Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.*

0 bejegyzést írt és 1536 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legdurvább, amit csak egy szerelmes szívnek mondhatunk. Zavaros tinikapcsolat, érthetetlenül reagáló fiúval, akiről nem tudni hogy most szeret vagy nem szeret, és az emiatt jó sokat síró lánnyal. Ilyesmin mindenki átesik, de mit is kell ilyenkor csinálni egy ilyen fiúval? (És…..
A lány könnyen osztogatja a számát, a fiú meg nagyon nem ért a nőköhöz, de mégis próbálkozik. A randevú teljes csőd, de attól még ti kemény menő lányok, ne bántsátok a fura fiúkat! Az az érzésem, hogy az idei szakítós-történet felhozatal messze elmarad az oldal…..
Mindenkinek megvan a maga kis árnya a múltból, akiről már a legjobb barátjának sem beszél? Mert nincs mit beszélni róla, nincsenek események, nincsenek tények. Csak és kizárólag a gondolataiban él, és összeszorul a gyomra, ha hasonló kinézetű embert lát az utcán? 5 év múlva…..
Sötét árnyékként terítette be a férfi életét. Sziasztok! Azt hiszem lenne egy nem mindennapi sztorim a számotokra. Az éjszakai életben kezdtem pályafutásom már nagyon-nagyon fiatalon. Fiatal révén és mert hát pasi vagyok, gyakorlatilag minden hétvégén más lánnyal tértem…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.07 14:20:50
@tarquin -a hétfő ördöge: kotozkodsz velem?:DDDDDD

@Muha: en is en is! megyek is fustologni 1et...
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.07 14:35:53
@tarquin -a hétfő ördöge: jo, hat a komolyan venni az mas teszta!:) en inkabb ugy nezem mint egy lehetseges esetet. es itt a tortenetben a fiucska nagyon vak, mert vak akart lenni. a masik reszet meg en is ismerem, h hu de nagyon tud ez fajni amikor nem hazudunk tobbet magunknak...h miert is basztam ki ennyire onmagammal?:D erre irtam, h az hosszabb ido lesz amig megbocsajtjuk sajat magunknak az onkezuleg elkovetett karobahuzast.
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.07 15:25:09
@Drága IV gernika: varjal, ezt ugy is erthette, h az aposanal tobbet nem jelent meg mint ott lako szemely(csak annyi idore h kipakolja a lakast???)
mert ma gonocok vagyunk:D
Épp előttem a szakítós könyv, és a hátlapon a 3. pontban nagy betűkkel virít, hogy a távkapcsolat szigorúan tilos, és a 10.es, neten ismerkedni szigorúan tilos. Nekem sikerült mindkettőt megszegni, 4x egymás után (ez aztán a teljesítmény!!!).A kép innenKedves Szakítós…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.03 12:32:15
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.03 13:36:19
@Kham: ezen sirva rohogtem, a munkatarsaim le is vettek a fuleseiket!:D koszonet erte:D

"legfeljebb ha minden más nőt elvittek Szibériába vasútat építeni, a gyerekeket meg megette a bengáli tigris a folyóparton":)
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.07 11:34:47
@rémTündér... /nekérdezd./: ho? milyenbecenevezmaaar! >.< ehh

egyebkent meg szep hetfot mindenkinek, ebben az evben nem elsz tobb poszt?:/ (eggen, ballabbalkeltemki es morcmorc)
Ez az alap szakítási módom. Akármelyik csajnál megcsináltam semmi bajom.Max vissza akarták könyörögni magukat.  A kép innen. Mostanába sokat olvasom a blogot. Így gondoltam kiírom magamból az eddigi szakításaim és megosztom a plebszel..-…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.03 10:56:22
@Dramaprinces: oize... ebben en erzek a parod reszerol egy halvany menekulesi dolgot...eloled:/ mar a otthon nincs kedve veled csinalni semmit, viszont a barataival szivesen megy barhova, es ertuk bealdoz egy estet es vallalja a faradtsagot. Amikor en igy viselkedtem, annak az volt az oka, h a parom folyton ragta a fulemet h miert nem ezt vagy azt csinalom, persze vele, igy kene cselekednem, meg ugy, es amikor jott a barataimtol a hivas, ugy huztam el otthorol egy szusszanasnyi idore mint a pinty. persze, ezert is kaptam, h a barataim fontosabbak nala(pedig nem, csak ok is fontosak), es h vele miert nem szeretek elmenni, es vele lenni, mint regen. hiaba probaltam elmondani neki, h a folytonos "koveteleseivel" pont az ellenkezojet eri el, h nem szivbol akarok vele lenni, meg mar nem is olyan nagyon varom en ezt a dolgot...mert olyan kotelezo szaga lett. es ott mar a lejto van.

@Frigyesur: huha, de csak azert mondod, mert meg nem lattal engem kiakadva:D akkor egyaltalan nem vagyok diplomatikus ^.-
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.03 10:59:56
@Muha: jelentkezel kicsi muha?:D
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.03 11:03:45
@Dramaprinces: uh, igy mas a leanyzo fekvese:/ keress mass ffit magadnak, engedd el ot, mert a vegen oda fogsz jutni, h kiurulsz, es szetforgacsolodsz az erolkodesben, h megments egy olyan kapcsolatot, ami igazabol nem az. kepesnek kell lenned elfogadni azt, h valaki nem teged akar. szar dolog es nagyon tud fajni, annal jobban, minel jobban szereted te ot. de hosszu tavon te fogsz ebben szivni, de nagyon nagyot. tapasztalatbol mondom:/
Egy cukrászdában találkoztunk, nagyon jól elbeszélgettünk. Nem mondom, hogy bombanő volt, de amolyan kellemes MILF-kategóriának elment :)A kép innenSziasztok! Nem gondoltam volna, hogy egyszer erre vetemedem, de leírom legutóbbi, meglehetősen rövid kapcsolatom történetét, némely…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.12.01 11:05:16
@Dr. Jula Watson: es mi van akkor, ha ez egyik szerelmes, a masik meg nagyon szereti a ot, de nem erzi szerelemnek. mind a ketten tudjak ezt a szitut, es megis ugy dontenek, h mivel annyira jo egyutt, nem mennek szet? erre mit mondasz?:)

egyebkent, sziasztok:D a posztolo tenylge megprobalta lekommunikalni h csak szex es semmi mas, a no meg gondolom nagyon jol erezte magat vele, hogy figyelmet kapott. egyikuket sem golyozom ki, mert mas elvarasaik voltak:)
értékellek mint embert Székek 2009.11.27 14:00:00
 Szegény lány mit fog ma kapni ezért, úristen.Három szék közül egy negyedikre,onnan meg a padlóra. Így írhatnám le az én szakítós történetemet. Egy kisvárosban lakok,és a napokban volt itt fesztivál. Örültem neki,mert reméltem, hogy így jobban megismerem álmaim…..
 A szám egyben véget is vetett mindennek.Dicsőséges huszas éveim elején állandó kapcsolat mellett összejöttem egy vagány csajjal. Olyan Angelina Joliesan vadóc lányzó volt (annak minden előnyével és hátrányával). Tudta, hogy nekem van valakim és megegyeztünk hogy…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.27 12:40:10
@Caddy: en is fogom, most mar ugy latszik, vissza allt a rend az eletunkbe:) a ket cicam elfogadta 6 nap alatt az uj cicat, akit altatas elol mentettunk meg. igy vegre talan a "szulok" is elmehetnek nyugodtan egy moziba ^.^ pedig elozo het pentekre volt jegyunk, a bemutatora, de mivel pont akkor jott a cica, igy lemondtuk, hupp hupp

@hasznavehetetlen régensherceg: talan menni fog ^.-
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.27 12:44:27
@Kósza: igy van:D dugja meg a fel vilagot ha akarja, de kozben legyen gancs nelkuli lovag, ne tartson bnot az ilyen. mert _ez_ a geciseg benne. pont az ilyen emberek szaja szokott a legjobban sirni ha vki ezt veluk teszi meg... pedig, kard altal vesz, mind, ki kardot ragad...
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.27 13:15:14
@Dr. Jula Watson: ott a pont, ezen meg most is mosolygok:DDDDDDDD
Egy évvel ezelőtti történet folytatását olvashatjuk most, mert már az akkori folytatásnak is vége lett.Pontosan egy évvel ezelőtt, ezen a napon írtam meg Béla és Andor közötti vívódásomat. Akkor volt a 27-ik születésnapom.Bélát választottam, akivel minden jól ment. És…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.26 17:26:07
@Drága IV gernika: nekem is ismeros a helyzet:D anno en is az uj mellett dontottem, persze a regihez huzott vissza nagyon sok ev, vissza is mentem marhan, nem kellett volna...ma mar tudom. amit az ember eloszor elhataroz, az nem veletlenul szuletik meg benne. ami nem muxik, az nem is fog. megsporolhattam volna egy ujabb kidobott 1 evet, meg h ongyilkossagba akarnak kergetni, mert neki jar a nyugalom ^.^ maig sem tudom, h a sok hibas dontesem utan hogyan lehetseges, hogy az uj kitartott vegig mellettem, es meg mindig szeret. nagyon furcsa az elet, mert vele megelem mindazt, amit anno azt hittem, az exel fogok. ilyen is van am:)
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.26 17:46:00
@Drága IV gernika: egyszeruen csak osszeakadtam egy onzo es onhitt emberrel akit teljes szivvel szerettem. tobbszor nem elkovetendo hiba lett belole ^.^ ma mar vicces belegondolnom, h mennyire hagytam magamat megvezetni. egyetlen mentsegem van, ha ez az, h szerettem ot, nagyon:) de az ostobasagomra es a vaksagomra nincs mentseg, azert mindig fizetnunk kell ^.-
Van az a típusú férfi, aki saját jelenlétét Isten és a Nagy Bumm szerelemtáncából vezeti le, az ilyeneket rögtön mellőzzük. Sziasztok! Rendszeres olvasója vagyok a blognak, barátnői bíztatásra döntöttem el, hogy leírom kedves kis történetem, noha nem biztos, hogy…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.26 11:28:29
@Zsit (nyújtózós macs; E.T, Dubai): semmi gond:D gonocnak tudni kell lenni, nem igaz?:D

@jaffandi: miert, hol vannak a cicaid?

@tarquin- 1forma ördögműalkotás: sztem nem voltak annyiradenagyon a foldtol elrugaszkodott igenyei. bar lehet h en is egy nagy igenyekkel rendelkezo csajszi vagyok, h a kedvesem ne nyekeregjen 200 fton egy kajanal, ha o vagy en azt szeretjuk jobban, ne banjon ugy emberekkel, ahogy o sem szeretne ha bannanak vele...
ok, a nem tortent csok sem dolog kisse furcsa nekem is, a mai idokben:D bar az _annyira_ romantikus lehet h korbeudvarolnak, kedveskednek neked, es nem azert, h az illeto agyaba kossel ki zaros hataridon belul:D
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.26 12:26:19
@tarquin- 1forma ördögműalkotás: en az elejen levo turelmet annak vettem, h meg nem ismerte a fiut kozelebbrol, es nem "itelkezett" felette ismeretlenul, hanem adott idot mindkettojuknek erre. ami sztem nem olyan nagy baj, megtetszett neki a srac, es nem csinalt olyat, h rogton 5 perc utan 0 megismeres nelkul bekategorizalta h ilyen vagy olyan lehet. a nutellat szeretnek dolog meg velemenyem szerint bolhabol elefantot csinalas dolog. foleg 200ft miatt. de lehet ez masban is, pl chips, felvagott, kenyer. ott van az 1 hete ismert kedvesed, aki elmondja, o a sok magvas kenyeret szereti, te meg a feheret. akkor csak feheret vesztek? nem ezt is meg azt is? bar lehet h ezz mar tul advanced technika?:DDD
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.26 13:42:07
@jaffandi: o, sajnalom. lakasban nem akarod oket tartani, vagy eddig kinti cicak voltak es nem zarnad oket 4 fal koze?
Ha egy lány veled megcsalja a barátját, akkor ne lepődj meg, ha egyszer te is igy fogsz járni - számokat, KASH-adatokat, trendelemzéseket követelünk ennek bizonyítására. Sziasztok! Viszonylag sok lánnyal volt már kapcsolatom, de a legutóbbin nem tudok kiigazodni. Kiváncsi…..
 A kapcsolatot megmenteni nem kell félnetek jó lesz. Sziasztok! Nevem teljes elhallgatásával szeretném küldeni Nektek ezt a sztorit: Sziasztok!* *Nem is tudom, hol kezdjem, de okosabb a legelején, aztán ahogy jön. Két éve jártam egy magát baromira tehetségesnek képzelő…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.24 11:11:28
@Caddy: caddy, az ellen tiltakozunk h exet nem anyazzuk, nem alazzuk meg. nem szidjuk. tehat ha pl azt mondta volna a posztolo, h a festo srac munkaja az o szamara nem bir semmi jelentessel, mert nem tetszik neki, mert neki mas elkepzelesei vannak egy festmenyről, az ok. nekem spec a hinarozos resz nagyon nem tetszett. ez a szememben alazas, nagyon kemenyen. amit meg peldakent irtam, az meg egy velemeny, szemelyes. nem zarja ki h masoknak bejohet es ertekelhetik...
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.24 12:13:04
@Caddy: ja, ok, akkor egyre gondolunk:) nincs azzal baj sztem ha hibazunk, emberi dolog, csak tegyunk meg mindent a kijavitasaert:D nem igaz?:D
Tanulság: szűz pasi és kiéhezett tinilány nem alkotnak jó párost. Sziasztok! Retteghet valaki 18 évesen attól, h örök szűz marad?Mindjárt kiderül. Barátosném, Zsanett már két éve kinézett magának egy fiút(Gábort)az iskola folyosóján.Gábort hidegen hagyta Zsanett…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.23 17:01:27
@Stupidella: hat, lehet h en kishitu vagyok, de inkabb maradnek ilyen nem kerek ^.^ (es most gonoc voltam, felvallalom...)
Először csak az iwiw volt a baj, később már a szex is, persze mindenért a lány volt a felelős. Amikor megismertem a mostani páromat, lelkileg teljesen odavoltam, de ez a személyiségemből fakadóan nem tűnhetett fel senkinek se - szórakoztató, életvidám nőnek tartanak. Eleinte…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.23 13:35:07
@Drága IV gernika: ugye ugye:D
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.23 13:39:42
@Kedves Nard: de en szeretnek szakallat, de nem nol:( pedig milyen jol allna egy vikinges fonatos dondos formacio ^.^
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.23 14:28:51
@Muha: ez aranyos volt:DDDDD
Aztán augusztus 23-án elmondtam neki,hogy marhára kedves volt tőle,hogy átvágott és hogy rohadtúl nincs jó kedvem, erre ő azt írta msnen,hogy neki meg az van.Sziasztok!Én egy 18 éves srác vagyok. Kb. 5 évvel ezelőtt,találkoztam egy nagyon helyes lánnyal egyvidéki…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.20 10:02:23
@Stupidella: koszonom szepen a drukkolast, en is remenykedem:) egyetlen allat sem erdemli meg h elaltassak a gazdai miatt:(
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.20 10:34:43
@Kedves Nard: ne is mondd! teljesen felhuztam magamat azon, h megint az emberi ego miatt egy artatlan allat szivja meg:/ hiaba ertem meg a kialakult viszony, de a felvazolt lehetosegek rettentoen felhaboritanak. mindenki erdeket latom benne, csak a cicaet nem... *roar*
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.20 10:53:20
@Drága IV gernika: mert 10-11 eves idos cica, es a menhelyen altatnak, ezt te is tudod:/
Ez abszolút úri nő ( néha, picit sznob tudjátok az, aki elfelejti honnan jött ) aki abszolút racionális és emocionális lénynek tartja magát -kb. mint egy barlangi ászka.A kép innenL és B története (augusztustól  – novemberig)(mindketten 30)   …..
Tudom, vacak sztori, konkrétumok nélkül, biztos unalmas, szánalmas, értelmetlen, nyálas, meg mittudomén micsoda.  A kép innen   32 éves vagyok. Ő tíz évvel idősebb. Én vagyok a nő. Meg a naív, meg az idealista. És az is maradok, ha beledöglöm is.  …..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.18 13:41:49
@tuli_: tuli draga, a tisztesseg az nem olyan dolog ami fuggetlen masok tetteitol? ami onmagaban van, es letezik, es hat? lehet e fuggove tenni? nem csorbul e a tisztesseg egy ilyen hasznalattol? persze, az is erdekes kerdes, h mire van jogom azert h megvedjem onmagamat masok arto szandekatol. de inkabb ussenek meg mint h en megsebesitsek vkit azert h magam elkerulhessem a csapast... asszem nincs jo modszer vagy cselekedet arra nezve, hogy riposzttal vedhetnem magamat. az egyetlen elfogadhato dolognak az tunik, ezeknek a szabalyoknak a megtartasaval, h gyorsabb vagyok a masiknal es el tudok ugrani az utesek elol, de en nem utok...
ezt most szepen moralizaltam, es tisztaban vagyok h ez a szemleletmod nem megelheto a mai vilagban, talan sosem volt az. de szamomra nem sok kulonbseg van tettben azok kozott akik semmivel sem torodve elnek maguk szerint, es azok kozott akik kettevalasztjak az embereket jokra es nekik artokra...mert mind a ketto gondolatmenet szamomra ego indittatasu, ahogy nekik megfelelo...
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.18 14:11:53
@Dr. Jula Watson: ott a pont:D na, van meg mit tanulnom, en kisregenyt irtam, te pedig szepen, tomoren megfogalmaztad:D gratula erte!:)
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.18 14:16:15
@EgaMagE73: szia ega:D na, akkor hol az egeszseges hatar a Terez anyusag es a szivbol segiteni hozzaallas kozott?:D ne vedd kotekedesnek, nem azert irtam! (meg hogy vagy? jo latni, legalabb itt OFF OFF :D)
Nagy szerelem alakult, majd egy búcsúvacsora után a fiú törlődött. Sziasztok!Van egy érdekes történetem, amely Velem esett meg nem is oly régen. Címnek talán azt adnám: Csak egy cetli vagyok?Először is bemutatkozom: Gabi (30) vagyok, az ország déli megyéjének egy…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.12 11:45:43
@tuli_: ooo, ez olyan regenybe illo inkabb:D vitatkozom, mert sztem a kozepkor eltunesevel egy idoben haltak ki a gral lovagok... a mai tarsadalom nem neveli a ffiakat tisztessegesse, hanem gyava, kommunikalni keptelen fababokat akot beloluk. nem veletlenul, ha nem tudsz beszelni, nem tudsz cselekedni, siman lehet terelgetni teged barmerre... es ez nagyon, nagyon szomoru:(
 Egyik se, mondja mindenki.Kedves Szakítós! Az én történetem a szakításból nem értő lányokról fog szólni. Pontosabban egyről, bár lehet, hogy én sem a legmegfelelőbb mód adtam tudtára a tényt… de hát csupán nem akartam megbántani. Az egész úgy kezdődött, hogy…..
Voltak egyéb problémák is, például, hogy állandóan ivott.A kép innenSziasztok!Gimnazista koromban halálosan szerelmes lettem egy fiúba, akinek sajnos volt barátnője, így nem történhetett semmi köztünk akkoriban, de ennek ellenére túlságosan közvetlen volt velem, így nem…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.11.03 11:06:48
Ha ez az új Rácz Zsuzsa-regény lenne, a Terézanyu folytatása, azon sem lepődnék meg, de az egész szerelem egy rossz kérdésen elcsúszik, bizony.   A nő meglátta a közösségi oldal „társkeresőjén”, nincs mese. Tetszik neki, a neve is. Kitudakolja vagy sem, hogy…..
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.10.30 10:05:27
@codeine / King of Kebab: felreertettel engem. a macska tartas nem ego proba. pont h nem az. az en cicaim szoba tisztak, sosem pisiltek sehova, elso naptol kezdve szobatiszták.
reszeges pasi, hat, ha reszegesen bevallaltam, az az en dontesem volt, ha meg mellettem let pohar barat, az mar reg rossz... de biztosan nem vagynam ki anelkul h megprobalnam ezt vele atbeszelni. persze, ha semmi eredmenye nem lenne, vagy elzarkozna ez elol, akkor arra jutnek, h nincs ertelme eroltetnem magamat. egy ember akarasabol nem epul kapcsolat.
az ego harcokbol nem kapcsoalt keletkezik, hanem parviadal, ebben egyet ertunk:D en meg tul oreg vagyok mar az ilyenekhez ^.^ azt meghagyom az ifju titanoknak:D
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.10.30 10:21:06
@codeine / King of Kebab: miert lenne a kuta vagy a macska jobb vagy rosszabb? egyaltalan, minek kell ilyen sehova sem vezeto kategoriakat felallitani? barmilyen allat csoda, es csodalatos veluk elni. jo, a pokok maradjanak tavol a lakasomtol, ok ki vannak tiltva, ha meg ostoban bebotorkalnak, a macskaim levadasszak oket:DDD muwhaha! soha tobbe hajnalban arra eredni h mosdoba kifele egy pok rohan at elottem:DDDDD a szomszedaim is azota _sokkal_ kedvesebbek velem ^.^
Rubyred *.* acélbetét és macska projekt *.* 2009.10.30 14:22:52
@Hétpettyes_lovag: sziami cicak jok:) az egyik cicam sziami hazi macska keverek:D tenyleg csacsogos, meg dorombolas kozben is, vmi nagyon kulonlegesen csinalja:D