Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TóthTamás

11 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Február 14.-e egyébként Bálint névnap, jónéhány  (10+) éve pedig a "szerelmesek ünnepe"-ként tartják számon, már itthon is, nos ez a "VALENTIN NAP"... Számtalan vicc, jó és rossz poén, na meg karikatúra született ebben a témában, kinek-kinek kedve szerint száz számra talál ilyet... Mi egy kicsit…..
Helló Mindenki, és helló Március! Túl vagyunk március első hétvégéjén, ami igencsak zseniálisra sikeredett... Február végén megjelent egy videó interjú #HéjjaKiki youtube csatornáján, ami sokak szerint elég jól sikeredett.. itt látható: https://www.youtube.com/watch?v=lcNvkq3yfYM  A március…..
Január utolsó napja....Ahogy mondani szoktam, JANUÁR FEBRUÁR,  ITT A NYÁR... Szóval....Azt mondják, hogy ami jó, az már ki van találva...és azt is mondják, hogy nehéz olyan jó dolgot kitalálni, amit nem koppint le valaki...Amikor két és fél évvel ezelőtt kitaláltam, hogy a klubban csütörtökön este…..
Sokan kérdezitek, hogy jár-e hozzánk olyan arc, aki ismert, celeb, híres, sztár? Van az a sztori ugye, hogy a diszkrécióról IS szól a swingerklubok élete? Normális esetben ez így kéne működjön...Igen...volt már nálunk nem csak, " családi körben méltán világhírű " vendég....És pont. Most csütörtökön…..
Hölgyek Urak! Hétfőn, (minden hétfőn!) van nálunk egy program, amit a teljes valósága miatt hívunk "SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ"-nak... Azt szoktuk mondani, hogy itt minden megtörténhet, és néha/gyakran meg is történik...Amikor először rendeztem ilyen bulit, sokan mondták, hogy a swingerek majd…..
Hölgyek, Urak! Ha valaki ismeri a weboldalunkat,(www.swingerklub.hu) vagy a facebook oldalunkat, ahova a weboldalról könnyen odatalál mindenki, akkor tudja, hogy egy swingerklub vagyunk...Vannak fix heti programok, ilyen a csütörtöki "gangbang & swinger parti...   Mi is az a GANGBANG? A…..
Az első hetünk 2024-ben úgy kerül majd be a történelemkönyvünkbe, mint minden idők legjobb január első hete... Egy fantasztikus szilveszteri buli után egy első SZEMÉRMETLEN SZAUNA SZEÁNSZ, ugye mindjárt hétfőn, aztám egy csütörtöki GANGBANG & SWINGER "nagy A"-val, olyan buli, hogy…..
Kezdünk visszatérni, az úgynevezett "normális kerékvágásba"..Ez a normális, ugye mindig kérdéses, hogy kinek, mi... Mondjuk, mi már hétfőn, az év első napján nyitva voltunk, toltunk egy szemérmetlen szauna szeánszot, volt aki józanodott, volt aki a rutinja szerint érkezett, és volt néhány teljesen…..
Swingerklub 2024 küszöbén... 2023.12.31 04:32:05
Új év, új weboldal, új fogadalmak... Utoljára jó sok évvel ezelőtt írtam blogbejegyzést, de évek óta feszít a gondolat, hogy amikor még írtam, milyen jó kis sztorik, és visszaigazolások voltak...Úgyhogy 2024-es fogadalmaim egyike, hogy elkezdek AKTÍVAN blogolni, megint...Mondjuk ez alap arra, hogy…..
Ugye ti is láttatok már férfiakat egyedül ülni a bárpultnál, ahogy éppen borongósan néz maga elé, vagy a pultosribancnak udvarol, esetleg hülyét csinál magából. Valamiért vannak olyan férfiak, akik meg vannak győződve arról, hogy a pult támasztása jó móka, sőt mi több jövedelmező lesz valamilyen…..
A párnahuzatok mosása egyszerű dolog csak be kell tenni őket a mosógépbe. A párnák mosása viszont ennél bonyolultabb, pedig idővel azok is elszíneződnek, különösen a nyári időszakban éri őket nagyobb terhelés az izzadtság miatt. Itt van a módszer, hogyan szedheted ki a sárga foltokat a…..
Viccet félretéve, sokakat érintő problémával állunk szemben. Hogy mit tehetünk ellene, vagy, hogy mi nők, hogyan éljük meg ezeket a szituációkat, illetve hogyan kellene megélnünk, hogy a kedvesünk önbecsülése ne csorbuljon? Először vegyük sorra az élvezetnyújtó praktikákat...
TóthTamás 2016.02.04 09:11:43
@cardiobascuralis 5:
A közelgő 15. Szülinapom de szép is lenne... A humorérzékemmel meg semmi baj, mert az olyan retardált idiótán is jól szórakozom mint Te meg a hozzád hasonlók .. Egy dolgot szeretnék megérteni...milyen különleges örömöt okoz az hogy mindenhez hozzászólsz, olyan stílusban amit a normálisnak nevezett világban nem engedhetnél meg magadnak, mert egyfolytában kórházban kezelnének az agyonveréseid miatt....szóval árulás már el pls hogy ez miért jó? Mit élsz ki ebben? Milyen elfojtott bajaid lesznek ettől jobbak? Komolyan érdekel mert szeretném megérteni...köszi
TóthTamás 2016.02.04 09:21:26
@Plumper_:
Külön gratulálok az összeszedett hozzászolasodhoz... ha ezt komolyan gondolod akkor elég nagy baj lehet nálad a toronyban. .. ahogy mondani szoktam a szex társasjáték... Szvsz a FÉRFI nem elsődleges célként kezeli hogy a "pinába élvezzen"... Ha minden más mese, akkor kezdj el más jellegű könyveket olvasni...
Swingerklub Mi is ez az egész??? 2015.07.30 15:15:27
A mai kérdés, hogy mi is az a swingerklub....Lássuk mit mond erről a Wikipedia... "Swinger kifejezés a szexualitás témakörében párcserét jelent. Megfelelő fordítás nem terjedt el Magyarországon erre a fogalomra, magyarul a „szvingerezés” kifejezés használatos. A párcserében résztvevő párok és/vagy…..
Swingerklub Helló! 2015.07.29 15:03:07
Ez az első blogbejegyzésem ITT és MOST.... Írtam már blogot a swingerről, de az akkor még az EMSE nevű klubhoz volt köthető...Minden elmúlik, szétváltak útjaink, de ahányszor szóba került az a blog, mindenki azzal noszogatott, hogy miért nem írok valami hasonlót.... Azt hiszem, ha ezt a blogot…..
Mióta elkezdtem a blog írását, folyamatosan kaptam a kéréseket, jelzéseket, hogy fejtsem ki a véleményem a swingerrel kapcsolatban. Mik az alapszabályok, mit lehet, mit nem, s mik a tapasztalataim.  Számtalan írás található a szabályokkal kapcsolatban, ezért csak felületesen…..
TóthTamás 2015.07.06 22:00:12
@Hamvas Hugó, a TANÁR ÚR!!:
De miért értéktelen egy NŐ, aki vállalja önnön saját magát? Miért gondoljuk azt, hogy csak mi, pasik tehetjük meg a hirtelen jött vágyaink miatt, hogy vadászunk...Ez a nőknek ugyanolyan joguk szerintem...Ettől, még nem ribanc, ringyó, vagy kurva...Bár az én értékrendemben, a sajátságos hangsúllyal kiejtett "Ribancka" szó, kedveskedés, becézés..:D Nem vagyunk egyformák...de a világ pont ettől szép...
Figyelmesen kéne olvasni...Nem maradnak ki a lépcsőfokok...Beszélgetés a bárpultnál, egy-két ital, lazulás, erőviszonyok felmérése, kiválasztás, kiválasztódás...Ezek mind megvannak egy klubban, egy szórakozóhelyen, egy iskolai bálon...egyszóval mindenhol....
TóthTamás 2015.07.06 17:47:29
@Szalahaddin:
Nincs igazad, az a helyzet....
A vágyak nem függenek össze azzal, hogy mennyire szereted-e vagy nem a partnered....
Ellenben az önzőség igen...Mert pasiként nyilván agyaltál már azon, hogy milyen lehet egy másik, vagy másik két csajjal....Gondolod, hogy a Csajod/Partnernőd/Szerelmed, Nejed, nem játszadozik hasonló gondolatokkal? Esetenként jobb a vágyakat együtt kiélni a partnerrel, mint megcsalni, hazudni, sunnyogni, a wc-n ülve, elbújva sunnyogva üzenetet írni a szeretőnek...Az emberek nagy része ma hazudik partnerének, pedig sokkal egyszerűbb lenne őszintén leülni, és tisztázni dolgokat...Az egyik legnagyobb igazság, hogy az ember nem monogámiára született...Ha ezt beismered, máshogy látsz mindent ebben a témában...De persze, ehhez fel kell nőni érzelmileg, értelmileg, és meg kell találni azt a partnert, akivel őszintén lehet beszélni a vágyakról...Egyébként, meg egyszerű azt mondani, ha valamit nem értesz meg, hogy akik ezt, vagy azt csinálják, azok buták....Nem biztos, hogy valaki azért, mert máshogy lát, gondol dolgokat, már buta...ÉS nem biztos, hogy attól erős férfi valaki, mert buta, vagy mert elfogadó szexuálisan a partnere vágyait illetően....El sem hiszed, hogy mennyire nem tudsz semmit ezzel a témával kapcsolatosan...
De, ezt nem bántásból írom, hidd el...
És tévedsz, ha azt hiszed hogy a swingerekben csak öreg, ronda csajok vannak...Ugyanaz a "felhozatal" mintha a westendben sétálgatnál, és néznéd a csajokat...Egyébként meg, ízléssel csak a hülye vitatkozik, van akinek a dagadt, van akinek a vékony jön be....
TóthTamás 2015.07.06 19:11:26
@Szalahaddin:
Nézd! Én kb 15 évig voltam szereplője a hazai swingertársadalomnak, csináltam is vállalkozás szinten klubbot, ezért látom máshogy az életet, mint a kívülállók...Sok dolog elmondható rólam, az pl pont nem, hogy kigyúrt lennék, magas, és baromi jóképű...Tök átlagos vagyok, és mégis elég jó "találati aránnyal" büszkélkedhetek...A swingerben pont az a jó, hogy nem kell kigyúrt szexistennek lenni...Önmagadnak kell lenni, nem megjátszós hülyegyereknek, aki megpróbálja előadni a legnagyobb menőséget....A klubba látogató csajok, "csak" jól akarják érezni magukat, és erre nem mindig feltétlenül a kigyúrt, ámde idióta bikákat választják, hanem azokat, akik képesek egy ital mellett normálisan kommunikálni, esetleg még valami értelem, és intelligencia is csillog az agyban...(nem ledegradálni akarom a testépítőket, félre ne értsen senki, de Ők úgy viselkednek az ilyen helyeken, hogy azt éreztetik, hogy számukra előjogokat kell garantálni, pusztán a testük kidolgozottsága miatt...Tehát a legjobb csaj megtiszteltetésnek veheti, ha szóba áll vele...)
Én pl ezért kedvelem a swingert...+ a társaság összetétele néha eléggé szerencsés, hogy azt érzed, egy egy buli utáni hajnalon, még ha nem is történt semmi "olyan", hogy nem volt hiábavaló az este....És lássuk be...10-15 000 ft ma nem egy olyan nagy pénz...Ha elméyz egy középszar szórakozóhelyre, ott ennél többet bulizol el, a pillanat hevében meghívsz egy-kát hölgyet egy két ilatra, és máris túllépted a fenti keretet...NEm téríteni akarok, akit érdekel nézzen meg egy ilyen estét, szólok előre, elég hamar függő lesz tőle az ember...Akit meg nem érdekel, azok ne próbáljanak megdumálni, mintha náluk lenne a "mindentudás"ereklyéje....
Szép estét! Peace!
Először is szeretném megköszönni a rengeteg pozitív visszajelzést az ötletemmel kapcsolatban. :)  Nem számítottam ekkora, és ilyen jó fogadtatásra.   Az előző postban említettem, hogy megkeresek egy hazai ügynökséget, hogy mennyire életképes a tervem. Megtörtént az első…..