Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mészáros Nóra Babytex

69 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A '90-es évek volt az az évtized, amikor megszülettek a legnagyobb Disney kedvencek, amelyeket még mái napig örömmel mutogatunk gyermekünknek! Akkor még nyoma nem volt az akciónak, a vérengzésnek - ebben az időben még nagy hangsúlyt fektettek a meséket díszítő zenékre is. Nem mellesleg, a legtöbb…..
Nincs az a gyerkőc, aki ne szeretné az édességeket, pláne, ha ilyen mézes mázas... Hidd el, elkészíteni közel sem olyan nehéz, mint ahogyan kinéz!Akár születésnapra, akár egy hétvégi desszertnek is elkészíthető...
   Segíts Buzz-nak, hogy gyermekeddel együtt a varázsrakétával elrepülhessenek a végtelenbe és még azon is túl! Készítsétek el gyermekeddel együtt Buzz rakétáját és benne repülő csillámok a képzelet mesés világába repíti a Őt!   ..
Közeledik a nyári szünet vége... Ezt nem csak Te, a gyerekek is megérzik. Van, aki egyre idegesebb, hogy mindjárt vége a nyárnak és van, aki izgatottan várja a szeptemberi iskolakezdést! Időjárás tekintetében elég szeszélyes volt ez a nyár, voltak esős és kánikulától…..
Itt a tavasz! Nincs is ilyenkor jobb, mint az egyre hosszabbodó délutánokon tenni egy sétát a közeli parkokban, réteken, erdőkben...Készíts kislányoddal közösen mesébe illő virágkoszorút! A bejegyzésemben egy nyomtatható sablont is mellékelek, hogy a Csingiling rajongóknak még…..
Neked is ismerős a kép? Akkor olvasd tovább a bejegyzésemet és megtudod,hogy miért ne dobd ki! ⇓ Te is csodákra vagy képes!  ⇓    ..
Te is szívesen vásárolsz az internetről, vagy csak "kényszerből" teszed? Sokáig én "kényszerből" vásároltam az internetről, mivel olyan kis településen élünk, ha bármit szeretnék vásárolni, akkor azt csak a közeli városban tudnám megtenni...
Ha kipróbáltad már a használt ruhát akkor meséld el miben változtatta meg az életedet?Összeszedtem egy táblázatban, hogy én mit tapasztaltam a használt ruhákkal kapcsolatosan! :)..
  Veled is előfordult már? Mert velem már elég sokszor! Igaz történet alapján!     ..
Voltál már hasonló szituációban? Írd le hol és hogyan történt meg veled is hasonló! ..
  Ahogy az előrejelzések is mutatják napról napra változik az időjárás, de szerencsére egyre jobban azt rebesgetik, hogy itt a tavasz jön a jobb idő!  ..
  A Facebook megjelenését követő években rohamosan megnőtt a csoportokban árusítók és vásárlók száma, ezzel arányosan a csalók száma is. Sokan olyan átverésekbe esnek bele, ami anyagilag és lelkileg is megviseli őket. A statisztikai adatok szerint a legtöbb átverést a…..
  Már csak néhány nap és elérkezik a szerelmes párok egyik legkedveltebb napja az évben... Az, hogy ez a bevett szokás, mint Valentin napon megajándékozni a szerelmünket az jó-e vagy badarság, azt mindenki döntse el saját maga....
Ebben a felgyorsult világban, ahol jelenleg élünk, biztosan rengeteget látja a gyermeked a kezedben a telefont, hiszen azzal fél kézzel mindent egykét érintéssel, "simogatással" el tudunk intézni, a ruharendeléstől kezdve az ételrendelésig... De vajon, jól van ez így?! Persze, hogy…..
Neked mi a véleményed erről? Most nem egy vidám hírt posztolok nektek...          ..
Itt a farsang áll a bál!   Egy kis kreativitással csodákra lehetsz képes! :) Az iskolákban és az óvodákban már kihagyhatatlan január végtől február közepéig beiktatni egy "farsangi karnevált"! :) Ez egyaránt örömet okoz gyerekeknek, szülőknek és tanároknak is! :)..
Tudom, könnyű ezt mondani, de érdemes megfogadni, amit ebben a rövid kis bejegyzésemben írok!   Szemezgettem a minap kicsit az egyik kérdések-válaszok oldalon és egy-egy igazán furcsa, olykor felháborító válaszokat találtam...!    ..
Biztosan neked is eszedbe jutott már, hogy bezzeg az én időmben nem erről szóltak az ünnepek... Persze mondhatja az ember, hogy változik a világ, már a XXI. században élünk... DE BIZTOS HOGY ÍGY A HELYES?..
Nagyban megkönnyíti a karácsonyi felkészülést, ha filmmániás gyermekünknek, ismerőseinknek, családtagjainknak keresünk ajándékot a fa alá, mert nem kell azon törnünk a fejünket, hogy plédnek, díszpárnának, ágyneműnek, bögrének, stb… örülne, másrészt viszont nagy a…..
Szerintem sokan vagytok úgy vele, hogy a Karácsonyi készülődésnek szeretitek megadni a módját! Én úgy vagyok vele, hogy szeretem a fenyőn kívül a lakást is ünnepi díszbe öltözteti!Igyekszem minden évben más-más stítulsúvá varázsolni a lakást, hogy mindig új hangulatot…..
Ma meglepődve néztem a naptárra már december 1-e van. Szinte el sem hiszem, hogy ilyen gyorsan eltel egy év. Nálunk szinte már hagyomány, hogy december 1-én megírjuk a levelünket a Mikulásnak. Leírjuk benne, hogy hogyan viselkedtünk ezalatt az egy év alatt illetve azt is bele szoktuk…..
Nincs is jobb annál, mint így a téli időszakhoz közeledve felhúzni egy jó vastag mamuszot, belebújni a legmelegebb pulcsinkba, összebújni a kanapén a családdal, nézni egy igazán kellemes családi filmet és közben teát kortyolgatni. Íme egy igazi karácsonyi tea recept, amivel…..
A karácsonyhoz hozzátartozik az ajándékvásárlás, a csomagolás, és az illatok. A legszebb illatok pedig azok, amelyeket magunk állítunk elő. Ez esetben mézeskaláccsal. A karácsonyi illatfelhő megteremtéséhez semmiféle mesterséges illatosítóra nincs szükség, pusztán elég…..
A napokban a hétvégi bevásárlás közben egy nagyon kedves több gyermekes édesanyával volt lehetőségem beszélgetni... Addig-addig ment a szóváltás, amíg egy sokakat érintő problémára tért a téma..!..
Sokan sokféle kódot használnak a mindennapokban. Tudtad, hogy a Disney animátorainak is van egy kódja, ami számos rajzfilmben feltűnik? Te észrevetted? Tudd meg most, hogy mi a jelentése!..