Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabandy

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi történetben a fő probléma, miért vesz át valaki úgy egy Bt-t, hogy előtte nem ellenőrizte le a könyvelését? Ha valaki egy ilyen hibát elkövet, es beindulnak az igazságszolgáltatás fogaskerekei, nagyon körülményes kikeveredni onnan. Tisztelt Zugügyvéd!Az alábbi…..
Az alábbi levélben  egy kemény, és nem mindennapi élethelyzetbe szorult olvasó kér jogértelmezési segítséget. Megilleti-e felmondási védelem a gyesen levő gyámot? Az örökbefogadó szülőket védi a törvény, de mi van a szülő helyébe lépő, a szülői felügyeletet…..
Újabb banki tartozásos ügyről szól az alábbi levél.  Hiába fizette be az összeg egy részét az adós, a végrehajtást a teljes tartozásra indították el.Tisztelt Zugügyvéd !Furcsa, de lehet hogy, nem egyedi esettel szeretnék Önhöz fordulni.Volt az egyik banknál egy 10 éve…..
 A képmás engedély nélküli felhasználását tiltja a törvény, de fotózásért  még a közterület felügyelő sem tehet feljelentést. Egy személyiségi jogi pert – mint a rendőrök, vagy a fegyőrök – megnyerne, ha közzétennék a képet, ugyanis a bíróságok…..
szabandy 2010.08.02 19:05:32