Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Anduriel

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két száguldó autó, elhintett idézetek és költemények az asztalon, mutasd az asztalod. Na vajon hol lakik a beküldő?Tetszik a dokk, az idézetek, és a tálca "összeillő" színvilága. Bár a dokk belelógása itt-ott kicsit ront az összképen...
Anduriel 2010.01.15 01:52:55
@Frank Barella: Hát az sajnos ilyen öszvér megoldás, nem akartam túl sok ikont kitenni a dokkra, de majd lehet kitalálok valamit, mert kicsit engem is zavar. Még igazgatok rajta, lehet később kellett volna beküldjem, mert azóta pl. a Lego ikont helyett készítettem egy odaillő ugyanolyan fekete mappásat.
Kivételes alkalom ez a mai, mert nem nő szerepel a rovatban, még csak nem is valami híresség, hanem az első New York-i iPhone 3G S-tulajdonos.   Éppen ezért meztelen vagy félmeztelen képet sem tudok közölni róla, persze lehet, hogy a net televan a fickó pucér képeivel, nem…..
Anduriel 2009.06.22 17:26:46
@paperplain: Mint ahogy magyar állampolgár írta, ha az a címe a rovatnak, hogy heti Applecsaj akkor legyenek benne csajok!
Appleblog WWDC 2009 Keynote - Live 2009.06.08 18:00:00
Egy óra múlva kezdődik az idei Apple WWDC keynote-ja, amiben Phil Schiller próbálja majd nekünk elmagyarázni, miért rohadt jó a Snow Leopard és az új iPhone (a neve a pletykák szerint iPhone 3GS). Az utcán kígyóznak a sorok, nyakbaakasztós laptopok zümmögése és jegyzetfüzetek…..
Appleblog A hónap Apple-hírei 2009.06.02 11:50:00
Nem tudom, olvassa-e valaki egyáltalán ezeket a havi összefoglalókat, én azért megírom minden hónap elején becsülettel.Ez a hónap a WWDC-re való készülődéssel telt, ami az Apple-részvény lassú felfelé kúszásán is látszik. A bejelentés piaci értékét majd az jelzi, hogy…..
Anduriel 2009.06.02 17:52:48
@Max Logan: piratebayen megtaláltam mindkét általad említett zenét jó minőségben. Paranoid FLAC-ban is fent van.
Persze az Apple nem mond semmit, de az AT&T oldalán akkor is megjelent az új iPhone, mint választható tétel. A készülék jelzése egyébként megfelelt a jelenleginek, a tárolókapacitás mellett csak annyit látunk, hogy 3G, szóval messzemenő következtetéseket kár levonni a…..
Anduriel 2009.05.26 15:29:09
@firesharker: az szerintem a régi iphone még. Abból volt egy rövid ideig 4 gigás verzió.
Van ez a jópofa kis típushibája a MacBooknak, mondjuk úgy, hogy találkoztam már olyan tulajdonossal, akit nem érintett a probléma. Arról van szó, hogy a kijelző körüli kereten van két vízszintes csík, kitüremkedés, ami úgy megüti a laptopnak azt a részét, amin többnyire a…..
Fenyegető üzenetet kaptam John_The_Stupid nevű munkakerülőnktől: „Posztolj be, vagy mától mindig nézz a hátad mögé!” Akkor már inkább posztolok, bár kicsit keresnem kellett, mert emberünk linket nem küldött a fenyegetés mellé. Leírást viszont igen, szóval át is…..
Könnyű kis logikai játékkal, a Ring Pass Nottal búcsúztatjuk a hetet. A játékban egy gyűrűt kell kitölteni dominószerű alkotóelemekkel úgy, hogy az egymás mellé kerülő elemek színben vagy mintázatban passzoljanak. A későbbiekben több megkötés nehezíti a feladatot és…..