Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szibinyányi

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Sasvári kolléga sasolja a lejáratot, mert szerinte ott van a kutya elásva jó kóla ügyben. Egyetért vele vagy nem? Bökjön úgy.  Tisztelt Homár, Már évek óta tervezem, hogy levelem megírom a blognak, de mindig találtam hasznosabb elfoglaltságot. Most viszont jön a Forma-1…..
Ha Magyarország népe azonosulna a miniszterelnökével, akkor szégyellhetnénk magunkat egész álló nap. Röstelkedve néznénk azoknak az ismerőseinknek és rokonainknak a szemébe, akik külföldön élnek, és ott keresnek boldogulást gazdasági bevándorlóként, ahol állítólag nem…..
szibinyányi 2015.05.20 20:41:10
@maxval bircaman szerkesztő: Magyarország meg vesztett... Nem, igazából Orbán vesztett. csak hogy értsd fizetett troll:
Az elmeosztályon az ügyeletes orvos éppen a kezeltek között van, amikor meglátja Józsi bácsit, aki egy madzagon egy dobozt húz. Odamegy, megveregeti az öreg vállát és terápiás céllal megkérdezi:
- Józsi bácsi, régóta sétáltatja a kutyát? Józsi bácsi hüledezve mondja: - Dehát Doktor Úr, nem látja, hogy ez nem kutya, hanem egy doboz? Az orvos mosolyogva tovább áll, majd még hallja elmenőben Józsi bácsi dünnyögését. - Ügyes vagy kiskutyám, látod, hogy átvertük a DoktorUrat! Orbán is így veri át azEU-t. Persze, valóban győzött !!! :-)
A hírek szerint Ferenc pápa egy magánbeszélgetésen elmondta régi barátjának, Oscar Cresponak, hogy két fontos, szerinte elavult szabályt reformálna meg. Crespo szerint a pápa a papok házasodási tilalmán és az elváltak egyházból való kizárásán változtatna. A jelenlegi…..
szibinyányi 2015.04.26 11:18:07
@Mikrobi: A szentség mércéje nem a szexualitás elfojtása. Aki felvette a bérmálás szentségét, az ugyanolyan jogon szól bele a rom.kat. egyház dolgaiba. Ne érezd magad felsőbbrendűnek, főleg úgy, hogy az én lányom, vagy fiam lesz a klérus egy részének célpontja. Ja és még valami, nem tudom, hogy Neked, mint felszentelt papnak milyen mély teológiai ismeretei vannak, de szeretném felhívni a figyelmedet, hogy külföldi haladó katoliku egyetemek teológiai fakultánsain máshogy gondolkodnak erről a kérdésről, sőt a felszentelt teológusok nem közösítik ki a nem felszentelt teológusokat ebben a kérdésben sem. Az a képmutató álszent hozzáállás , amit te képviselsz nem vezet sehova. Nem akar ráderőltetni senki semmit. De legyen választható a cölibátus. Majd elválik, hogy kik azok akik a Mindenható által teremtett test törvényei szerint élnek és kik azok, akik még azt a természetes dolgot is letagadják, hogy egy egészséges felnőtt férfinek majdnem minden reggel erekciója van. Akár pap, akár nem. Isten így teremtett Bennünket!!!
szibinyányi 2015.04.24 15:41:55
@Mikrobi: "Arról nem is beszélve, hogy akkor a papok között is megjelennének a családi perpatvarok, a hűtlenség..." Mert így nem követnek el szexuális bűnt a katolikus papok, ugye? Sokszor katolikus apák lányaival és katolikus férjek feleségeivel vétenek a 6. parancsolat ellen!!! Ne legyünk már képmutatók. A pápa Krisztus helytartója, a cölibátus pedig finoman szólva sem dogma, legfeljebb a 12. század óta Magyarországon is kötelező szabály, amit talán a legkevésbé sem tartotottak be. A 16. századból vannak visitatio canonica feljegyzések, amelyek arról tanúskodnak, hogy a székely katolikus papok egymásnak és menyasszonyaiknak szolgáltatták ki a házasság szentségét... Azt meg, hogy kit hova helyeznek, a multinál dolgozó nempapok jobban tudják... Szóval megoldható probléma. Természetesen az Egyháznak, khm, akarom mondani a közösségnek, nemcsak a papról, hanem a családjáról is gondoskodni kell. Hajrá Ferenc!!! Pax et bonum!!!
Cskádár Péter ismerősöm a közösségi oldalról. Hol egyetért, hol vitatkozik velem. Mindkettőt a saját nevében teszi, ezért komolyan veszem a véleményét. Az egyik minapi bejegyzésemről ezt írta: „A médianapló mitől magyarabb, mint a blog?” Azt válaszoltam neki, hogy a…..