Regisztráció Blogot indítok
Adatok
A megvalósult amerikai ólom... (törölt)

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Dési János írása az Egyenlítő blognak. Érdekes politikai átrendeződés tanúi vagyunk. Miközben a Jobbik „cukisodik”, és próbál középre behúzódni, az orbánista Fidesz egyre inkább szélsőjobbról próbál előzni. Itt van rögtön Orbán úgynevezett nemzeti konzultációs…..
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.29 16:48:15
@Khonsu: @A megvalósult amerikai ólom..: mondjuk a szocik is megnyertek 3 választást is, aztán mi lett belőlük...
Dinamó Műhely Elveszett jelentés 2015.04.27 08:06:01
A magyar baloldalnak nincsenek víziói, csupán illúziói. Világképe nem korrelál a valósággal, de ez a magyar baloldalt nem zavarja. Témáit maga választja meg, miközben a racionálisan gondolkodó kisebbségre hivatkozik, lemondva arról, hogy a szerinte irracionálisan gondolkodó…..
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.27 15:57:31
@lékek és ellensúlyok: hát a jó kormányzás illúziója szerintem helyrehozhatatlanul oda, de karizmatikus vezetőtől meg nem kell tartaniuk (hacsak nem a Vonától), ezért ez a meghatározhatatlan állóvíz.
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.27 16:16:14
@lékek és ellensúlyok:

"Kvázi balról előzték meg a ballib tömörülést. 2014 erről szólt. "

Ebben tökéletesen egyetértek, egyébként ezért írtam fennebb vhol, hogy a társadalomnak a mai napig elég erős balos beidegződései vannak.

Lehet tenni hangulatjavító intézkedéseket, csak - és meggyőződésem, hogy a saját ostobaságuk miatt - egy olyan negatív spirálba, ha úgy tetszik, ellenszélbe kerültek, hogy ez igen nehez kommunikálható.

Továbbgondolva, egységnyi hangulatjavítás költsége (mondjuk 1 százalékpont) jóval magasabb most, mint tavaly ilyenkor volt.
Rogán minap azt nyilatkozta az RTL Klubbon, miszerint Habony Árpád magánemberként ad tanácsot a miniszterelnöknek, ezzel le is van zárva a Vuittonos Habony ügye. Ingyen, magánemberként. Bejelentett munkája ugyan nincs, jövedelme se nagyon, mégis mi az első? A nemzet. A…..
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.25 09:26:49
@Kis ember: jaj hagyd már szegényt, @Blogger Géza: vitakultúrája egy kerti traktor színvonalán van; azért jár ide, hogy röhöghessünk rajta.
Borzasztóan örültünk az újabb orbáni cukiság kampánynak, amely most a Story Magazinban jelent meg. Mi azonban azt szeretnénk tudni, hol a lé? És mennyit tetszettek ellopni a közösból, amíg a saját lábunkra nem állt az egész família. Fontos és hasznos volt ez a színes-szagos…..
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.25 09:25:38
@Tudományos libsizmus: akkor te is nagy fasiszta lehetsz :D
Érpatakot írunk, 2014 novemberét. Egy részeg helyi lakos bemegy a polgármesteri hivatalba, és ha már ott van – részeg ember általában igazat mond alapon – számon kéri a különféle egyenruhák és bohócruhák iránt különös vonzalmat érző Orosz Mihály Zoltán polgármesteren…..
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.25 09:01:50
@KurucInfo Főszerkesztő: elgondolkodtunk, nem szerettük az átkosnyolcévet, na bumm, attól meg nem kell szerencsétlen hülyéket alázni és büszkének lenni rá, nemde?

Nem volt jó hely Mo. az elmúltnyolcban, sikerült még rosszabbá tenni. Van még út lefelé...
(Fotó: Vona Gábor Facebook) Aristo vitacikke a Jobbikról. ***  „A jó lelkiismeret a rossz emlékezőképesség eredménye.” (François de La Rochefoucauld: Maximák) Történt, hogy Antiszthenész – aki először nevezte magát haploküon-nak, egyszerű kutyának – tanítványát, a…..
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.20 20:15:00
@♔bаtyu♔: te, igaz, hogy neked több neved is van és beszélsz magadba?
Most a Raoul Wallenberg iskolát és a Bárka Színházat készül befalni. Mentsük meg mindkettőt! Fórum, majd tüntetés: április 20., hétfő 17:00, Ludovika tér 1   Archaizáló és urizáló kormányunk kedves vezetőjének van egy álma. Éspedig az, hogy nem akkor lesz a közszolga…..
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.19 14:30:42
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: szaporodnak ezek a fidesztrollok, mint a bírkák...
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.19 14:31:17
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: szaporodnak ezek a fidesztrollok, mint a bírkák...
Lám, ezt az Orbán-hasonlatot is utolérte a sors. Úgy rémlik, a hazai nyilvánosság első számú kedvezményezettje mindig számíthat arra, hogy a megszólalásait újságírók és politológusok értelmezik. Most még egy karikaturista is csatlakozott hozzájuk, Pápai Gábor - mellesleg…..
A megvalósult amerikai ólom... (törölt) 2015.04.19 12:52:26