Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mssser

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon két dologhoz biztosan ért mindenki: a politikához és a focihoz. Ebben a - kivételesen társszerzővel, Kerepesi Tibor kollégával közösen szerzett - posztban mindkettőről szót ejtünk.  Pünküsd után sok focidrukkert sokkolt a hír: a Questor botrány után…..
Már reggel éreztem, hogy fasza napom lesz, korán felébredtem, fájt a fejem, a hasam, leginkább mindenem, kivéve szempillámat. Imádom ezt, ahogy gondolom minden csaj. Aztán azon gondolkodtam mi lenne, ha még egy pasi is lenne mellettem és így kellene, hogy elviseljen, meg még szexet is…..
Noha már azzal is rengeteget spórolhatunk, hogy magunknak főzünk étterembe járás helyett; az alábbi praktikák segítségével tovább mérsékelhetjük a konyhai költségeket. Egy főétkezéshez egy személynek 10 dkg hús éppen elég. Ezt az értéket szorozzuk be a családtagok…..
mssser 2015.05.28 03:06:59
Lassan lejár a jumbók korszaka, a hatvanas évektől sokáig a levegő urának számító gépek közül egyre többet selejteznek le. Ezek a gépek jórészt egy hatalmas temetőbe kerülnek a kaliforniai Victorville-ben. A Boeing 747 vagy éppen a McDonnell Douglas DC-10 sokáig…..
mssser 2015.04.22 02:44:03
  A legtöbb ember számára nehezen megérthető az a tény, amikor valaki a saját kezével vet véget az életének. Messziről szemlélve ez nehezen elfogadható, ennek oka, háttere, erkölcsi megítélése régóta foglalkoztatja az emberiséget. Összességében nézve komplex,…..
mssser 2015.04.21 18:42:38
Az ELLE Magyaroszág idén április 17-18. napjain rendezte meg az Elle Fashion Show elnevezésű eseményét, az impozáns Várkert Bazár falai között. (For English read more.) ELLE Hungary organized Elle Fashion Show…..
Most már egy egész kontinens drukkol annak, hogy szegény Winnipeg a liga története során végre megszerezze első playoff győzelmét. A rájátszás 1996 után tért vissza a városba, az akkori Jets (egy másik franchise) az utolsó idényében, a playoff első körében a Los Angelesszel…..
mssser 2015.04.21 12:30:40
Ami mellé legalább még ennyi hátrányt lehetne felsorolni, mint például helytelen viseletét illetően (utcai viseletre, rövid felsővel – tevepatát villantva, narancsbőrrel kombinálva). De mi van akkor, ha rendeltetés szerint edzéshez használják? Hát ez:    1.…..
Hol van már Pokorni Zoltán fenyegetése még 2010-ből, miszerint le kell vágni a kezét annak, aki a Fideszből először lop? És hol van már maga Pokorni Zoltán? Ez most éppen annak kapcsán aktuális, hogy a Világgazdaság közölt cikket Andy Vajna kaszinóbirodalmáról. Eszerint a…..
mssser 2015.04.21 12:09:00
  Mintha csak a testépítésben járatos kommentelők vitájára akarnának pontot tenni a szerkesztők, Gólemet alulról filmezik, hogy a vádlit jól megnézhessük, igen, van neki, nem csirkeláb, amivel bír, vita eldőlve. Aszongya a kis kártyájába kapaszkodva a jóember, hogy jön egy…..