Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vonatmenetrend

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
vonatmenetrend 2015.04.15 20:29:57
Sajnos a vágás miatt sok minden nem derül ki. Pl. mint ahogy többen is említették, teljesen érthetetlen, hogy Loki miért utálja Snezit ennyire. Kb. annyit tudunk, hogy egyszer Milán paranoiás rohamot kapott, és ebből keletkezett egy félreértés, mert Loki azt hitte, Snezi megfenyegette Milánt, vagy valami ilyesmi, és az „apatigris” előjött belőle. De ezt elvileg tisztázták is: ha jól emlékszem, Loki beismerte, hogy Snezit nem kellett volna letámadnia. Azt ennyi. Azóta Loki mindenáron ki akarja tenni Snezit a játékból. De hogy miért? Szerintem két magyarázat lehet erre: 1. Loki bebeszélte magának, hogy Snezi a nagy ellenség, mert ez van, és kész; 2. történt más is, csak mi arról nem tudunk. Ettől függetlenül én a vágás alapján arra tippelnék, hogy ezen a héten Snezi tutira bent fog maradni. Ugyanis egyelőre úgy néz ki az egész, hogy Snezit ok nélkül támadják, tehát ő most egy „ártatlan áldozat”, akinek a kiesése igazságtalan lenne. Sőt, az is lehet, hogy így akarnak minket szép lassan felkészíteni arra, hogy Snezi fog nyerni :) Ugyanis az „ártatlan áldozat” típusú karakterről a szerkik valszeg feltételezik, hogy az embereknek szimpatikus lesz, megsajnálják, drukkolni fognak neki (lásd Nóri-szindróma), és így meg lesznek elégedve, ha a végén ő nyer.

Régebben olvastam egyfajta „tudományról”, amelynek az volt a lényege, hogy az ilyen valóságshow-knál a vágást kell figyelni (kit hogyan mutatnak be, mennyit látni, stb.), mert az alapján elvileg ki lehet találni, hogy a szerkik – akik ugye tudják, hogy ki nyert – hogyan látják az egyes karaktereket. Az elnevezése sajnos most nem ugrik be (amúgy angolul volt, azt hiszem, a Survivor-ra lett ez kitalálva), de elég izgalmas agyalásnak tűnt, táblázatokkal, pontrendszerrel, stb. Nem mindig jöttek be a „jóslatok”, de jó kis „meta-tematikázás” volt ;)