Regisztráció Blogot indítok
Adatok
trionxm

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az integrált budapesti közlekedésszervezés nem tud mit kezdeni a piacra agresszívan belépő Uberrel. Nincs is rá jogszabályi felhatalmazásuk, hogy ellenőrizzék a tulajdonképpen olcsó taxiként funkcionáló ubereseket, de mint mondják, az Uber nem taxis cég. Hogy miért nem az? Hát…..
trionxm 2015.06.17 20:00:55
Sepp Blatter pedig a közepén dagonyázó sertés. Egy amerikai tévéműsor angol bemondója, vagyis, jól van, ZSENIÁLIS MŰSORVEZETŐJE foglalta össze mindazt, amit gondolunk a világ legkorruptabb sportszervezetéről.     ..
Nem csitulnak a Top Gear című brit autós tévéműsor egyik házigazdájának kirúgása miatt keltett hullámok. Mint ismeretes, Jeremy Clarkson szájon vágta a műsor egyik producerét, mert az egyik forgatási napon elfelejtett a stábnak meleg kaját intézni, és ezen kicsit felbosszantotta…..
trionxm 2015.04.15 13:08:25
Furcsa, hogy mindeki Clarksonékat ekézi, miközben kb egy újabb kis semmiség történt. Az argentin cucc is direkt uszítás volt, egy civilizált helyen be is töltötte volna szerepét, Clarkson csak azzal nem számolt, hogy kimásznak az állatok a barlangjukból. Ha akkora rohadt nagy dolog volt az az ütés, miért nem hívtak rendőrt? Állítólag vérzett a nyikhaj orra..muhahah, lehet végezni kellett volna dolgát. Ha jól tudom elfelejtett kaját intézni egy egész napos forgatás után, én is állba basztam volna az biztos.
Mindegy is, ez a story már lezárult.
Ami most jön az az, hogy a BBC megpróbálja betölteni a helyet(ket), mert nagyon öntudatos (bárcsak a pedofil haverokkal is az lenne), abszolute nem csak a heti 100 Millio font hiányzik neki amit így kivagott az ablakon. Szóval jön majd vmi új műsorvezető, aztan rá lesz tűzve hogy naze a BBC Top Gear. Minden értelmes ember tudni fogja, hogy ez rohadtul nem a Top Gear, csak valami ujracsomagolt kaka, ja autok vannak benne, meg lesz egy kis small talk is meg autos hirek, meg sztar és egy fos lesz. Miért? Mert nem az lesz amit megszoktunk, amit akarunk.
Az majd egy másik csatornán fog menni, NEM Top Gear lesz a neve, de kit érdkel, megcsináljákk ugyanolyan tematikával, a három hülye és jövöhéttől azt nézi mindeki. Még reklámozni se kell, majd az internet megteszi magatól, mert ezt akarják az emberek.

Egy újabb példája a licence halálának úgy általában, hiába a BBC-je, majd járhatnak bíróságra 5 évig, mire bebizonyítgajták, hogy az x díszlet elem jogvédett-e vagy sem, mert az használják az új műsorukban, pedig az Bob a BBC-s kisegítő találta ki...
A licence maga a 3 csavo, ennyi, a többi csak cellulóz meg tinta, kitörölhetik vele a seggüket.