Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korcskutya

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hungarian Cycle Chic Sista Hisptah 2010.10.28 06:32:00
Az ing + golf mellény + farmer + deszkás cipő alapvetően is egy nagyon szuper és laza kombináció, de mindezt lánytól még jobb viszontlátni. A véletlenek nem léteznek témakörében melyikre tippeltek: A cipőfűző és a fékkar színe? A cipő mintája rímel a mellény kockáira? A…..
A délelőtt az unalmas meccseké volt, gyorsan csendben ledarálták azokat, amelyeknek előre lehetett tudni a győztesét. Ausztrália simán verte Iránt 106:68-ra, Newley 24 pontot dobott, az auszik 48%-kal dobták a trojkát, ami szép. Kína végre nyert. Először csúfosan alájátszott az…..
Tibi küldte be a Dogfight – The Great War linkjét és nagyon jól tette: remek kis repülős disztroj szép grafikával, jó zenével és egyre nehezebb küldetésekkel. Egyedül a játék irányítását kell szokni kicsit (olyan, mint egy korábban posztolt műrepülős játék kezelése).…..
korcskutya 2008.08.14 12:47:06
„Elsőre talán nehéz megérteni a játék irányítását, de aztán letehetetlen. Nagyon jól kidolgozott pályák, jó a mentési funkció (mások megoldásait is meg lehet nézni, de csak ha a megoldottál egy pályát), és végre egy jól felépített pályastruktúra, ami a végén…..