Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pumácska

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éden Loki, azaz Titz Dániel úgy nyerte meg az Éden Hotel harmadik évadát párjával, Barbarával közösen, hogy Péterrel kötött egy véd- és dacszövetséget, és jó reality-szereplők, sőt nyertesek példáját követve nagyon odafigyelt arra, hogy ne lépjen senkinek nagyon a…..
Barbara és Loki nyert, ez van, győzött az igazság, vagy mi. Holnap jön a poszt, az idei utolsó.  Na kérem, mivel livebloggolni nem fogom a Jeles Eseményt, de ettől még nézem/nézzük lelkesen ugye, legyen hát egy olyan poszt, ahol lehet kommenteli élőben az eseményeket. Sőt, legyen…..
Elöljáróban csak annyit, hogy Botox és Patkolt Pecek, azaz Marianna és Orsi kibaszott jó fej volt a tegnapi Éden Éjjelben, és így mentek be a műsorba: Szóval nagy kalaplengetés, hölgyeim, mindezt ugye annak ellenére, hogy itt aztán kaptátok az ívet rendesen. Az ötlet ráadásul…..
pumácska 2015.05.28 23:41:32
@Mók_Ica:
Hát lehet, tudod, az idő mindent megszépít. :) Nekem akkor bejött Alekosz játékstílusa, de azóta csak a mélyrepülés.
Kíváncsi leszek, Fridi h alázza. :)
Amúgy hajrá Nóri :D (Vagyis Loki)
pumácska 2015.05.29 00:02:36
@Mók_Ica:
Hát igen! :) Már akkor is hv függő voltam, csoda hogy csak pár hete regisztráltam.
Kellene már egy igazán jó valóságshow, de félek, a VV is csak süllyedni fog (tud még? ), és ezután a bukta után, nem tudom, h lesz-e még ÉH. (Pedig én bírnám)
pumácska 2015.05.29 00:10:05
@Mók_Ica:
Na, Istenes Bence adjon neked párkapcsolat tanácsot! :)
Amúgy nem tudom, milyen lesz, amilyen dilis vagyok, tuti nézni fogom. :)
Az utolsó hét indul, feleim, elválik hamarost a szar a májtól, és kiderül, ki vagy kik nyeri(k) a húszmilliót. Tengerparti képpel kezdünk inkább, és ezen a héten nem baszogatjuk szegény Gólemet tovább, mert teljesen értelmetlen, viccesnek meg már a harmadik hogyvolt óta nem volt…..
Ez a patak hete, most egy másik, kurvajó helyen áll Gólem kék farmerben, fehér pólóban, de ezekkel a lehetetlen színű Nike-topánokkal mindent tönkre lehet baszni, mág egy ilyen, alapvetően nem gáz összeállítást is. bár nekem ezek a mélyen dekoltált férfipólók annyira nem…..
Soha ilyen nehéz dolgom még nem volt hogyvolttal, mint ebben az esetben. A Gábor-Nóri ügy, amiről sem a TV2, sem senki nem gondolta, hogy az lesz belőle, eléggé felkavarta az állóvizet, ami a műsort egyébként övezi a sajtóban, és ez alól nem tudja kihúzni magát ez a blog sem,…..
pumácska 2015.04.28 17:20:20
@horee6: Szerintem az Ogre akkor nem azt mondta volna, h meglepő döntést hoznak a fiúk...Bár nekik ki tudja, mi a meglepő. :) Nekem az lenne, ha mondjuk Tinát vagy Tina 2.0át raknák ki.
pumácska 2015.04.28 17:15:23
@Zár Balta: Hát senki nincs kiborulva csak Gátőr volt, meg Bence is sajnálta, de nekünk nem vágták be, hogy mit, mert amit leadtak, az egy laza kis kanyázás volt kb., semmi több, de az ÉÉ-ben figyeltem fel rá, h Bence ordít, de csak zene megy, a hang nem...
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
pumácska 2015.04.17 21:14:49
@Morfologista: A Survivor Peti? Aki Cristofelt meg Bandikát "egyengette" a VV-ben? Akkor már értem a szereplőválogatást...
pumácska 2015.04.17 21:20:00
@beacska: Az igaz, de az elsőbe még sikerült "értelmesebb", hétköznapibb arcokat válogatni...ugyanígy a vv-be meg a bb-be is... Csak később ment el a színvonal..
De nem offolok, jó párválasztót mindenkinek, vesszen PBarbi. :)
pumácska 2015.04.17 21:48:49