Regisztráció Blogot indítok
Adatok
johnnyjungle

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt Alekosz - 1x05 2011.05.15 16:53:00
Na, gyorsan, mindenki, brutális öfin vagyunk túl, hogy ne kommentben kelljen kérdezgetni, leírom, hogy az öfi összefoglalót jelent, és itt hívnám fel a figyelmet arra is, hogy az aztakurvahétszentségit tegnapelőtt(?) éjjel levédettük, más blogon kérem, ne használják. Az ötödik…..
johnnyjungle 2011.05.17 02:29:51
@MÁRIA TERÉZIA: Olga tipikus szlav noci. Van tartas ezerrel. Az a fajta, aki halkan is le tudja az embert kiabalni a Fold szinerol. Elozo csajom szerb volt, velek nemi hasonlosagot felfedezni, mind jellemben, mind oltozkodesben.

Szerintem van akkora/olyan erkolcsi tartas ebben a ruszki csajban (bar naiv vagyok)... sokkal buszkebb o annal, hogy kurvalkodjon. Inkabb igenyes a faszijara (akibe bele is akar szeretni, nem csak a suska kell).
De ez a fatoku majom sajnos felgofara sem lesz olganak eleg minden szempontbol...
johnnyjungle 2011.05.17 02:43:12
@Levendula.: Megneztem barbara nem rtlklub.hu-s adatlapjat, amit belinkeltel. Egyreszt like, masreszt "Szamanta", hat nem erted?! Igy, magyarosan.
Popokedvelo Szamanta, kinek lika araszka!
johnnyjungle 2011.05.17 15:04:59
@velorexapáca: ennél az adónál úgy néz ki, felvételi követelmény a zebra(győzi) -vagy párducminta...
Hosszú, erőltetett menet ért véget tegnap este a Megasztár fináléjával, hét hónapig tartott a szerényen csak legendaként aposztrofált tehetségkutató. Szombatonként, az X-faktor ellen kezdte, majd pánikszerű menekülés után pénteken folytatta, ahol már simán hozta az elvárt…..
Hat ez meger egy nehany sort. Nem tudnak vezetni az arabok, tisztelet a kivetelnek. Akinek nagyobb az autoja es batrabb az megy. A tobbiek majd ha sorra kerulnek. Az utak jok, csak sok olyan korforgalom (is) van amelyik 3 savos es mikor kijon belole az autos akkor mar csak 2 sav lesz belole. S mi…..
A 41. szuletesnapom alkalmabol elso, unnepi bejegyzesem teszem.Tegnap este, illetve keso delutan vegre elmentunk a Qatar Distribution Centerbe (egy indiai kollegaval), ami nem mas mint egy naaagy piabolt. Igaz, az eloszto kozpont elnevezes sokkal elegansabb. En voltam a navigator es sajnos mar…..