Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dr.Lindenthal

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A pedofilok védőszentje 2011.04.14 06:00:00
Széles körben elterjedt félelem volt egy évvel ezelőtt, hogy a jobboldali győzelem intoleranciát hoz. A kétharmad pedig pláne. Ma már kijelenthetjük: ez nem vált valóra. Magyarország keblére öleli a legvadabb devianciákat is. Sőt, díszlépésben üdvözli. Szerdán Schmitt Pál…..
Dr.Lindenthal 2011.04.14 12:57:47
@l.x.: ha a bankok rabolhatnak, akkor mit várnak?
Dr.Lindenthal 2011.04.14 13:05:56
@nadivereb: a valóvilágban elmentek vidéki óvodákba pár hete és azt mondták az óvodás 5-6 éves gyerekek, hogy aktuális kedvencük a Szandika. Nem akarom védeni a pedofilokat de szerintem jó bűnbabok, míg olyan iszonyatos szellemi erőszakot és károkat okozunk gyerekeken, melyekhez egy kis fogdosás semmiségnek tűnik. Mégha a Lázár Lacit mondták volna, de Szandika a kedvenc? 5-6 évesen?
Dr.Lindenthal 2011.04.14 15:09:03
@agatsu: Csak, hogy érzékeld a képességeidet:

"Tiltsuk be Szandikát VV!-et (tényleg gáz!), helyette a kevésbé ártalmas fajtalankodást engedjük meg valahogy, mert úgy is van, nem lehet ellene tenni, ez emberi ösztönből ered?"

Ezt mondtam én:

"„…a pedofilia kérdését meg kell oldani, ehhez viszont higgadtan és hozzáértőknek értelmezni kell és ha lesz megoldás, akkor nem lesz gyerekgyilkosság, molesztálás és családonbelüli erőszak.”

„…azt ajánlom az embereknek, hogy a saját gyerekeik érdekében orientálódjanak az érzelemmentes értelmezés és az abból fakadó megoldás és kivitelezés mielőbbi létrehozására, mivel a jelenség létezik és jelenleg csak erőszak formájában kiélhető.
Nem mondom, hogy az a megoldás, hogy minden pedofil szabadon bszhasson gyerekeket,”
Napi Maflás A RAMBO-SZINDRÓMA 2011.03.28 07:14:00
A különleges erőknek mindig megvolt a maguk nimbusza. A tökös fiúkat sokan szeretik, és valljuk be, időnként jól jön egy szupermen, aki ha kell kettéharapja a medvét, tankot – melyik korban mi esedékes. A legfurcsább, hogy míg a haditechnika már rég túlhaladta az emberi…..
Kettős Mérce Wittner és Horn 2011.03.26 15:37:00
Wittner Mária olyat mondott, amit egy ember nem mond, gyakorlatilag a halálát kívánta egy haldoklónak, a 3 éve kómában fekvő Horn Gyulának, és ezzel újra beindította, a mi kommunistánk, te fasisztád, mi fasisztánk, te kommunistád játékot. Ennek a játéknak annyi a lényege, hogy…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Tovább fellépőket jelentettek be az idei Hegyalja Fesztiválra, ami szerint Tokajba érkezik július 13 és 17 között a thrash metal alapvetés Slayer, az új lemezzel visszatérő német Guano Apes, az ausztrál metalcore Parkway Drive, a dán modernmetál Raunchy, illetve a trance-hc-t…..
Dr.Lindenthal 2011.03.17 19:32:04
A Hollywood-i gépezet sokszor még a legedzettebb felnőtteket is bedarálja, hát még azokat a gyerekszínészeket, akik túl korán tapasztalják meg a feszített munkatempót! Az idén 21 éves Emma Watson mindössze 9 éves volt, amikor néhány amatőr, általános iskolai darab alapján…..
Modorosblog Búvalbaszott nemzetem 2011.03.15 08:08:00
Sírva vigad a magyar. Ez van, sajnos ilyen egy búvalbaszott nemzet vagyunk mi. Létezik persze az a legendás mélyszláv bánat is, az az igazi keserűség - de hát azok mégis többnyire fiatal, győztes, szerencsésebb nemzetek. Ha össznemzeti érdekről van szó, azonnal összezárnak. Itt…..
Na ennyi volt. Eddig csak program volt, most a Jobbik valóban újra életre kelti a dicső hagyományú Magyar Királyi Csendőrséget.Magyarországon először a szabadságharcot leverő osztrák kormány hozott létre csendőrséget, akkor még "zsandárság" néven. Azt a…..
  Heller Ágnes valami egészen elképesztő produkciót adott elő kedden az Európai Parlament vitanapján. A filozófus Morvai Krisztina kérdésére válaszolva azt mondta, 2006 őszén senkit sem lőttek meg, senkit sem kínoztak a rendőrök:  Senkit nem lőttek meg, mutasson…..
Dr.Lindenthal 2011.03.03 19:04:48
@Phylemon: mosolyogj te fasz, remélem egyszer a te ujjadat is hátra törik poénból
Múlt héten szólt Ildikó, hogy rövidesen nyílik egy kiállítás, az első, amit ő szervez, és amire éppen ezért érdemes lenne ellátogatnom. Egy street art művész képeit mutatják be, mondta, Anakin Wasok elsősorban a fiú-lány-barátságra koncentrál, erősen pornográf…..
Dr.Lindenthal 2011.03.01 09:17:29
sajnálom ezeket az embereket, mert soha az életben nem fognak rájönni, hogy
se tehetségük se kreativitásuk nincs.
Hogy megértsük kik is ők:
www.youtube.com/watch?v=He5ddKgEKKo
Egyébként korunk egyik legjobban nem értett szava a művész, sajnos ez a XX sz elején kezdett szétválni, de ez nagyon hosszú kifejtést igényelne. Én személy szerint ezt se művészetnek nem tartom, se művészeknek.
Subba Epic: Helena 2011.02.28 16:02:00
Helena Bonham Carter arca, miután felolvasták a "Legjobb női mellékszereplő" kategóriában a nevét:..
Dr.Lindenthal 2011.03.01 00:11:50
 Gallianot felfüggesztette a Dior Ház. Zéró tolerancia a zsidózás ellen!Azaz igazság, hogy ilyen ügy még nem volt. Miért is lett volna, gondolom fel sem merült, hiszen a divatszakma képviselői között egyszerűen nevetséges lenne rasszizmusról, vagy másságról beszélni.…..
Rohanó világunkban az ember egy senki, ha legalább egy kicsit nem égeti meg magát a pornóiparban: én ezennel letudom a kötelezőt, íme Árpád kedvenc motoros filmje, a legmagyarabb pornó, amit valaha láttam. Egy úgynevezett nemzeti érzelmű motoros garázsában készülhetett, van itt…..
Dr.Lindenthal 2011.02.16 00:18:44
@Mj: a zsidók deportálása egyértelműen náci nyomásra történt, akkor és ott nem lehetett mást tenni, csak együttműködni. Azt kétlem, hogy a magyar illetékesek tudták, hova mennek a vonatok, ugyanis erről még német oldalról sincs dokumentum, bizonyíték.
ProgBlog Jézus, a melegfelvonuló 2011.02.15 10:14:00
A rendőrség bölcsen döntött: kinyalja a hatalom seggét, behódol a hatalmon lévők „ideológiájának” (hú, wazze, láttunk már ilyet: pl. a Pártállam idején is!) – és nem engedélyezi a melegfelvonulást.Mi a baj a melegekkel? Pontosabban: akiknek bajuk van velük,…..
Sárdobáló Kádár mosolya 2010.08.07 14:00:00
Biszku Béla egy aljas, hazaáruló gyilkos, akit rég meg kellett volna büntetni az 1956-ban és később elkövetett tetteiért. Ahogy Pozsgay Imre - Orbán Viktor barátja - párttársa, Péter Gábor is megérdemelte volna a kivizsgálást és a büntetést - erre egészen 1993-ig lett volna…..
Dr.Lindenthal 2010.08.07 21:47:10
Kíváncsi lennék ezen írás szerzője akkor is
így ellenkezett volna, ha pl a holokausztot tagadja verbálisan. Mindenki tudja, hogy akár szóbeli tagadásáért is eljárás indulhat az ember ellen. Ha csak ezt tekintjük, persze, hogy nem igazságos ha egy történelmi korszakról valaki nem mondhatja el a saját véleményét, de ezt akkor kellett volna hangosabban támogatni, amikor megszavazták a törvényt, mostmár baszhatja mindkét oldal.
Biszku esete azért is fontos, mert a nácizmussal ellentétben, ahol még az utolsó kápót is előszedték (szedik napjainkban is) a kommunizmus bűnöseit sehol sem ítélték el. Elnézést ha valaki másként tudja, de nekem úgy tűnt, hogy szépen áthúztak a következő társadalmi berendezkedésbe, Polpottól Sztálinig, Kádártól Mao-ig csak úgy kifingtak. Ceausescu nem, de az nem normál tárgyalás volt hanem statárium. Egyszóval a történészek szerint feltételezett 100 millió halálos áldozatot követelő kommunista ideológia, száz éves ténykedéséért még egy olyan igazi nagybetűs nürnbergi ítélet sem született. Egyszerűen az átlag ember is látja, hogy a vén karcsi bát haza hozzák ausztráliából egy "vád" miatt, vagyis nincs még bizonyítva, Biszku meg akiről köztudott, hogy a megtorlások időszakában hol volt és mit tett, nos ő még mindig etetheti a naiv mitsem tudó embereket az ő ártatlanságáról. Mint a megfogdosott kislány, úgy állt megszeppenve a kérdések hallatán, a duna tv-n is és a filmben is. Az, hogy a földön a kommunizmus miért nem lett kellőképpen megtorolva, a nácizmussal ellentétben, már mindenki nyomozza ki maga: a válasz kva egyszerű és sajnos elszomorító.
Az a meggyőződés, hogy bizonyos (etnikai vagy vallási) csoportok embertársaik vérét használják fel rituális szertartásaikhoz, olyan régi, mint a humán civilizáció. Az elmélet kétségtelenül valós alapokon nyugszik, hiszen mindannyian tudjuk, hogy a történelem különböző…..
Dr.Lindenthal 2010.08.03 23:55:17
@kistérségi troll: nem nem létezik, hanem ez nem jó szó rá. Azért lett kitalálva, hogy az összes cigányra lehessen vonatkoztatni. A cigányok egy része és a zsidókrók sem úgy értettem, hogy a gazsó bá a szomszédban is. Az axioma ezért nem axioma.
Dr.Lindenthal 2010.08.03 23:58:48
@tiboru: sajnos a mai világ, mindegy, hogy média vagy valós élet, az ember már nem mondhatja el azt, amit akar, az író és az olvasó se. Sosem gondoltam volna, hogy egyszer lesz különbség halott és halott között, vagy bűnös és bűnös között. A mai világban bizonyos etnikumok és vallási csoportok kritizálása egyenlő az öngyilkossággal. Nézzük csak meg amikor most a fehér francia rendőrök intézkedtek a bevándorlók ellen és mindenki azzal jött fasiszták. Egy ilyen kollektív elmebajban lévő világban már rég nem lehet igazat mondani. Nem tegnap kezdődött és nem holnap lesz vége. Nem volt rossz írás csak hát ez is benne volt a véleményemben.
Dr.Lindenthal 2010.08.04 14:35:15
@Alhazred: mi a baj a Nagy Magyarországgal? Tudod hány zsidót is elszakítottak, akiknek itt éltek a rokonaik? Ezekkel egyszerűen felesleges vitatkozni: kiskorukban megkapták az agymosást és aztán később megkérdezik, mi az, hogy az ezeréves, 90 éve feldarabolt országodat mered emlegetni, meg úristen, kiragasztani egy autóra matricaként. Most akkor belemehetnénk abba az ostoba vitába, hogy a zsidók milyen jogon mentek vissza a 2000 éve ott hagyott földjükre, ahol ráadásul Palesztína volt, de már annyi ilyen vitát folytattam fórumokban, hogy teljesen értelmetlen. Aki zsidó annak hiányzik az a föld, aki magyar, annak hiányzik a nagy magyarország, csak azt nem értem miért nem él mindenki ott ahová a szíve húz. Vagy ha magyar vagy akkor miért jelent ekkora gondot a régi haza?
Én az előbb arra utaltam a zsidókkal kapcsolatban, hogy pl a haszidok is több száz éves szokásokat tartanak, amelyek meg több száz évvel elöbb, több ezer évesekből alakultak át. Én meg azt tartom bajnak "gitáros"nak válaszolva, hogy vannak emberek, akik semmit sem tesznek meg azért, hogy egyoldalú gondolkodásukat egyes esetekben felülvizsgálják és gondolkodás nélkül lenácizzák az embert. Az ilyen emberek azt gondolják, hogy aki egy a nácik által üldözött népcsoportot jelenkori hibáik és múltbéli vélt hibáik miatt kritizál (mert mást nem tesz, pl nem uszít) akkor az, ennek az etnikumnak az egykori üldözőinek ideológiai képviselője, aki egyik nap könyvet éget, másik nap gettókat ürít ki. Ez a fajta gondolkodás, pontosabban annak hiánya, fogja okozni a zsidók elleni ellenszenvet: 1, mert elhasznált lesz a náci szó, 2, elege lesz az embereknek abból, hogy ha egyesek röhögnek a dombon, miközben lent a foszfor bomba letépi a palesztín civilekről a húst, és jogos felháborodásukra azt kapják pofájukba, hogy antiszemita, náci, rasszista.
Már csak a hülye nem látja, hogy ezzel az adott csoporton belül kissebbség, mintegy védelmi módszerként, önmaga felmentésére aktiválja az emberekbe égetett reflexet,mely egyrészt bűntudat kreáló, (hiszen a szemét bírálók vetettek be tiltott háborús fegyvereket, többek között gyerekek ellen) és eléri, hogy a bűne felmentést kapjon. Ha engem is valaki fejbe ver, egy nap visszaadom és erősebb vagyok, azzal megölöm, szarni fog rá a jog. Az egyik bűnöst nem menti fel a másik bűnössége, vagyis azzal, hogy a bombákra, robbantásokra, bombákkal és robbantásokkal válaszolt Izrael, éppen, hogy egyszintre helyezte magát az ellenféllel, a segély hajós, palesztín blokádos történeteket meg elő se vegyük. (zsidó-palesztín hadakozás)
Szóval mielőtt nácizni kezd itt bárki, gondoljon arra, hogy a vérvád, a palesztín civilek gyilkolása, stb, mégha feltételezés vagy egyedi eset is, mindig az adott bírálandó fél egy részét illeti, de azt a részét nem mentesíthetjük, csak azért, hogy ne vonatkoztassák primitívebb egyedek, kollektíven a többségre is. Én a magyar emberek egy részének hiábit és múltbéli szemét árulásait, tetteit is szemelőtt tartom, de ilyen az Íreknél is van, akik pl képesek az IRA tagjait feladni és az öket tönkrevágó Angolokat segíteni. De ez már más kérdés, árulók mindig lesznek, tudjuk annak mindig kifizetőbb lenni. A zsidó emberek jelentős része hasznos, értékes és tehetséges ember és én biztos vagyok benne, hogy a fentről jövő folyamatos beszaratás és félelemkeltés által kezdtek el ők is egyre inkább szeparálódni a hazától, aminek ők is jelentős részét képezték évszázadok óta. A Nagy Magyarország feldarabolása pedig egy olyan aljadék nyugati érdeknek volt a célja, akiknek jelenleg is szándékuk, hogy az unio ne tudjon egységes lenni, egyszóval európa ne legyen az USA, oroszország és Kína mellett egy jelentős gazdasági hatalom és egység. Izraellel utaltam már rá, hogy ha ők 2000 év után visszatudták szerezni földjeik egy részét, akkor nekünk 100 év után, vagy 150 év után talán sikerül ezt békés módszerekkel, autonomiával stb elérni. Egy határ és egy azt kiszabó birodalom se stagnált még örökké, ezért a magyar szívekben fontos életben tartani az egységes haza emlékét, ezt tették a zsidók is ahogy olyan széljárás volt, tettek érte. Ezt csak ritkán lehet emberséges módszerekkel elérni, de ez nem úgy működik, hogy x megkaphatja ősei földjét, y nem. Úgy működik, hogy aki erős és aki jó oldalra áll, az győz. Mi eddig rossz oldalra áltunk, de pl akkoriban 1914 és 1939, nagyon mást nem tehettünk.
Bérférgek, tahók, szinglik, homoszexuálisok, füveznek és imádják a celebeket. És ők veszik a Magyar Hírlapot. ..
Dr.Lindenthal 2010.08.03 15:46:25
Én tényleg utálom szélest, az egész fideszt, a KDNP-t, úgy ahogy van az egész faszfej jobboldalt, de az a szörnyű, hogy ezek a csicska indexes genyák, akiknek baba korukban is ezerszer elmondták: "legyél provokáló tüske a másik seggében" , semmivel nem jobbak. Úgy alakították az egész életüket, kinézetüket, hogy meg se kell szólalniuk, máris azt érzi az ember, hogy úgy lecsapná őket. Ezek gyülölik az egész országot, nem azért nem jobboldaliak, mert másként gondolkodnak, mert lehúz a taxis, mint a múltkori filmjükben, hanem mert ilyennek születtek. Csak azt nem tudom mi a faszért vannak itt? Így 2010-ben már azért fellehetett volna fogni, hogy az országok 90%-a valahol nacionalista, amennyire lehet toleráló, nem lesz már más a helyzet és nem kellene azon munkálkodni állandóan, hogy kreáltok egy ellenséget, a nem létező ellenség által nem fenyegetett rétegek védelmére rohanni és folyamatosan az egyiket túlzó formában képviselni, a másikat meg provokálni. Ezer és ezer akció, írás, videó, ahol a két réteg öli egymást, ti meg jót röhögtök az oldal látogatottságának anyagi eredményén. Ez a fajta ember ezt csinálja már több száz éve, csak más formában. Mindenki tudja, hogy a zsidókat, a homoszexuálisokat stb sosem utálná ennyire az éppeni befogadó ország, ha azok nem provokálnának állandóan. Tévedés, hogy ezeket a jobb oldalnak kell szanálni, ezeket a zsidóság azon részének kellene végre lezavarni a francba, akiket mi ezek által a genyák által tévesen kezdünk el sztereotipizálni. Borzalmas abba belegondolni, hogy voltaképpen ők ártanak a saját fajtájuknak, mert rájuk haragítják azokat a rétegeket, akik jó-rossz, zsidó-nem zsidó panelekben tudnak csak gondolkodni. Mindenki gondolkozzon el, miért ez a céljuk és ebbe az index stb miért vesz részt. Miért generálják folyamatosan a konfliktust a két fél között, ahelyett, hogy végre rendeznék. Se az MSZP-SZDSZ-nek, se a FIDESZ KDNP-nek ez nem lesz célja, egy hatalomnak se célja jelenleg.
Az a csaj is a boltban, ezeknek mind ugyanilyen hangja van, ezt érdemes megfigyelni, ez egy faj(ta).
Szánalmas ez az egész, ahogyan életek erre mennek el. Ezért megérte anyátoknak küszködni a szülőszobán, hogy homoszexuális újság helyett magyar hírlapot kérj, aztán meg röhögj. "Magyar zsírlap."
A szebb jövőben találkozunk.
Dr.Lindenthal 2010.08.03 15:53:24
@hurmazs: akkor is így van. Csak figyelni kéne bazz
  A múlt héten arról volt szó, hogy nézne ki Budapest, ha sztárépítészek játszóterévé alakítanánk a Belvárost. Goumba viszont az ellenkezőjét képzelte el: mi lenne, ha a magasságkorlátozást szigorúbban vennék a mostaninál is. Nem is csak elképzelte, hanem képre is…..
Mi mindannyian egyéniségek, akarom mondani régi motorosok vagyunk a szakmában, ezért magabiztosan jelenthetjük ki, hogy híres emberek erőszakos halála szinte automatikusan vonzza a konteókat. Természetesen nem vagyunk ostobák: nem akarjuk azt állítani, hogy egy mezei, futottak még…..
Tegnap már megírtuk, hogy a South Park 200., jubileumi epizódjában mutogatott maciruhás Mohamed próféta kiverte a kollektív muszlim biztosítékot, mert őt aztán ábrázolni nem lehet, sehogyse. Kissé érthetetlen a dolog, hiszen nem Mohamedet mutogatták az egyébként meglehetősen…..
Dr.Lindenthal 2010.04.23 09:06:16
@Nandi29: nagyon tévedsz, egyáltalán nincs egyensúlyban a vallások kritizálása és megértem, hogy amerikába a kereszténység és felekezetei nagyobb téma mint a zsidóság, de az is igaz, ha valaki egy jól sikerült kritikát csinál a zsidóságról, azt a médiában egy életre leírják. Általában Cartman az aki ezt a feladatot kapja, de az a szövegeinek is a lényege, hogy a zsidóságot állandóan irreális, elvakult, érdek és hamis vádak érik, melyek többnyire Cartman terveivel, vagy frusztráltáságával kapcsolatosak.
Dr.Lindenthal 2010.04.23 09:21:29
@Nandi29: meg hát matt stone is az, vagyis nem fog nagyban maga ellen dumálni, közben pedig ez csak kritika, senki sem fog zsidókat vadászni, ha pl a gázai kérdést vagy a világban betöltött szerepüket pc-zik ki, ez csak kritika, ez nem uszítás.
Az ABC nem szívbajosok gyülekezete, az biztos: a Lost májusi fináléja alatt fél percnyi reklámidőt átlagosan 900 000 dollárért kínálnak a hirdetőknek, ami 400 százalékkal magasabb összeg, mint egy sima epizód reklámperceinek díja. Az ABC persze nem kommentálja a számokat, de a…..
Nem, nem fenyegetés, ígéret, legalábbis úgy tűnik: George Lucas, a Star Wars-franchise kizárólagos tulajdonosa és Rick McCallum, a tervezett sorozat producere ugyanis rászólt a forgatókönyveken munkálkodó írókra, hogy csipkedjék magukat, mert az első évad forgatása előtt…..