Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Freelancer75

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tengernyi, így keress pénzt a neten vagy keress pénzt otthonról típusú kamu kering az interneteken. Ezek általában valamilyen rendkívül szar, favágó munkát takarnak amivel valójában alig keresel pénzt. De legalább visszafelé fejlődik az agyad.  Viszont a most kibontakozó pénzügyi forradalom, a…..
Aki mostanában ült csúcsidőben a brit főváros földalattiján (ami néha földfeletti), az a cím láttán alighanem csodálkozva felhúzza a szemöldökét, hiszen sok mindent lehet állítani, de hogy a londoni metró kiürült volna, azt nem nagyon. De nem is erről van szó, hanem arról,…..
Hogy mennyire fontos terepe a mai magyar társadalomnak a média, nem kell taglalni. Ahogy azt sem, hogy a Való Világ és az egyéb valóságshowk mekkora népszerűségnek örvendenek. Elég megnézni a címlapokat, belehallgatni akár akaratlanul is a reggeli beszélgetésekbe a villamoson, vagy csak az online…..
Ha azt gondoltad, hogy csak Magyarországon árulják pénzért az állampolgárságot (vagyis a letelepedési engedélyt), akkor most csalódni fogsz. Ha van pénzed, akkor mehetsz egy csomó országba, azt is mutatjuk hova, mennyiért. A gyűjtést a Világgazdasági Fórum oldalán…..
Freelancer75 2016.09.04 11:58:07
@M. Péter: "Az Egyesült Királyságban 50000 font a minimum vállalkozóként,"
ezt részleteznéd? 50k fonttal céget csinálni vagy micsoda?
(Megjegyzés: Ez a bejegyzés sorozat még a blog leállása előtt íródott (3 éve), így aztán aktualitását vesztette. Mivel azonban a témát továbbra is érdekesnek találom, ezért úgy döntöttem mégis megjelenítem a bejegyzéseket.) Bevezető Egy három részes cikksorozatot…..
Mármint nem a Határátkelő blog, hanem Ádám tett így, aki nem csak vállalkozni kezdett, de (megtartva jó szokását) posztot is írt róla. Szerintem nagyon sok érdekes és értékes információt tartalmaz arról, mire érdemes odafigyelni, és mik lehetnek a buktatók. „A…..
Freelancer75 2015.04.13 12:05:41
@Mirjam2: köszi!
gondolom self employmentként mehet a contractor szintű árképzés? Nyilván ha projekt alapú akkor a napra kiszámolt összeg, de csak az arányok miatt érdekes....
Freelancer75 2015.04.13 13:01:24
@qkuc: mindenhol azt hallom hogy egyrészt ha valaki itt vállalkozni kezd akkor nem tud éhen halni, másrészt láttam kicsit hogy milyen esztelen pénzeket fizettek érthetetlenül lassú tempóért az ügyfelek. Meglátjuk, be fogok számolni. Több mint másfél évtizedes szabadúszó múltam van magyarországról, abban szocializálódtam és tanultam meg túlélni.