Regisztráció Blogot indítok
Adatok
brigiribanc

9 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Leave a reply Eva Lin is a sexy transsexual cheerleader! Eva Lin shows us her sweet shemale titties! Eva Lin with her beautiful cock hanging loose! Eva Lin posing naked with her pom poms! Eva Lin getting her beautiful dick sucked in the pool! Eva Lin getting her juicy shemale balls…..
Leave a reply Eva Lin is the smokin’ hot nurse you want to bang! Eva Lin teases with her tight booty! Eva Lin reveals her nice boobs! Naughty nurse Eva Lin strips down! Eva Lin poses in her pink panties and heels! Eva Lin shows us her bare bottom! Eva Lin, showing off her stunning naked…..
Agatha McCartney with her sexy titties falling out of her top! Agatha McCartney gets topless for the camera! Agatha McCartney poses in her black and white panties! Agatha McCartney shows off her long legs in heels! Agatha McCartney unleashes her sweet tranny cock! Agatha McCartney wants your…..
Juliette Stray lays beautiful and naked on the sofa! Juliette Stray ready for her bath! Juliette Stray is completely naked unde that towel! Juliette Stray flashes us her hard cock! Juliette Stray flaunting her mouth watering tits and cock! Juliette Stray wants your mouth on her cock! Juliette…..
http://www.asiansexyshemales.com/gallery_captain_outrageous_set_0026_9utah http://www.asiansexyshemales.com/gallery_captain_outrageous_set_0026_9utah ..
Ha te is szeretsz nőnek öltözni, szereted a női rucikat, és érdekel a transzexualizmus, akkor ez az oldal neked szól.   Én egy lány vagyok, aki férfitestbe látta meg a napvilágot!   Imádom a női rucikat, imádok titokban beöltözni és a shemale témában fantáziálni!..
Önnek is van egy története? Írjon nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Amennyiben jogi tanácsra, vagy segítségre van szüksége, az mhtjog@gmail.com elérhetőségen vegye fel velünk a kapcsolatot!   Tisztelt Hölgyem/Uram!   3 éve dolgozom személy - és vagyonőrként,…..
brigiribanc 2015.05.01 12:25:37
@egy igazi barom vagy mária: Igen és mi a fasz közöd van hozzá, hogy hova irok!? Szerintem semmi! Te überfasza vállalkozó! Vagy számot kell adni róla! Te meg több száz kommentben előadod, hogy vállalkozol, valaki visszakérdezz, hogy mit egyből betörik a fejed!

De elszomorítalak, egy jobbikos oldalra sem írtam, vagyis hazudsz kistáska! Na milyen vállalkozásod van, azt nem árulod el, bár engem nem érdekel! De javaslom indíts egy blogok kamuvállalkozó néven és ott posztok és kommentek ezreiben leírhatod, a vállalkozásoddal kapcsolatos élményeidet, aki akarja elolvassa, aki nem az kitiltod és akkor fasza gyerek leszel! :D :D :D :D :D
brigiribanc 2015.05.01 12:30:00
@droid_: egy dolog biztos, abban igaza van ariskanak, hogy nem erősséged a helyesírás! :D buta lehetsz, mint a segg! :D
brigiribanc 2015.05.01 12:31:44
@droid_: He hívd már fel az az ariskerasat, és beszéld meg vele a problémádat, innen meg húzz a picsába! Vagy erre áll fel! :D :D
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó…..