Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Abnaxus

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
... avagy: hány migráns életét éri, hogy a park tiszta maradjon? Ilyen, és ehhez hasonló kérdések merültek fel bennem a kommenthullám alapján. Szeretném összecsoportosítani azokat az érveket…..
Aki rendszeres vendég a szépségszalonokban, az tudja, hogy a jó külső bizony nem olcsó mulatság. A fodrász, a kozmetikus, a körmös egytől egyig súlyos ezrekbe kerülnek, és havonta legalább egy alkalommal útba kell ejteni őket, ha azt akarjuk, hogy mindig igényesen nézzünk ki. A…..
Ilyennel nem szabad viccelni! Elég szar a helyzetünk már így is. Hiszen nézd meg, napról napra egyre szegényebbek vagyunk! Tegnap is drágult a kenyér a pékségben. Szinte biztos vagyok benne, hogy fűrészport tesznek a liszthez, olyan száraz. Ott persze szépen lespriccelik vízzel, hogy…..
– Micsoda egy szemétláda! Az ilyen embernek kiskanállal kellene kikaparni a szemét, a farkánál fogva kellene szögesdróton fellógatni egy lámpaoszlopra, ott kell hagyni két napra, aztán furkósbottal kell agyonverni! Ki kell taposni a belét, meg kell nyúzni és besózni! Nyilvános…..
A kritikai érzék stimulátor egy speciális készülék, amely ma Magyarországon még szabadalom nélküli találmányként létezik. Az eszköz mindenféle ismertséget nélkülöz, létezésének tagadása népszerű és kedvelt elfoglaltság. Alkalmazóinak száma igen csekély, ellenben…..