Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kovács Magdi

1 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves ismerős, jóbarát, akihez bármikor fordulhatok? Betérő vendég, akivel csak nagy ünnepeken találkozom? Családtag, aki nélkül nehezen képzelhető el egy átlagos munkanap? Vajon milyen szerepet tölt be az én életemben az alkohol? Szerző: Seben Glória A Kék Pont Alapítvány idén is elindította…..
Gondolatok erről-arról Szeretet 2017.11.07 00:26:20
A szeretet. Kinek mit jelent a szeretet? Mit takar ez a szó: szeretet ? Sok mindenhez köthető, sok mindent takar. Szeretem a szikrázó napsütést, szeretem mikor tavasszal lágyan simogatja arcomat, melengeti a téli zord hidegtől, sötétségtől megfáradt szívet, lelket ,amikor érzem a vidámságot a…..
 A 2017- es év igéje a herrnhuti Losung alapján Így szól az Úr: „Új szívet adok nektek, és új lelket adok belétek.” Ezékiel 36,26 ........ Ma tán a béke ünnepelne,  A Messiásnak volna napja,  Ma mennyé kén’ a földnek válni,  Hogy megváltóját béfogadja.  Ma úgy kén’, hogy egymást öleljék  Szívükre…..
Nem mondhatod: Atyánk, ha nem viselkedsz a mindennapi életben úgy, mint az Ő gyermeke. Nem mondhatod: Mi Atyánk, ha lelki elzártságban élsz a melletted élő emberektől. Nem mondhatod: Szenteltessék meg a Te neved, ha te nem tiszteled mindig az Ő nevét. Nem mondhatod: Jöjjön el a Te országod, ha te…..