Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Petrichor

0 bejegyzést írt és 87 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát ezt a jóravaló, de kissé együgyű kopasz fiatalembert már sose eresztik ki a ligetből? Ott áll a fák között, mint egy kék ingbe és barna nadrágba öltöztetett fasz, kapaszkodik a kis cédulájába, hogy el ne szédüljön magától, és már vagy huszadjára mondja el a faél…..
Petrichor 2015.05.09 14:49:27
@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Bocsi, de George már nekem dolgozik :D
Petrichor 2015.05.09 14:58:33
Petrichor 2015.05.09 14:59:00
@Gyula vitéz télen, nyáron (bigél): Na az előzőt neked akartam írni, csak a válasz gombra nem sikerült rányomnom :D
Na hálistennek, veszekedés, bizalmi beszélgetés és számonkérés lesz terítéken, Botox nyugodt, mert nemszilikonsegge be van védve, Patkolt Pecek meg megy randira két pasival. Liget, térdgatya, piros Nike, gagyipóló. Hagyjuk, tényleg. Formabontó hogyvót, az epizód alatti…..
Petrichor 2015.05.08 11:27:17
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Neeem, Pókmajom lekevert egyet Kristófnak és a többiek dönthettek arról, hogy emiatt kizárják-e, és majdnem egyöntetűen ki is zárták. Linda volt az, aki ezen bukott/bukhatott volna el, mert a végén egyetlen ember állt mögéjük, mivel senki mással nem alakított ki jó viszont (csak azért nem bukta el ténylegesen, mert a végén némi pénzzel távozhatott). Ha bejönne az, amit én szeretnék, és a Peti-Marianna és Barbara-Loki párosok jutnának el a döntőbe, akkor Petiék valószínűleg itt buknák el a dolgot, mert addigra visszatér egy csomó sértett játékos, akiket ők raktak ki és akik már csak azért sem állnának mögéjük.
Petrichor 2015.05.08 11:49:54
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Hmm, igen :D Talán azért használtam a "némi" szót, mert ilyenkor - szakmai ártalom - azonnal az fordul meg a fejemben, hogy ebből mennyi adót kell majd fizetnie, és akkor már rögtön nem hangzik annyira jól az összeg, mint előtte :D A második évadban is ott volt Nyolcötvenes Alexa (aki ugye kézbe kapott nyolcszázötvenezer forintot, cserébe azonnal kiszállt a játékból), de mire hazaért, már csak Ötnyolcvanas Alexa lett belőle :P Most is ugye mindenki odavan, hogy fú, húszmillió forint. Na már most, ha rendes párról van szó, és nem hajítják át Nicaraguába a gömböt, akkor kapásból már csak tízmillió, és akkor abból jön le még az adó. Amit, ha jól tudom, a TV2 magára vállalhatna, de hát na... :D A másik verzió, hogy hamarabb eldobják, mert nem bíznak a másikban, ott meg nem fognak egy nagyobb összeget megvárni, mert minél tovább várnak, annál nagyobb az esélye annak, hogy a másik hamarabb dobja el.
Petrichor 2015.05.08 11:51:24
@Petrichor: Ja arról nem is beszélve, hogy az előző két évadban huszonötmillió volt a fődíj.
Sej, a ligetben nagyszerű, mondhatná Gólem, de nem ezt mondja, hanem azt, hogy ma a patkolt peckű Orsi dönt, hogy ki kapjon és mit, ÉS még lesz Pandora is, amin I. Péter cár és gyúrós Bence is kap a pofájára. Hát, jó. Haha, nem hiába emlegettem, hogy Motörheadre kellene…..
Petrichor 2015.05.07 11:25:44
@fosch9: Akkor jó :D Csak ugye sokan nem szeretik őt, aztán féltem, hogy nekik nem tetszett ez a megmozdulása, de én is úgy látom, ahogy te, hogy mindenki leszarja a nem spanjait, csak hát ők nem feltétlenül kiabálják ki ezt az ablakon :D De én többek közt ezért szeretem Lokit :D
Petrichor 2015.05.07 11:40:34
@windsor: Jól beszélsz, barátom! Tina is erre próbál ráébredni éppen és ezért ment ki a randira, mert ugyanúgy játszani akart, mint Petiék, és döntéseket hozni, még akkor is, ha rossz döntést hoz, és örülök, hogy elkezdett játszani, de az már nem fér a fejembe, hogy Gábor mi a véres pokolt pattogott, hogy ezt a többiek aztán jól megcsinálták. Mert nekik kellett volna Gábort promózni Orsinál...? Mindenesetre igen, Peti és Botox csinálja jól, hogy mindenben benne vannak, mindenhol ott vannak, és próbálnak döntéshelyzetbe kerülni. A többieknek is ezt kellene csinálniuk ahelyett, hogy ülnek a biztonságos medenceparton és ujjal mutogatnak, hogy ezek mekkora köcsögök.
Petrichor 2015.05.07 11:59:38
@Vödör: Tény, hogy Marianna csak Petivel igazán erős, de mivel ez egy páros játék, ez így is van rendjén. Tina nekem is szimpatikus lett, mióta felébredt a Csipkerózsika álomból, de valahogy nem csinálja jól, Lokinak például nem kellett volna kitálalnia, vagy nem ilyen hamar.
Gólem, liget, pálma, milyen már az a póló, kapaszkodj a papírba, mert elesel, tematikázás, ármány, de!, híradókészítés, Gyula nagy napja, úrjézus, nemzeti hírtévénél szarabb nem lehet. Orsival nyitunk, aki az eddigi szűzies viselkedéssel szakítva csöcst villant az…..
Petrichor 2015.05.06 10:14:06
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Szerintem Adri kevésbé veszélyes, elvégre lelkileg annyira instabil, hogy ha megint beszólna valaki a súlyára, két napig ezen patzogna és elfelejtene közben tematikázni. Ilyen szempontból könnyebben kezelhető.
Petrichor 2015.05.06 11:20:02
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye): Hát végülis igen, csak Adrit legalább ismerik, Orsit viszont nem, és nem tudhatják, hogy mire hogyan reagál. Bár a mai választásából majd sokat le lehet szűrni.
Petrichor 2015.05.06 13:09:47
@radoznao: Vagy azért erőltette ennyire, hogy Botoxék menjenek, mert abban bízott, hogy egyikük nem jön vissza a randiról.
Újabb hét, régi Gólem, szürke póló, short, pálmafa, rettentő tornacipő, új csaj jön, a neve Orsi, két pár megy vele randizni, és feladata lesz. A nap nyertese Közellenség, akit nem herélnek ki, pedig igény lenne rá. Na, csapjunk a lecsóba. Az ébresztés képsorai mindig…..
Petrichor 2015.05.05 08:26:31
@Ronni: Először én is, de aztán mégsem, és most már nem tudom :D

Az első évadban is forgattak a műsort, az Éden Sorsokat, de az nagyon vicces volt :D Valószínűleg azért is, mert a játékosoktól jött az ötlet, a szerkesztőknek csak a kellékeket kellett biztosítaniuk hozzá, itt meg kétlem, hogy bármelyiküknek is ilyen eredeti ötlete támadt volna.
Gólem, nem patak, liget, fák, hipó miatt(?) megszaggatott farmis, fehér igen, tojásfej, párválasztunk, Bence és Loki szarban, P2.0 nem egy taktikai géniusz, meglátjuk. Tina majommal, a fején napszemüveggel alszik, amin csak az csodálkozik, aki nem látta VV Fannit szemüvegben…..
Petrichor 2015.05.02 16:14:52
@Sanda.Ipse: Szerintem csak beszélgetni próbált egy általa kedvelt témáról, hogy ne mindig csak a "tematikázás" menjen, de nem jött össze neki :D

Amit Lokiról írtál: ezen már én is sokat tűnődtem, hogy mire fel ez a végtelen lojalitás iránta, de én is csak arra jutottam, hogy a magyarázat abban a maradék 23 órában lehet, amit mi nem látunk a napjukból.
Petrichor 2015.05.02 16:59:40
@mokamini: Most már érdekelt, úgyhogy megnéztem: a második évadban Noémi beceneve volt Ostobenkó :D
Petrichor 2015.05.03 15:11:16
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Hát annyira, mint amennyire a kommentelők :D

Nem, nem a Yukonnál, lehet hogy itt rontottam el a dolgot :D
Mint látható, nem hagytam abba a hogyvoltozást, és nem is fogom. Gólemet felengedték egy függőhídra, gondolom azért, mert fából és háncsból font kötélből van, nagyon sokat nem ronthat rajta, de ha mégis, nincs olyan magasan, hogy kárt tehessen magában. Kettesszámúpatrik…..
Petrichor 2015.04.30 14:35:01
@Pietrosz Abroszbatojsz: Teljesen jogos, és egy pillanatig sem állíthatom, hogy ez nem múlik a szerkesztőkön, akik ebben az esetben nem erőltetik meg magukat. A napokban néztem újra az első évadot, és hát ég és föld. Ott folyamatosan csináltattak velük valamit, amikor meg épp nem, akkor maguknak csináltak programot, és egyszerűen nem voltak olyan üresjáratok, mint most.
Petrichor 2015.05.01 09:57:31
@Zoe_the_Genius: Csak poénkodtunk, igazából édes mindegy, hogy mitől hízik, sőt, az sem érdekel senkit, hogy hízik, egyedül őt magát, de nem bírja ki, hogy ne rinyáljon róla naponta négyszer. Meg a Pandorán. Bőgve.
Petrichor 2015.05.01 10:10:21
@Sz.Adri: Én is egyre jobban húzok Gyula felé :D
Berki a patakban áll zöldben, és olyan vidám és gondtalan, hogy csikorgatom a fogam a felkonf alatt, itthon elszabadult a pokol baszki, te meg itt vicceslkedsz baszki. Mindegy, erről aztán tényleg nem Gólem tehet, van sok más a rovásán, de az Ivargate nem az ő lelkén szárad. Az…..
A Kavarás Másnapjnak Reggelén vagyunk, Gólem szerint Loki nagyon belezúgott Botoxba, és emiatt megint sakkozni kell a bulák között. És ez nagyon nem jó, legalábbis Pjotr szerint, aki már tuti ki van bukva attól, hogy állandóan tíz-tizenegy ember helyett kell gondolkodnia, majd…..
Petrichor 2015.04.18 10:47:12
@beacska: Az egyetlen érv SzőkeBarbi benntartása és PornósBarbi kiejtése mellett az lehetett volna, hogy SzőkeBarbit - az ilyen aktív játéka miatt, mint amit leírtál - a későbbiekben is könnyű lett volna kirakni, amikor már jobban szorul a hurok.
Petrichor 2015.04.18 10:49:58
@beacska: Hát nem tudom, nekik nem mondják meg a játék elején, hogy előreláthatóan kb. hányan jönnek majd be? :D Úgyis annyi mindent csinálnak szerkesztői utasításra, miért pont ebbe ne avatnák be őket... De ha nem, akkor az eltelt napok számából következtetnek, mert azt azért biztosan tudják, hogy meddig lesznek oda bezárva, szerintem egy ilyet még a szerződésükbe is bele kell írni.
Petrichor 2015.04.18 11:37:51
@XocoLatte: Én is futni akartam ma :( De tanulva a múltkori esetből, amikor emelkedőn felfelé szembeszélben majdhogynem hátrafelé haladtam, marad a szobabicikli :D
A fák között szoborkánt (faszként?) meredő Gólem cipőjéről nálam sokkal divatérzékenyebb bloggerek tuti ódákat vagy kesergőket írnának, szerintem szimplán csak ocsmány, ez a kétezertízes évek susogós mackója és makkor cipője two-in-one, és leszarom, hogy…..
Petrichor 2015.04.17 09:22:02
@XocoLatte: De ő sose szállt el így Apolka mellett, tudott józanul gondolkodni, és ami még fontosabb, el tudta engedni, amikor arra volt szükség.
Gólem sztájlisztja rém egyszerű elve mentén dolgozik, reggel megkérdi az alanyt gyúrás közben, hogy baszki, milyen színű cipőt veszel magadra? És ha az aszongya, pirosat vagy tüdőszínűt, akkor ad rá egy piros inget, kigomboltatja vele mellközépig, hogy a gyantázott mellkasból…..
Petrichor 2015.04.16 09:22:42
Istenem, mekkora hisztit rendezett ez a nő. Amit Adrival művelt az utolsó percben, az annyira szánalmas egy utolsó kapálózás volt. Mindeddig próbáltam meglátni benne a jót, de ezzel teljesen leírta magát. Miért nem lehet emelt fővel és méltósággal távozni? Már sokaknak sikerült.

Az érdekelt volna még egyébként, hogy Gyula kit választott volna, mert egy már eldőlt helyzetben nyilván annak a seggét nyalja, aki bent marad, mert jóban kell lenni vele, de ő róla tippem sincs, hogy ki mellé állt volna. Bár lehet, hogy ő magának sem, mert itt is kissé megkavarodott :P

@Infomaniac: Én nem érzem ezt ennyire durvának. Mások is voltak már cikizve, mert nagy a fülük vagy gülüszemük van, amiről szintén nem tehetnek, de aki jelentkezik egy ilyen műsorba, az egyben vállalja azt is, hogy mindenféle kritika fogja érni, akár olyan is, amiről nem tehet. Engem is sok mindenért lehetne cikizni, ha szerepelnék a tv-ben, de mivel én nem viselném ezt jól, nem is jelentkezem.
Petrichor 2015.04.16 17:05:56
@vajon hogyan szól egy tenyér, ha csattan: Igen, sok mindent elárult volna az alapvető hozzáállásáról a játékhoz. Így viszont továbbra is egy nagy rejtély :D

@Hermesz Konrad: Tény, hogy kevesebb hátbaszúrással is meg lehet nyerni ezt a játékot, lásd az előző évad, de akkor is örülök, hogy végre valaki bevállalta ilyen formában is a játékot. Elvégre ez egy taktikai reality, nem barátkozós műsor.
Nincs Berki, nem is kell azért a nettó 5 mondatért. Felszopónak untig ölíg az ez lesz a mai adásban montázs. Lesz ma randikommandó, fergeteg bulika, rinyálás és taktikázás. Hazudtam, van Berki, csak a vége főcím előtt elregélni a holnapi nap eseményeit ebben a kiváló Bambis…..
Petrichor 2015.04.15 20:39:07
@vonatmenetrend: Ebben lehet valami, mert tényleg megfigyelhető, hogy néhány szereplőt sokkal többször mutatnak (pedig nem feltétlenül beszélnek éppen izgalmas dolgokról), míg másokat teljesen hanyagolnak. Apolkáról is utólag derült ki a riportok meg Éden Éjjelek alapján, hogy sokan és sokat beszélgettek vele, csak lehet, hogy feleslegesnek ítélték ezeket bevágni, hiszen úgyis magától szállt ki később. Mi csak annyit láttunk belőle, hogy adásokon keresztül egy szót sem szólt.
Petrichor 2015.04.15 20:49:20
@verkli: Patriknak ez az egy szerencséje van, mert Adrit istenigazából senki sem kedveli annyira. Mindig van olyan, akit éppen jobban utálnak, mint őt, de ha majd elkezdenek fogyni a játékosok, akkor szemrebbenés nélkül ki fogják tenni szerintem.
Petrichor 2015.04.15 21:30:53
@vonatmenetrend: Melanie és Ádám esetében nekem erős a gyanúm, hogy egy pillanatig sem gondolták komolyan, hogy eljuthatnak a döntőig (max Ádám vélhette így, amilyen értelmesen csillogott a szeme néha), és éppen ezért csináltak akkora balhét, amekkorát csak tudtak, mert a rossz reklám is reklám. Melanie egy cseppet sem lepődött meg, amikor kirakták, csak jött, látott, és megismertette magát a fél országgal. És hát igen, ezeket a jeleneteket gyorsan és tömény adagokban kellett mutatni, mert csak öt napot voltak bent mind a ketten együtt.
Berki a fakockákat megszégyenítő könnyedséggel sétál pálmafák között a királykék Nike lépőjében, az ehhez passzoló mellkason szétpattanó kék pólóban és vajszínű rövidgatyában. Aszongya ma két buxa is betéved a Hotelbe, oszt arany karszalag is lesz, mint amit a prémium…..
Petrichor 2015.04.14 23:30:28
@Mók_Ica: Ugyanezt hittem Adriról :) De rá kellett jönnöm, hogy Edina sokkal korrektebb, sokkal szerethetőbb, sokkal emberibb volt, és valahogy szerettem a naivságáért.
Petrichor 2015.04.14 23:33:04
@ZLATAN: Azt mondod, szondáztatnak riport előtt? XD
Petrichor 2015.04.14 23:37:26
@ZLATAN: De néha meg az látszik, hogy vizes a hajuk, mert most rángatták ki őket a medencéből... :D