Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Madarka

1 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Eléggé régi, de szerintem szórakoztató játékot szeretnék most ajánlani" – írja Toto92 a Garfield: Scary Scavenger Huntról. "A lényeg: Garfielddal kell egy szellemkastélyban édességek után kutatnunk. Hol fejtörők segítségével, hol pedig különböző…..
Flórának köszönhetjük a Hungry Blocksot, ami az egy éve posztolt Fishy egy variációja. Itt nem hallal kell kannibalizálni kisebb társainkat, hanem négyzettel, ami egyben az egérkurzor is. Pörgős, adrenalinos darab, jöhetnek a rekordok (nekem eddig 44 ezer pont). A játék zenéje…..
Aranyos kis point-n-click kalandot, a Stoneage Samet küldte be Tamás. Egy ősemberrel (aki minimum Homo erectus, mert eszközöket is készít) kell megállni a helyünket az őskorban: először életben maradni, majd családot alapítani, aztán egy brutális leszámolási jelenetben…..
Birdy A házunk 2008.05.30 15:56:00
Először is. Nem ez az első bejegyzésem, csak eddig a blogteren írtam. Össz vissz ezzel együtt 3-at. Meg előtte voltak rövidebbnél rövidebb életűek. Aztán az az oldal nem volt szimpi, csak híreket meg ilyen szarokat írtak ki, aki meg írt egy normál postot az életéről már ha…..
Sok-sok óra masszív munkakerülést rejt a Mardek nevű, japán stílusú szerepjáték, amit Dirky küldött be. Nemrég volt már ilyesmi a blogban, a Sonny, de abban inkább a harcon volt a hangsúly, ebben meg sztori is van bőven a „szörnyeket szét-kincseket össze-királykisasszonyt…..
A Dwarf Complete nevű japán csodát is többen beküldtétek már, ami nem meglepő, mert a cucc remek kis kalandjáték príma logikai fejtörőkkel. Negyven tárgyat kell összeszedni egy labirintusban, illetve a tárgyakhoz vezető többi tárgyat (kulcsok, akadályokat szétbontó csákány,…..
A Motherloadot ideje postba tenni, egyrészt azért, mert a tengeralattjárós játék kommentjei között belinkeltétek, másrészt azért, mert már korábban is elküldtétek többen, csak eddig elbújt a linkek között (most már napi 6-7 játéklinket kapok tőletek, így akár hónapos…..