Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mokusfiu

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Úgy látszik kezdenek felbátorodni a városrész lakói. Egyre többen keresnek meg és erősítenek meg, hogy valóban egyetértenek a Civil fórum törekvéseivel és az én blogom által kínált tartalommal. Sokan nem merik felvállalni nyilvánosan a véleményüket (félve a jogi és egyéb…..
Igen továbbra is marad a téma. Még ha egyeseknek nem is tetszik és érdeklődnek utánam. Netán túl jól informált vagyok? Üzleti érdekeket sértek? Embereken gázolok keresztül? Mindenki döntse el maga. Mindazonáltal a mai post egy kicsit rendhagyó lesz. Kaptam egy névtelen levelet,…..
Igen barátom Te aki úgy gondolod, hogy csak "sárt" dobálok és nem teszek semmit Te biztos nagyon jól értesült vagy és valószínűleg Te is mindent megteszel azért hogy a telep jól működjön. Most elárulok neked egy két titkot. Először is nem csak saját nevemben…..
Nem tagadom kiment nálam a biztosíték. Elég szar napom volt gondoltam rossz már nem érhet. De igen... Hazaérve a sokat emlegetett FÓKUSZ kom kht levelét találtam. Szerintük a tavaszias januári időben én 36.000 Ft nyi távfűtési energiát pazaroltam el!!! Mindezt 52 négyzetméteres…..
Igen még mindig a Komárom MOLAJ VÁROSRÉSZ a téma. Vagyis az ott uralkodó tarthatalan állapotok. Megmagyarázom a címet. Jelenleg mint már írtam előző bejegyzésemben a Fókusz Kom KHT látja el a lakótelep energia és vízszolgálltatását. De ugyanarra a feladatra számszerint 3.…..
Tegnapelőtt már elsírtam magam hogy milyen szar is nekem meg jaj istenem.... úgy hozta a sors, hogy tegnap lebetegedtem. Ebben az a jó hogy lesz egy lehelletnyi időm kifújni magamat, és el tudtam menni az orvosi rendelőbe. Ott közvetlen tapasztalatokat lehet gyűjteni. Szóval bent…..
Megmondom a frankót Ki-kivel van? 2008.02.10 20:43:07
Heti folytatásos regényünk folytatódik. Nem is akárhogyan. Már kezd "Szabó Család" szerűvé válni. MOL RT mint állandó főszereplőnk bejelentette, hogy napokon belül lehívja a város által letétbe helyezett 10.000.000.- FT ot. Ezzel egyidőben a további szolgáltatásért…..
Közérdekű közlemény********************************Tisztelt Mindenki! 2008.febr. 7-én (csütörtök) civil fórum a Jókai Moziban 17 órától. Vendégek: dr. Cser Ágnes az Egészségügyi Dolgozók Demokratikus SZakszervezetének elnöke, Morvainé Bajai Zsuzsanna Nagycsaládosok Országos…..
Nem azért nem írok mert nem akarok tovább Foglalkozni a Komárom-Molaj városrész életével hanem mert olyan információk jutottak birtokomba hogy még nekem is eláll a szavam tőle... nagyon remélem, hogy hamarosan bővebben elmondhatok mindent és csak "rossz álomként" fogunk…..
Komárom városrésze a volt MOL lakótelep, azaz Molaj. Régen kiváltságos volt aki itt lakhatott, mert rendezett parkok, jó infrastruktúra, jó utak fogadták. Ezen a kis 250 fős településen megtalálható volt minden. Strand, bolt, színház, orvosi rendelő, és még iskola, óvoda is. De…..