Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zebra12

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Motorola egy izgalmas videót készített az új tabletjét beharangozandó. Ebben a tabletek, táblaeszközök fejlődéstörténetét mutatja be, szerintük a fejlődéstörténeti sorban az iPad után következett a Galaxy Tab, ami ugye _már_ Android, de sajnos csak a telefonokra készített…..
Tízből nyolc olvasónk nem ért egyet a magánnyugdíjak államosításával. Szerintük ez lopás. Heti szavazás-összesítőnk. Szokásos hétvégi rovatunkban megnézzük, mit gondolnak a Véleményvezér olvasói a hét legnagyobb horderejű bejelentéséről, a magánnyugdíjak…..
Az új-zélandi eset óta tudjuk, hogy az óraátállítás egyszerűen nincs benne a 4.1-es iOS szótárában. Szeptember végén történt, hogy a szigetországban egy órával korábban keltek a szükségesnél a jólelkű új-zélandiak, az iPhone ugyanis időzavarba került. Hogy egy példával…..
Pletykákról azóta lehet hallani, hogy elkezdték árulni az Apple mobilját Magyarországon, most, közel 23 hónappal a premier után azonban még mindig csak annyit lehet állítani hivatalosan, hogy azt egyetlen szolgáltató, a T-Mobile értékesíti.Ennek azonban ősszel várhatóan vége…..
Nagyon durva állítások vannak itt pro és kontra a reggeli gizmodós anyagra reagálva, ami, mint tudjuk, azt állítja, hogy az új antennakeret az ujjaink érintésére leválasztja a telefont a mobilhálózatról. A kísérletet egyre többen próbálták ki, egyesek pedig a 3GS-ükkel és…..
Az Apple-rajongók túlkapásainál csak az anti-Apple-tábor zúgolódása lehet nevetségesebb. Hogy miért? Mert előbbi azért rajong, amije van, a másik tábor pedig azt gyűlöli, amije nincs. További magyarázat értelmetlen.Megjelent az iPhone 4, az ellenséges tábor (hogy egyáltalán…..
Zebra12 2010.06.23 20:11:02
@Gery.Greyhound:
@norbi2k:

Hálistennek a Tré-monopóliumnak vége, pár hónap és minden szolgáltatónál kapható lesz.

Azért az ikonokat felszorozva drágább, mintha megveszed mondjuk dominóba + 20k függetlenítés + 24* meglevő előfizetés. (asszem nekem 420k(ikon) vs 300k(voda) jött ki ), ez még jelen érték számítással is jóval kedvezőbb. Persze az kell hozzá, hogy legyen egybe 200k-d...
Start! Mostantól lehet lerántani az iPhone - iPod touch - iPad új operációs rendszerét, az iOS4-et. Próbálgassátok, írjátok meg a véleményeteket, különös tekintettel az alábbiakra:- Magyar nyelv és helyesírás-ellenőrés.- Multitasking, természetesen, csak 3GS-es kollégáknak-…..
Azt eddig is tudtuk, hogy az iPhone 4-ben erősebb processzor dolgozik, mint elődjében, hiszen megkapta az iPad Apple A4-es csipjét, ami remek hír. Az viszont újdonság, hogy az elődjéhez, sőt, a tablethez képest is több memória került bele: 256 megabájt helyett immár 512 megabájt RAM…..
Ígérem, most utoljára foglalkozunk az argentin meccsel, és holnaptól a görögverés lesz a téma, de ezt azért mégsem lehet szó nélkül hagyni. "Tökéletesen kielemezte a nigériai védők mozgását egy-egy szögletnél, és megfigyelte, az ötösön belülre sodródnak. Ezért…..
Kár, hogy nem nyertünk, de még jobb, hogy nem veszítettünk!Holnap természetesen diadalénekben szövegezzük meg a teljesítményt, de most futva futunk megtekinteni csoportellenségeinket és -barátainkat (Braz és Népikorea), hogy reggel még okosabb bülbülszavakkal ecsetelhessük az…..
Zebra12 2010.06.15 21:07:27
@mehr luft: legyen igazad, de sajnos nem lesz...
Egy szuperrangadóval és egy derbivel, meg persze rengeteg érdekes meccsel támad ránk a Serie A 23. fordulója! Lesz ugyanis egy Juventus – Roma, ahol a talán jobb formában ügyködő harmadik fogadja az utóbbi pár fordulóban nem különösebben meggyőző másodikat, valamint tanúi…..