Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hewitt

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Újabb búvóhelyről kaptunk infot, egy Veszprém közeli búvóhelyet mutatunk be nektek. Fogadjátok szeretettel! (Köszönet Imrének a tippért!) Felhívnánk olvasóink figyelmét hogy a vendégház olvasói ajánlás útján került a rendszerünkbe, (nem tesztelte a csapatunk) így az…..
Hewitt 2015.04.14 22:13:21
Szóval. Múlt héten voltunk ott az én Titkos Szerelmemmel. Sajna mindkettőnnek család,gyerekek után jött a nagy szerelem,de nem akarunk fájdalmat okozni senkinek,így titokban bújunk össze néha-néha...eddig megoldottuk máshogy,de elfogytak sajnos a jól bevált helyek...szóval először voltunk ilyen helyen.
Számkijelzős telefont vesznek csak fel, ezért mínusz pont jár...egy nappal a tervezett együttlét előtt foglaltam...a helységet megmondták. Másnap reggel a fél10es foglalás előtt kellett telefonálnom fél órával,amikor is a pontos címet megtudtam. Odaérkezéskor még egy telefon a ház előt, nyitotta a "házinéni" egyből a kaput. Udvar mélyére be, kocsiból ki,diszkrét bemutatkozás után egy külső lépcsőn fel a tetőtérbe. A végén kaput saját erőből nyitni, kulcsot a kapu melletti postalábába kellett dobni. Pénzt a szobában hagyni, 5000 egy óra, utána óránként plusz 500. A szoba remek,tiszta,a Tantra fotel szuper :-) összeségében oké volt, bár összehasonlítási alapom nemigen van. ..
Negatívumok:
-forgalmas környék, közvetlen a panzió mellett posta, templom, kitűnő átutazó párnak,de győrieknek...személy szerint nem tudok róla,hogy az adott helységben(abda) van-e ismerősöm,de nem tudhattam,hogy nem botlok-e bele mondjuk utána, kapubecsukás közben mondjuk a haverom keresztanyjába,aki épp ott lakik,csak én nem tudtam róla...
-pozítívumként annyi,hogy szoba nagyon rendben volt,a fizetés,távozás oké volt, nem kellett egy jó kis menet utána vigyorgó portásbácsi szemébe nézni :-) de így összeségében olyannak,aki környékbeli, kicsit rizikósnak tűnik bukás szempontjából :-)