngyöző homlokán utoljára végigsimított csatakos törölközőjével, majd büszkén végignézett a játékos ívek és formák találkozásán. Szinte vakította a sátáni…..
Radar53 2009.01.07 15:44:27
Tudom, elég elcsépelt már és mindenki tisztában is van vele, hogy néhány nap és 2009-et írunk. Addig azonban még hátravan egy kis idő. Ezért úgy határoztam, hogy az utolsó napokban közvéleményt kutatok. Arra lennék kíváncsi, hogy nektek kivel lett leginkább tele a…..
Radar53 2008.12.29 19:43:24
Nagy nap ez a mai. A társadalmi megállapodás szerint Jézus születését ünnepeljük, hogy a napfordulóba és Mithrász istenbe most ne is menjünk bele. Van azonban valami, ami számunkra még a pannóniai Ízisz-kultusznál is fontosabb: a karácsony szent estéjére időzített, évi rendes…..