Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mandula

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"Szeretném megosztani veletek egy számomra inkább vicces, semmint felháborító történetet. Kb. 10 éve történt, még középiskolás voltam. Egy haverokkal történő esti beszélgetés után várok a buszmegállóban úgy este 10 körül. Odajön hozzám egy 35-40 körüli lerobbant…..
Pedig a szag az fontos szerepet játszik a párválasztásban. Állítólag. Mindenesetre ha nem tetszik a másik szaga, akkor ott tényleg baj van, úgyhogy lapát.Kedves Szhb!  Én a (32 éves) nő megkedveltem egy velem egyidős férfiembert (továbbiakban FE). FE kedves volt, humoros,…..
Ritkán fordul elő, hogy valaki ne a szerelmétm hanem a szexpartnerét sirassa. De végre ilyen is van. Eddig úgy gondoltam, hogy egy szakításom történetét sem tenném közkinccsé szívesen, de aztán valahogy beugrott egy történet, amit talán mégis. Nem tudom, nektek megfelel-e, mert…..
 Tegnap - csak a kedvetekért - Spanyol kollégával álbajuszt és nénikeálarcot öltve bemerészkedtünk egy szocialista barlangba, ahol Kuncze Gábort látták vendégül. A Blogfüggők Baráti Társasága (ők azok, igen, igen: a Miniszterelnök Úr teremtményei, húzzunk bele, tegyük…..
Ismeretes, hogy Hadnagy István fizikatanárt megalázták egyik óráján, majd az erről készült videó felkerült az internetre, ami óriási botrányt kavart. Az eset utóhangja megmutatja, hogy a tanárokból kikopott már az, hogy legalább védjék a mundér becsületét. Az igazgatónő…..
A múltkori spanyoltörténetünk szerzője elgondolkodott az életén és a párkapcsolatain, majd megírta még egy szerelmét nekünk. Köszöntsük tapssal, hurrával, nagy-nagy hejehujával! Sziasztok! Én írtam a Luis-féle hm... értekezést; örülök, hogy kikerült, a kommenteknek…..
Igen, ma van a nagy nap, 16:25-től egymásnak esik a két nagy kertévé új műsorpárja, az egyiken Hal a tortán (Tv2), a másikon Vacsoracsata (RTL) a címe, de a tartalmakat ovasva ez ne tévesszen meg senkit: elég az egyiket megnézni, mert tulajdonképpen ugyanarról van szó. Az…..
A Viasat3 valószínűleg nem az angolul tanuló kismamákat akarta megörvendeztetni a Jake meg a dagi című krimisorozat eredeti verziójával, amit nem csak onnan lehet tudni, hogy a műsorban egyetlen egyszer sem hangzott el, hogy „Elnézést merre van a pelenkázó szoba?”, hanem…..
A szombati vihar továbbra is tombol. Igazából azt nem értem, ha van büfékocsi és tudják a mávosok, hogy itten mostan sehova, akkor miért nem visznek körbe teát, ásványvizet? Legalább nyugodtabbak lennének az utasok. Mi az, hogy az állomásfőnök nem tudja, hogy 2-3 km-re a nyílt…..
Tegnap este a TV2-n Shrekné beszélgetős műsorában a 3 celeb között Dundika bemutatta énektudását legújabb és egyetlen dalával, a „Csak rázz fel!” cíművel. Persze jól kidolgozott volt a dal, mert legkevésbé Dundika énektudásáról kaphattunk képet, mivel a zene olyan…..
Hóbelevanc Dugást a lámpánál 2008.02.15 09:27:00
Lassan már azt hittem szürke hétköznapjaim között, hogy velem semmi érdekes nem történik, és csak mások életéről írhatok. A valóság viszont képes bármilyen elképzelést megcáfolni. Azt már teljesen megszokhatta a budapesti közlekedő, hogy Fedél nélkül, Flaszter vagy…..