Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lófasz van itt csikánó nem hulló csillag.

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A legújabb agymenésről van szó, a műfüves pályáról. A Szemszögben akadtam erre a tervre a "Költségvetés-2015" rovatban, és egy kicsit utána is jártam. Maga a cikk K. Sándor szerzeménye. Kiviláglik belőle a Szemszög újság megírásának alapkoncepciója, ami nem más, mint…..
Nehezen bírtam visszafogni magam, és nem is sikerült. A képviselő úr regisztrált a Facebookra. Leszállt a nép közé. Mondjuk nem álruhában, mint én és Mátyás király, de legalább megpróbálkozik. Aztán mindjárt nyitott is egy meredekkel. Már az első mondatban magyarázkodni…..
Lófasz van itt csikánó nem hulló csillag. 2015.04.29 21:40:20
Azt azért már lehet látni hogy a lakosságnak kicsit több esze van, mint a komplett képviselő testületnek. Nem kérnek a műfüves baromságból, de azért megpróbálják megetetni velük a maszlagot a pálya mellett érvelők, hogy az a púp a hátukra kell, és hogy az milyen jól fog nekik mutatni. Aztán nézzünk egy másik oldalt, egy olyan képzeletbelit. Talán K Sándor ,és népi zenekara azért akarja annyira tűzön vízen át azt a szaros pályát, mert akkor ugyebár a Bozsik programba még több pénz érkezik kis városunkba, és a még több pénzből azért még többet lehet lenyúlni. Persze minden nemű hasonlóság a valósággal csak a véletlen műve. :) De valljuk be hogy abban az országban ahol törvényi keretek között végzik a lopást, azért nem nagy feladat ezt kivitelezni. Szóval szerintem van az az összeg amivel a nem támogatókat meg lehet győzni hogy igenis kell nekik egy púp a hátukra. Legfeljebb már nekik nem marad Nokiás doboz, de kapnak cserébe műfüves pályát. Vagy így már annyira nekik sem szimpatikus a dolog?? :) Gondolkodjunk Béláim! Azért azt nem kéne elfelejteni a szarházi bandának hogy azért ülnek ott, hogy a lakosság, és a város érdekeit képviseljék, nem pedig a sajátjukat! Ha ez nem tetszik nekik fel lehet állni és el lehet takarodni. És majd kerülnek oda olyan emberek akik a köz javát tartják szem előtt. Ezek az emberek hogy néznek tükörbe????