Regisztráció Blogot indítok
Adatok
József Weisz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha szex témában olvasgatunk, minden második, harmadik cikk szól a hátsó örömökről, a popsiról, vagyis az anális szex bevezetéséről, alapjairól, előkészületeiről. Nem szeretném teljesen kihagyni a fontos információkat, hátha lesz, aki engem olvas először ebben a témában,…..
Már elmúlt február, mikor is a világsajtó az új könyvadoptációtól volt hangos.. 50 shades.. Mint oly sok nő, én is megvettem a könyveket, s a filmet is megnéztem. Nekem személy szerint kissé…..
Ha már a fenék táján kalandozunk írásban, nem lehet teljes a kép e nézőpont nélkül.. Úgy érzem, ez a téma még inkább megosztó, mint az általános popsiszex nők részére. Nagyon sok pasi teljesen elzárkózik tőle, mert azt hiszi, hogy heteroszexuálisként látens…..
Egy kedves olvasóm javaslatára most egy rendhagyó írás következik.. Azaz, sokat nem fogok írni, mert most a kommenteken lesz a főszerep. :) Ne hagyjatok unatkozni.. Nincs moderáció, de a határokat, kérlek titeket, tartsátok be. Folyamatosan reagálok, válaszolok a feltett…..
József Weisz 2015.05.08 17:14:05
@Monika Herman: Szerintem minden hozzáállás kérdése. Én például, ha szeretem a párom, bármit megadnék neki. Ha éppen erre vágyik, ezt is. Abszolut nem tartom elképzelhetetlennek. Viszont, ha töb ilyen pár össze tud jönni, ami, aláírom, kis valószínűségű, de nem lehetetlen, ott valami frenetikus is kisülhet a dologból.