Regisztráció Blogot indítok
Adatok
zootix

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Csodálatos multitasking 2010.11.06 10:20:00
Szép magyarul: többfeladatosság. A terminus technicus, melynek kapcsán elsősorban a különféle operációs rendszerek jutnak eszünkbe. Pedig a folyamat idősebb, mint maga az ember, hiszen lényegében majommal közös ősünk (feltéve, ha elfogadjuk Darwin tanait), miközben másik…..
Bizony, büszkén jelenthetem be, hogy immáron ötödször jövünk össze. Ötödször ülünk le esténként az asztalhoz és beszélgetünk-vitatkozunk egymáson keresztül-kasul, néha kaotikusan, néha odafigyelve, de mindig kitűnő hangulatban. Több tucat érdekes ember, autó, gyönyörű…..
Belsőség Heti merítés 2009.03.01 12:45:00
Perverz lettem. Már várom a havat minden nap! Az időjárás-jelentés alatt is perverz örömmel tölt el, ha H. Bóna Márta, Németh Lajos, Onyutha Judit, vagy Gaál Noémi havat ígér az adott napra…ilyenkor mindig kicsit hosszabb úton, kicsit havasabb mellékutcákon jövök…..
Belsőség Ari Vatanen? Az ki? 2009.01.05 17:48:00
- Figyelj, figyelj, baró videót láttam a Tube-on az előbb, valami csóka csapatott valami turbóssal egy poros úton fel egy hegyre. Ismered?Nem volt nehéz kitalálni, mire gondolt drága lelkes, ifjú barátom.- Gondolom a Climb Dance-re gondoltál Ari Vatanennel.- Igen, igen, az volt az, de…..
zootix 2009.01.06 20:18:30
@Bravooo: és 0:50nél elpöfög egy szépség is :)

ősrégi csapatásoknál nem is az a hihetetlen merészség
(www.youtube.com/watch?v=TKgeCQGu_ug 3:05nél)
hanem hogy tényleg nem is éri a kerék a földet, ott nem szabadna egyáltálán elfordulnia a kocsinak
a kormány mintha végig csak egyenesbe lenne,épphogy néha balra-jobbra kicsit igazít rajta..
FÉLELMETES
Belsőség Biztosan jó ez így? 2008.07.23 09:30:00
Lapozgatom a brit Top Gear augusztusi számát és a hirdetési blokkban mire bukkanok? Na, mifene? Jacques-ék bekeményítettek? Aztán kicsit utánatúrtam a neten és megtaláltam ezt: Hoppá, ezek tényleg komolyan gondolják! De valami csak nem stimmelt. A patinás francia márka, amelyik…..
  Kedves olvasónk Horváth Balázs szúrta ki az X6 sajtófotó galériájában ezt a képet, amiről a következőket írta nekem és a cikk blogjába kommentként: Nem tudom észrevettétek-e, hogy ezen a - nem túl jó minőségű és a kreatívitást kissé mellékelő - gyári…..
Belsőség Minik a karszton 2008.07.14 17:18:00
Gondolta volna ötven évvel ezelőtt Alexander Issigonis, a Minik tervezője, hogy kicsi kocsijai egyszer egy Aggtelek nevű helyen, valami Hungary nevű országban gyűlnek össze egy forró nyári napon? És hogy rövidnadrágos emberek ismeretlen és kibogozhatatlan nyelven becézgetik őket,…..
  Tudja, hogy hová jár a szomszéd kölyök szombatonként szeletelni?  Amelyik hajnalban húzatja az utcában a kettes golfot? Vagy a kislánya?  Akiért egész éjjel aggódik? Melyik a kedvenc diszkójuk? Horribile dictu együtt mennek? Feladat van!  Ha Ön Pest…..
...avagy, ami a Puma cikkből kimaradt A hétvégi Puma Air Rally-s beszámolómba már nem fért bele ez a három Gripen, amelyek a tököli indulás előtt áthúztak a pálya felett nagyon alacsonyan és nagyon hangosan. Élőben ennél sokkal hangosabb és lenyűgözőbb élmény volt: Sokat…..
zootix 2008.06.26 21:28:37
Belsőség Rendőrök a cukiban 2008.03.20 14:24:00
Olvasónk, Márton küldte a képet, melyen nem razzia, illetve annak csak egy csendesebb válfaja látható. Gyakori kép ez egyébként az újlipótvárosi Budai Nagy Antal utcában: a rendőrök ebéd után mintavételes módszerrel ellenőrzik a sütemények és a fagylalt minőségét. Az első…..
Fotós barátnőmmel, Évával kínlódtunk a kocsim lefényképezésével, ő mondta, csináljunk valami ökörséget is. Szereztem egy ruhát és parókát, a 200-asomhoz méltó nyolcvanas évekből (szül. id. 1986) és a Volvo importőr udvarán, a quality 1 használtvolvókat nézegető…..
Tényleg jön a világvége, mindjárt én is beruházok egy Tesla Roadsterbe, vagy egy Aixam 50-esbe. Eddig világéletemben a jó autó újságírás mércéjének tartottam az angol Autocart. Nem annyira frivol a szöveg, mint a Top Gearben, közel sem olyan unalmas, mint…..
zootix 2008.02.16 15:41:09
:)