Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lipcsei Gáborné

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is gondolnánk, hogy a színek és az illatok milyen mértékben befolyásolják a mindennapjainkat. Az otthonunk hangulata hűen tükrözi a személyiségünket, ezért sem véletlen, hogy 1-1 életszakaszunkhoz kapcsolódóan szeretjük átrendezni az addig megszokott életterünket. A…..
Lipcsei Gáborné 2015.11.25 20:39:02
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
A BabaCo története az életemben akkor kezdődött, amikor egy napsütéses napon ellátogattunk az állatkertbe a barátainkkal. Közel 3 órája meneteltünk, amikor közeledett a fóka show és a kislányom kijelentette, hogy elfáradt és szeretné, hogy felvegyem....szerintem egyik…..
Lipcsei Gáborné 2015.05.10 08:22:25