Regisztráció Blogot indítok
Adatok
walterwhite

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mostanában befutott néhány állami támogatás (CSOK, NOK, OMP...stb), míg jónéhány megmaradt. Rengeteg lehetőség, mégis több százan jeleztétek felém, hogy "én valamiért mindig kimaradok az osztogatásból". Itt akkor most valami összeesküvésféle van, mindig a rossz oldalon helyezkedsz el, vagy pedig más…..
walterwhite 2016.04.10 14:03:59
@Tiszteltetem Brüsszelet: "nem a cuciknak köszönhetjük az ingyenes menzát (se)"

A micsodát???

Nem tudom, és pont ugyanúgy fizetek minden szarért most is mint a szocik alatt. Csak a hozzád hasonló buta alattvalók hiszik azt hogy bármi is jobb lett azóta.

Ami számítana: az oktatás és az egészségügy katasztrofális állapotban, az összeomlás szélén vannak. Ennek örülj, elvtárs.
A CSOK 2016-al kapcsolatban több százan kerestetek már meg. A beszélgetések során folyamatosan visszatérő elem a megfelelő bank kiválasztása. Úgy látom, hogy elterjedt az emberekben az általános tévhit az Államilag kamattámogatott 10+10-es hitelkonstrukcióval kapcsolatban, hogy minden banknál…..
walterwhite 2016.01.15 18:08:35
@tralalala: Azt nem tudom hogy ki az a lipsi, de az ún. "rezsicsökkentés" bejelentésekor - mint minden értelmes ember - én is nyivákoltam.

Két forinttal olcsóbb lett a gáz, cserébe mostanra olyan sz@r a szolgáltatás hogy néha magától elalszik az őrláng, meg alig gyullad meg a gáztűzhely.

De te csak tapsolj tovább a gazdáidnak, ne fáraszd magad önálló gondolkodással.
Neked nincs már eleged a  bizonytalanságból? Kilépsz az utcára és hallod valakitől, hogy itt a vég, nem lesz nyugdíj. Később beszélgetsz mással, aki az egészet hülyeségnek tartja, bízik a rendszerben. A médiában nem találni két nyugdíjszakértőt-politikust-kuruzslót, aki képes lenne a nyugdíj…..
walterwhite 2016.01.09 12:47:18
@promontor: "a nyugdíjbiztosítások (unit linked) magas költségű, klienskopasztó termékek"

20 évnél vannak 1-1,5% TKM-mel működő termékek.

Mi ebben a klienskopasztás, légyszíves magyarázd már meg.
A fél ország megörült és megőrült a kormány év végi bejelentésével kapcsolatban, aminek a lényege az volt, hogy ha kellően patent leszel az ország családpolitikájába, akkor megdobnak téged egyszer 10 millió forint vissza nem térítendővel, másrészt hozzád vágnak államilag támogatott hitelt 10 millió…..
walterwhite 2016.01.06 13:17:35
@BircaHang Média: Egyszerűen buta vagy. Az a fajta, aki még büszke is rá. Tipikus.

Több szakmai fórumon is le lett vezetve hogy hosszú távon milyen elképesztő költségvetési következményei lehetnek ennek a felelőtlen osztogatásnak. A stadionok eltörpülnek mellette.

Persze gondolom te a stadionoknak is örülsz, mert azt mondta a gazdád hogy örülni kell neki.
A jelenlegi szabályok szerint 19 évem van nyugdíjig. Számos biztosító keresett meg azzal, hogy az önkéntes nyugdíjpénztár mellett használjam ki a nyugdíjbiztosításra vonatkozó adó-visszatérítést is. Ezeknek az ajánlatoknak a teljes költségmutatója (TKM) 3-6 % között mozog.…..
Ha igazi Star Wars fan vagy, bizonyára hallottál már erről a filmről. És ha még nem láttad, akkor itt az ideje, hogy bepótold! Nem, A gátrobbantók nem egy sci-fi, hanem egy háborús film, aminek a klimaxából George Lucas elég sok inspirációt merített (és akkor még finoman…..
Novák Előd 2011-ben még az óbudai Csúcs-hegyen koszorúzott a „becsület napján“, idén azonban már sem ő, sem a Jobbik nem vállalta be a megemlékezést. (Pedig az index által közzétett fenti fotón látszik, hogy az eredeti meghívón Novák még felszólalóként szerepelt.) Így a február 6-ai…..
Gergő már nem annyira szeretne Tunéziába utazni, mint januárban. Erre mit tesz a Neckermann? Felajánlja, hogy mehet helyette Egyiptomba vagy Görögországba. Hát kösz, jóhogy nem Szíriába.  Persze nincs könnyű helyzetben az utazási iroda sem. Komoly érvágás nekik a jelenlegi…..
Azok a kis szarok a sakktáblán. Napestig lehetne sorolni, hogy David Simon és az HBO közös vállalkozása miért megkerülhetetlen, miért etalon, miért tekinthető a televíziós bűnügyi filmezés egyik alfájának és omegájának. Mivel a különböző szempontokat már részletesen…..
A járvány szó hallatán az embernek összeszorul a gyomra. A történelem során számos járvány tizedelte meg az emberiséget, arra pedig - az orvostudomány rohamos fejlődése, valamint az újabb védőoltások kifejlesztése ellenére - ma sincs garancia, hogy nem támad fel ismét egy…..
walterwhite 2015.04.14 11:59:44
@maxval bircaman szerkesztő: "Kimaradt a liberalizmus, mely máig szedi áldozatait."

Akárcsak az idiotizmus. Kár hogy az nem halálos.
Miután 1954 júliusában a korábbi gyarmattartó Franciaország aláírta Genfben az Indokína-szerződést, amelyben elismerte Vietnam függetlenségét, valamint az indokínai államok szuverenitását, a délkelet-ázsiai ország kettészakadt: északon kommunista, délen pedig Amerika-barát…..
walterwhite 2015.04.14 11:57:18
@sivatagi n.: "Érdekes, hogy az "Amerika-barátság" meg "Amerika érdekei" mindenhová háborút és anarchiát visznek."

Érdekes, hogy az "Orosz-barátság" meg "Oroszország érdekei" mindenhová háborút és anarchiát visznek.