Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dualblazee

20 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VGF Otthon Mivel fűtsek 2016-ban?! 2015.11.19 15:17:54
2016-ban betiltják a hagyományos kazánok beüzemelését. A témáról már beszéltünk, most viszont az alapvető két kérdést próbáljuk megválaszolni.  1. Miért tiltják be a hagyományos gázkazánok beüzemelését? 2. Melyek a megmaradó fűtéstechnikák előnyei és hátrányai? Miben érdemes gondolkoznunk, ha…..
dualblazee 2015.11.20 08:13:31
@Nbl: Sajnos még nem tudni semmit róla.
Bár a labdarúgás nemzetközi átigazolási időszaka hivatalosan csak augusztus 31-én zárul, most, túl a „félidőn”, már érdemes megnézni, kikért adták a legtöbbet a…..
Diego Maradona is versenybe száll a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöki posztjáért. Az 1986-ban világbajnok argentin csapat vezére egy uruguayi újságírót hatalmazott fel arra, hogy bejelentse szándékát, Victor Hugo Morales pedig a Twitter-oldalán írta meg a hírt. "Jelölt…..
A chilei vámosok kedden két olyan buszt tartóztattak fel, amelyeken kábítószerekkel és szúró-vágó fegyverekkel felszerelkezett kolumbiai futballszurkolók utaztak a Copa Americára. A vámőrség beszámolója szerint a drukkerek Chacallutánál, az ország északi részén…..
A magyarok megállíthatatlanok. Kapás Boglárka és Jakabos Zsuzsanna is nyerni tudott vasárnap, a római nemzetközi úszóverseny befejező napján, míg Hosszú Katinka egy arany és egy ezüstéremmel gazdagodott Monacóban. A Hét domb elnevezésű hagyományos viadal első napján 1500…..
A Bajnokok Ligája-győztes FC Barcelona két sztárja, Lionel Messi és Neymar egymás ellen vezetheti csapatát a magyar idő szerint péntek hajnalban kezdődő chilei Copa America trófeájáért. A 12 csapatos dél-amerikai kontinensviadalon, melyen Mexikó és Jamaica szerepel…..
A Williams több újítást is bevet a következő versenyhétvégén, ezek segítségével pedig még közelebb kerülhet a Ferrarihoz, avagy adott esetbe le is hagyhatja a vörösöket, éppen ezért az Osztrák Nagydíj rendkívül fontos lesz a csapat számára – jelentette ki Felipe…..
A Cleveland Cavaliers legnagyobb sztárja, LeBron James vezérletével 96-91-re legyőzte az alapszakaszgyőztes Golden State Warriors együttesét az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság döntőjének harmadik mérkőzésén, így 2-1-re vezet az egyik fél negyedik sikeréig tartó…..
A magyar válogatott egy helyet javítva a 42. a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) legfrissebb, csütörtökön nyilvánosságra hozott világranglistáján, melyet változatlanul a világbajnok német csapat vezet. A közvetlen élcsoportban változás történt: Belgium helyet…..
A Renault kijelentette, túlságosan költségesnek tartja szerepvállalásukat ahhoz, hogy csupán motorbeszállítóként legyenek jelen a Forma–1-ben. Újabb jel a saját gyári csapat indítására? Az elmúlt másfél év sikertelensége után sokat lehetett hallani arról, hogy a…..
Komoly információmennyiség jut el hozzánk az egészséges étkezésről, életmódról. Ennek melléktermékeként gyakran alakulnak ki tévhitek a témában.  Egy országos vízkeménység-felmérés kapcsán derült ki, hogy a vízről is van pár téves vélekedés a köztudatban. Mivel…..
dualblazee 2015.05.29 12:50:30
@Hengelhoffer: A képeket kinagyítva itt tudod megtekinteni:
vgfotthon.blog.hu/2015/05/28/8_1_tevhit_az_ivovizrol
Pénteken és szombaton 16. alkalommal rendezik meg a Maglódi úti Merkapt Sportközpontban a Budapesti Nagy Sportágválasztót, melynek keretében 107 sportágat próbálhatnak ki az érdeklődők. Az esemény szerdai sajtótájékoztatóján Koós-Lukács Tímea kommunikációs igazgató…..
DualSport Stadionok újabb fejezete 2015.05.26 08:31:38
Ősszel elkezdődhet a Puskás Ferenc Stadion bontása, jövőre elindul az új létesítmény építése és legkésőbb 2019-re befejeződnek a munkálatok. A legfontosabb a költségvetés betartása - mondta Fürjes Balázs budapesti beruházásokért felelős kormánybiztos. Hozzátette:…..
Hosszú Katinka 28.30 másodperces magyar csúccsal győzött az 50 méteres hátúszás döntőjében a franciaországi nemzetközi versenyen, Nancyban. A Vasas világ- és Európa-bajnoka tartotta az előző rekordot is 28.43-mal ez év február 15-e óta, ezt az időt is Franciaországban,…..
Xavi, a 35 éves katalán középpályás megerősítette, hogy kétéves szerződést kötött a katari al-Szaddal. Korábban, Xavi válogatott csapattársa, a Real Madrid klasszisa Raul is ennél a klubnál kötelezte el magát levezetésként. A búcsúzásnál a következőket nyilatkozta:…..
A víz, „testünk legfontosabb tápláléka” nem egy egységes fogalmat takar. A víz lehet lágy vagy kemény, jóízű vagy ihatatlan, szennyezett vagy kristálytiszta, és még sorolhatnánk.    Nemrég történt egy felmérés, ahol - a lakosság visszajelzései alapján -…..
dualblazee 2015.05.15 15:46:35
@Phteven: Több féle csapra szerelhető víztisztító létezik, köztük olyan is, amely egy speciális töltetet tartalmaz – gyantát, amely képes megkötni a vízben lévő keménységet okozó ionokat – Ca és Mg.
Így lágyítja a vizet. Ahogy látom a videóból, ők szerintem egy ilyesmit használtak:

…professzionális, kávé ital készítésére optimalizált Bestmax vízszűrő.
www.bwt.hu/hu/termekek/Lapok/product.aspx?pid=FS20G00A00v%28BWTGROUP%29

tokeleteskave.hu/termekeink/bestmax-vizszuro-vizlagyito
Dárdai Pál, a magyar válogatott szövetségi kapitánya, német Hertha BSC vezetőedzője elvégezte a pro licences edzőképzési tanfolyamot, és csütörtökön megkapta az ezt igazoló diplomáját. A magyar szövetség honlapja szerint Dárdai tizenegy társához, köztük a válogatott…..
A Red Bull elhagyhatja a Forma-1-et, ha rövid időn belül nem kap versenyképes erőforrást, és a Volkswagen Csoport sem siet a segítségére. Az osztrákok komoly tervekkel vágtak neki a 2015-ös évadnak, az első öt megmérettetésen azonban a dobogós helyezések közelébe sem…..
DualSport Itt az új McLaren-Honda! 2015.05.07 12:36:56
A McLaren-Honda szerdán bemutatta 2015-ös versenyautójának új fényezését, amit a hétvégi Spanyol Nagydíjtól kezdődően használ majd a Forma-1-es világbajnokságban. Már a felkészülési időszak alatt is sokakat foglalkoztatott a kérdés, vajon milyen festéssel vág neki az…..
Idén lesz tíz éve, hogy a DVSC megszerezte az eső bajnoki címét, melynek tiszteletére május 30-án összecsap a Real Madrid és a debreceni együttes elit krémje egy egész napos családi programmal egybekötött eseményen. A "hazai" oldalon olyan exDVSC játékosok kapnak…..
Furcsa, sőt meglepő történettel rukkolt elő egy blogger, az F1-insider site újságírója. Ralf Bach véleménye szerint valamilyen szinten a Mercedesnek is köszönhető a Ferrari hirtelen javulása. Állítólag a Ferrari tavalyi pocsék szezonja után Wolf Zimmermannt, a korábbi…..
Túl vagyunk az időmérőt megelőző két szabadedzésen, ahol vegyes eredmények születtek, mint a Ferrari, mint a Mercedes szemszögéből. Az első szabadedzés után jogosan reménykedhettünk volna egy izgalmas vasárnapi futamban, vagy legalább egy szorosabb időmérőben, mivel a…..
Melyik is a fontosabb: az eredmény,vagy pedig a szép,közönség szórakoztató játék.Bemutatjuk mindkét oldal képviselőit (csapatokat,játékosokat,edzőket egyaránt),azok véleményeit,valamint kitérünk azokra a különleges szereplőkre,akik tulajdonképpen mindkét félhez…..