Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kukonyalori

0 bejegyzést írt és 189 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Spanyolország Torres mellőzésével lemondott a centerjátékról, de ezzel összességében jóval többet nyertek, mint veszítettek. Intenzív letámadásukkal azonnal megfojtották a német próbálkozásokat, támadásban és védekezésben is szinte folyamatos emberelőnyt alakítottak ki.…..
Az egyik legkiegyensúlyozottabb, legerősebb csoport a D jelű négyes lehet a 2010-es világbajnokságon. Németország, Szerbia, Ghána és Ausztrália is részt vett a négy évvel ezelőtti rendezvényen is, és a szerbeket kivéve a csoportkört is túlélték. Mindegyik együttesnek…..
Az utolsó komoly akadály, amit az Inter és a bajnoki cím között volt, fogta magát, és ledőlt magától, most már a Chievo-Siena kettősben bízhatnak csak Rómában. A Roma is nehéz meccset tudott le, és - őszintén szólva - nem várt eredménnyel hozta a parmai túrát, én például…..
Néhány hónapja még azt gondoltuk, a forduló rangadója természetesen a Derby d’Italia lesz, méghozzá fontosságát tekintve a pápaavatás és az idegen életforma észlelése közé tehető. Valamelyest így is lett, hiszen az Internek akár a bajnoki címe is múlhat rajta, de…..
kukonyalori 2010.04.18 21:23:20
@popp: Ott a pont popp. levertüka városi riválist vezetjük a bajnokságot. Az is igaz, hogy ma mákunk volt, de az interistáknak igazán tudni kéne, hogy anélkül nem lehet scudettot nyerni. Azt is hozzá kell tenni, hogy 24 meccs vertlenül, ez magáért beszél. Négy forduló azért még hátra van.

Grazie Magica As Roma!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sempre Forza Roma, Forza Lupi!!!!!
Nou San Trafford Vargazoli 2010.04.10 01:17:00
Lírában vagy regényben ez szép halál, de valójában nincs szép halál. Mélyen megrázott, mert egy őszinte, karakán emberként maradt meg bennem, akit csak visszatérése után láthattam edzőként konfrontálódni, folyamatosan vonalon kívülre kerülni. A helyi kedvencek és a mélyen…..
kukonyalori 2010.04.11 19:47:45
A Milan már leszakította magát, most a Romát durungolhatja le a nyakáról az Inter, ami már csak azért sem jönne rosszul, mert egyetlen állva maradt olasz csapatként még nem végzett Európában sem. Meg is teszi, és a következő fordulótól újra a Milan lesz az elsőszámú…..
kukonyalori 2010.03.27 22:01:12
@calciomax: Biztos a bl is benne volt a fejekben elótte, de azért a telt olimpicoban már nem hisszem, hog bárkinek megfordult a fejében abl meccs. afontosabb célról meg annyit, hogy ezsem indokolje, hogy 10-12 pont előnyt le lehet adn, mer a bl az csúszós talaj, a scudetto meg szinte már kézben volt.
kukonyalori 2010.03.27 22:02:17
Hány és hány meccset veszített úgy a Roma, ahogy tegnap este végre győzött. 2001 szeptembere után vette be ezzel kedvenc csapatom a Juventus torinói erődjét, ezúttal a téli Olimpicot. Pedig a Juve az utóbbi hónapok legjobb játékát hozta és nem érdemelt vereséget. Del…..
kukonyalori 2010.01.24 12:29:35
Végiggondolva a múlt emlékeit, feltűnő az a kontraszt, amit a tehetségek tömege és az eredmények csekély száma jelentett már a múltban is – mondta, és most folytatja termékeny vendégszerzőnk, medco, aki ezúttal a magyar válogatott történetének második ötven évét…..
Kicsit felborultak a dolgok a Serie A-ban. A zsinórban négyet nyerő Cagliari leverte a 10 emberrel végző Sampdoriát, a Roma csodaszép pontot fogott az Inter otthonában, a Milan pedig szétkente a Laziót az Olimpicóban. Nyert, és csökkentett hátrányát a Juventus, és meglepő udinei…..
kukonyalori 2009.11.11 23:21:27
@Esti Kornél, a Denevér szálló lakosa:
Rip.: A dj.-nek, annak ellenére, hogy a Lazio szurkoló volt.
Én is csatlakozom, ahhoz a (többséginek tűnő) véleményhez, hogy magasan ez a legszinvonalasabb foci blog kis hazánkban. Remélem, ha változásra is kerül sor, az nem megy a minőség rovásra. Néha bizony kell újítani.
Hajrá Nst.
Nem telhet el egy valamire való NST-olvasó napja futballközhelyekkel való találkozás nélkül, de abba viszonylag ritkán gondol bele amikor hallja, hogy valójában mit is jelenthet ez a marhaság? Most újfent erre próbálunk meg választ adni, így elővettünk, megfejtettünk…..
Negyediknek lenni a legszarabb az egész világon, ezért egy kicsit sajnáljuk Costa Ricát, de erre a bronzérem ünneplése közben nem sok energiánk marad majd előreláthatóan. Gondolni sem szeretnénk rá, hogy elveszítjük a bronzmeccset. Esélytelenként (de legalábbis nem esélyesként)…..
Annyiszor mutatta már meg az U20-as válogatott, hogy nyoma sincs mentalitásában a többi magyar válogatotténak, az ember így könnyebben elhiszi azt is, hogy újra meg tudja tenni, még ha minden ellene szól is. Mert most nagyon sok minden szól ellene, ezt ne vitassuk: két hosszabbításos…..
A nagy örvendezésben úgy csináltunk, mint a felnőtt válogatott védelme, és egymásra vártunk, hogy megénekeljük a magyar U20-as válogatott újabb történelmi tettét. Szerencsére nincs nagy baj, mert tovább írjuk a történelmet ma este, amikor Olaszországgal már az éremért…..
kukonyalori 2009.10.10 12:28:56
@Irapuatótól Szuezig: Nagyon jó, hogy ezek közül a srácok közül többen mind as ké lábbal játszanak. Némethen kívül Gosztonyi, és Koman is jól használja a "sutát"
kukonyalori 2009.10.10 13:29:37
@Pampito: Iszonyatosan nagy barom ez a Kálmán bá. Én azért bírom az öreget. Nagyon sokat röhögök az ökörségein. Egy igazi elefánt a porcelán boltban.
kukonyalori 2009.10.10 17:00:50
@sporttárs: Igazad van alapvetően. De a lényeges különbség Nagy és Koman helyzete között, hogy Nagy született magyar, Voló pedig ukrán, ha nálunk is nőtt fel. Mindenesetre nagyon nagy szükség lenne rá a magyar válogatottban a következő 10 évben. Tényleg be kéne vetni minden eszközt, hogy a nemzeti 11 tgagja legyen. Persze én azt is megértem, ha az ukránokat választja, de nem örülnék.

én a magam részéről megteszem, amit tehtek: MARADJ VELÜNK VOLO! HAJRÁ MAGYAROK!
Az E és az F csoport mérkőzéseivel tegnap végetért az egyiptomi U20-as világbajnokság csoportköre. 16 válogatott - köztük a magyar csapat is - készülhet a kieséses szakaszra. Kiszámíthatatlan mérkőzések, angol bukta és magyar feltámadás eddig; egy ágon sűrűsödő európai…..
18 óra 45 perckor kezdődik a magyar válogatott utolsó csoportmérkőzése az U20-as világbajnokságon. Az ellenfél, az Egyesült Arab Emírségek csapatától sajnos egy teljes mérkőzést sem láttunk, így sem az ellenfél bucira verését nem fogjuk ígérgetni, sem kínos zakóval nem…..
Ma este 18:45-kor Dél-Afrikával találkozik a Honduras ellen jókora pofonba szaladó U20-as válogatottunk. Kissé rendhagyó három dolgunkat elsősorban azoknak szánjuk, akik valóban azt szeretnék, hogy Gulácsiék minél jobb eredményt érjenek el, de talán okulhatnak belőle azok is,…..
Agysebész Szamuráj Kecskeméten 2009.06.19 15:55:59
FankaDeli a választások másnapján, kicsit még láthatóan az események hatása alatt - nehezen tudta összeszedni gondolatait.Ilyen csodálatos közhelyfüzért ritkán hall az ember, több ezer éve sújtott magyarság, szamurájok, japán, minden, ami kell.Kuruc.info, innen..
Agysebész Picsán lesztek rúgva! 2009.06.03 11:53:00
A sportigazgató (Mezey György, Fehérvár Fotball Club, a magyar foci emblematikus figurája - popp.) mondott mást is. Amikor kedden megkerestük, hogy nyilatkozatot kérjünk tőle, sértődötten közölte, hogy Bajnokok Ligája-döntőn ott ült Roy Hodgson mellett, lapunk…..
Agysebész Sztár a mennyből! 2009.06.03 16:25:36
Milan Bandics (Zágráb polgármestere) a horvát állami tévécsatornán beszélt zenei ízléséről a helyhatósági választás kapcsán, mint mondta rocklegendákat akar Zágrábba hívni - adta hírül az Ananova brit hírügynökség."Szeretném látni David Bowie-t fellépni…..
Az kiabál legjobban, akinek a háza ég.Nyakó István az MSZP szóvivője a EP-választás éjszakáján, mszp.hu, 2009. június…..
Agysebész Bőröndöt aranyért 2009.06.10 13:05:54
A Kuruc.info üzenete az SZDSZ-nek Az SZDSZ és a zsidópárt holdudvarának minden tagjának feljánlunk egy-egy bőröndöt a meneküléshez.  Cserébe elfogadunk aranyat (nem baj, ha fog formájú), ezüstöt (a tőlünk ellopott családi érdekelne leginkább) valamint emberi bőrt,…..
A Nap-Kelte főszerkesztő-műsorvezetőjének áldásos tevékenységét követő sorozatunk második részében a heti adás beszélgetéseit felvezető monológokat idézzük kizárólag. Ezekben Lakat T. Károly a védjegyévé vált "kedveskedésen" túl, újraértelmezi a barokkos…..
kukonyalori 2009.06.02 19:35:10
Agysebész Önök kérték! 2009.06.02 12:18:00
...az AC Milan-Magyar Liga meccs góljai...Ajánlott műsörszám az MTV Önök kérték című kívánságműsorának beharangozójában, 2009. június 2...
Humor a kuruc.info-n:Érdekesség a nagypapa múltjábólA kisfiú odamegy az édesanyjához:- Anyu, anyu a nagypapa villanyszerelő volt!- No de honnan veszed ezt, kisfiam?- Megtaláltam a padláson a sisakját, és van rajta két villámjel!Meg is magyarázzák egy fotóval a bejegyzés alatt,…..
kukonyalori 2009.06.01 09:30:34