Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gálfalvi G. Zsolt

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Épp Hévíz környékén tétlenkedtünk (ilyen ha a munkamániások szabadságon vannak), amikor az Index.hu-n olvasom, hogy Keszthelyen a Paletta nevű helyen lehet enni Magyarország egyik legjobb rántott sajtját. Ez a hír egymagában nem valami nagy szám, ugyanis én Prágában élek, ahol nemzeti eledelnek…..
Állítólag van egy hely Magyarországon, Vas megyében, Pálmajor mellett. Úgy hívják, Pálpuszta, a GeoView szerint "farmként" van nyilvántartva. A híres Pálpusztai sajtnak ehhez a helyhez semmi köze,…..
Gálfalvi G. Zsolt 2015.09.16 23:24:36
@Komojtalan: Passz, ez így nagyon tág :)
Gálfalvi G. Zsolt 2015.09.18 10:34:36
@Komojtalan: Szerintem az Albertben járhattatok, az van ami nem nagyon ismert Magyarországon, amúgy az idén felvásárolták a teljes SPAR üzlethálózatot Csehországban.
Visszatérve a sajtokra, véletlenül nem a Romadur féle volt az? Jó büdös lábszagú, kb olyan kinézetre és állagra mint a Limburger, csak szagra durvább mint egy két hetes kiképzésen résztvevő katonabakancs :)
Tegnap az egyik olasz kolléganőmtől kaptam egy darab igazi pecorino sajtot, ami az egyik kedvencem a testes, aromás kemény sajtok közül. Az olasz sajtszentháromságot a következő sajtfélék alkotják : Grana, Parmiggiano és Pecorino. Nagyjából ez a három sajt az olasz sajtfelhozatal…..
Képzeljük el a következő helyzetet:  A reptiliánusok úgy döntenek, hogy több pénzt nem pumpálnak az Index.hu-ba, de ugye enni köll, meg kell a pénz a 3 az 1-ben kávéra az éjszakázásokhoz, ezért a főszerk elmegy a bankba kölcsönt felvenni, de mivel nincs ingóság amivel…..
Ti is szoktatok megszállottjai lenni valaminek? Biztos vagyok benne, hogy senkit nem ér meglepetés az olvasók közül, ha azt mondom, hogy mi, a Sajtológia szerkesztői megszállott sajtimádók vagyunk. De ezzel messze nem vagyunk egyedül :) Ezért is gondoltuk úgy, hogy megosztjuk veletek…..