Regisztráció Blogot indítok
Adatok
negyedikedwárd

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bármilyen abszurd, de a Fidesz által totálisan letarolt Magyarországon vannak olyan városok, ahol ciki nyíltan bevállalni a kormánypárthoz tartozást. Ezt a jelenséget először Tarlós István főpolgármester honosította meg hazánkban, de most már vannak követői Budapesten kívül is. A „se veled, se…..
negyedikedwárd 2019.07.21 09:31:43
@ebella: Csak egy ostoba, kisebbrendűség érzésektől hajtott szántóvető. Nem kell a fajtájával foglalkozni!
Mivel lehet viccelődni? Ha bántó, az már rossz? Meddig terjed a humorista szabadsága? Egyáltalán mi a határ? A jog? A közerkölcs? Esetleg a lelkiismeret? Ezeket a kérdéseket járta körbe Kovács András Péter humorista, a KommON BME Kommunikációs Szakkollégium IV. Szakmai Estjének…..
Remek kis civakodást láthattunk pár napja az ATV-ben. A zuglóiak  költségvetési tények ismerete nélkül nem,  az átlag nézők meg különösen  nem tudják eldönteni mi az igazság. Ma újabb csörte zajlott: a polgármesteri önfényezésre, miszerint tegnap sikerült biciklivel…..
negyedikedwárd 2015.05.13 15:35:33
@♔batyu♔: Csak remélni lehet, hogy soha nem megy szabálytalanul a járdán! Mert legalább a fele biciklis ott megy, bár a KRESZ tiltja. De ezt se ellenőrzi soha senki, gondolom Zuglóban sem. Azért tehetik.
Mindenki szeret a győzteshez húzni, így még 2014-ben is csak úgy nyomakodtak a hírességek Orbán Viktor mögött, ha beszédet mondott saját közönsége előtt. A korábban minden gátlás nélkül biodíszletnek állt emberek közül ma már sokan másként emlékeznek a közelmúltra. A…..
85 éves a legismertebb televíziós evangélista, Pat Robertson, akiről kevesen tudják, hogy felmenői között tudhatja Harrison amerikai elnököt és Winston Churchillt is. A műfaj és egyben a Christian Braodcasting Network (CBN) televízió alapítója már 49 éve vezeti a 700-as klub…..
Norvégminta Miért üres a zsebem? 2015.05.06 13:34:00
Te kit hibáztatsz azért, hogy nincs elég pénzed? Van-e jobb megoldás a gyűlölködésnél?   ..
negyedikedwárd 2015.05.07 12:12:33
@Velemenyem szerint....: És mert ilyen nagyszerűen fejlődünk, azért negyven százalékkal alacsonyabb a magyar minimálbér mint a tót, ami 336 euró. (Aki harminc évet dolgozott annak meg 266 a nyugdíja, míg a mienk ugyanannyi idő után, ha most mész el minimálbérrel, akkor 180.) És vagy hatvannal mint a cseh. Miközben a tót minimálbér még csak tíz százalékkal volt magasabb 2009-ben.

De nagyon jól nyomul húsz százalék a többiek ki nem fizetett jogos bérén.
A Napi Gazdaság úgy tudja, hogy Jegyes-Tóth Kriszta távozik a köztévétől, a helyét pedig a HírTV-től lelépett Földi-Kovács Andrea fogja átvenni, mármint a helye alatt a közéleti beszélgetősműsorokat értem. Földi-Kovács két hete dolgozik hírolvasóként az M1-nél, úgyhogy…..
negyedikedwárd 2015.05.06 04:05:56
negyedikedwárd 2015.05.06 11:34:19
@Ma Baker: Ja. És nézi is két százalék. Értelmes embernek nem hiányzik az állandóan ismételgetett hurráoptimista propaganda. Az már az ötvenes években is inkább idegesítettet az embereket. Hát, ma mikor ezer forrásból szerezhetnek híreket.
Az ECHO tévén leadott Hacsek és Sajó beszélgetésből igazából csak egy dolog ragadta meg a figyelmemet:  Orbán Viktor emellett „tájékozódási zavarról” beszélt, aminek okát abban látja, hogy elveszítették egy fontos támaszukat, a médiájuk egy részét, amely segített…..
negyedikedwárd 2015.05.04 04:30:27
@a nagy hohoohooo: A zsidókat, ha teszik, ha nem mindenki utálja. (Ismerek kínaiakat, akik csak kp-re kötnek zsidókkal üzletet.) És azt kizárólag maguknak köszönhetik.
Alibanya jegyzetel 10 százalék 2015.05.02 07:29:24
Tudja ég, valahogy nem volt kedvem éppen munkálkodni. Ez a remek ingatlanos szakma igen sok telefonálgatásból áll, meg kapcsolattartásból, meg netes barangolásból. Agyam folyik időnként. Meséltem már? Egyes elszánt emberek hajlamosak a lakáshirdetésük felét azzal kitölteni, hogy…..
negyedikedwárd 2015.05.04 04:01:03
Varánusz Orbán: a közmédia szar 2015.05.02 11:20:58
Azt hisszük ha Őfelsége leül interjúzni első számú sajtóliblingjével abból csakis orális obersovszkyzás sülhet ki (el) a végén. De a biztonság, a kényelem, amit a veszélytelen kérdések jelentenek óvatlanná teszik az embert, és kicsúszik a száján ez meg az. "Van egy…..
Diéta vs Sport, avagy melyik a hatékonyabb? A blogon rengeteg komment született már arról, hogy diétával vagy sportolással hatékonyabb fogyni, esetleg az együttes kombinációval. Egyszer és mindenkorra szeretnék pontot tenni erre a vitára, mert még mindig nagyon sok tévhit kering az…..
negyedikedwárd 2015.05.03 04:15:35
@Vajk a Vitéz Várjobbágy: Már, ha egyeben verőlegénynek szeretne látszani az a "férfi". De az nem kötelező. Megvédheti magát és a szeretteit még ezer módon. Ha nem is hiszed.
Új állam alakult április 13-án a magyar határtól kábé 15 kilométerre! Liberland Szerbia és Horvátország között található, a Duna nyugati partján, Zmajevac azaz Vörösmart mellett. A 7 km2-es terület egy sajátosan sikerült határrendezés eredményeként eddig senkiföldje…..
Varánusz Viktor, bazmeg! 2015.04.30 11:04:14
Viktorom! Te nem unod még ezt a sok faszságot? Mert én már nagyon. Tudom, ellentétes oldalon állunk és az ízlésünk  sem közös: te magadat imádod én meg a pokolba kívánlak. De a rezsicsökkentés meg a kamupártok szövetsége úgy hozta, hogy megint te lettél a miniszterelnököm,…..
negyedikedwárd 2015.05.01 05:38:07
Elnézést kérek a cím miatt lázár úrtól (szigorúan kisbetűvel, nyelvtannáci törvényt sértve és tiszteletfaktort degradálva), hiszen természetesen eszemben sem volt Lázár heréiről szót emelni, pláne nem pubertáskori kiskamasz kontextusában összemosni. Szóval történt az…..
“Adolf Hitler, Jézus Krisztus után, a világtörténelem talán legismertebb alakja. Történelmi szerepének gyűlölettől mentes megítélése még várat magára” - így hirdeti a Betyársereg honlapja az április 18-ai vértesi emléktúrát, amelyet a “Harmadik Birodalom Vezére”…..
Itt a tavasz, az előrejelzések szerint ezen a hétvégén már bő 20 fok is lehet. Ilyenkor egyre többen veszik elő a biciklit és pattannak nyeregbe. Az indulás előtt azonban nem árt ellenőrizni és tisztázni néhány dolgot. Ellenőrizd a bicikli műszaki állapotát! A tapasztalatok…..
Igazi trutymógyártás zajlik a Quaestor-károsultak megmentésének ügyében. Az nyilvánvaló, hogy a hatályos szabályok szerint nem lehetett kártalanítást nyújtani - hiszen a kötvénykibocsátás világosan és egyértelműen kívül esett a Befektetővédelmi Alap hatáskörén. Már az…..
negyedikedwárd 2015.04.12 03:48:06
@maxval bircaman szerkesztő: Engem megkárosít. Mert a végén úgy is én fizetem. Ők meg tudták (a szerződésben benn volt), hogy sem az OBA, sem a BEVA nem vonatkozik a kötvényre, aminek 6,55% a kamata. A Fideszből épp most lett elegem. Soha többet nem szavazok rájuk. Harmincezer emberrel jót tesznek a többivel kibasznak. Kösz!
negyedikedwárd 2015.04.12 04:13:35
444.hu/2015/03/30/2-ok-mi-miatt-nem-kellene-kimenteni-a-quaestor-kotvenyeseit/
“Felhívjuk a befektetők figyelmét arra, hogy a Kötvényekre nem terjed ki az Országos Betétbiztosítási Alap (OBA) védelme (vagy más hasonló biztosítás, így a Befektető-Védelmi Alap védelme sem). Ennek megfelelően a Kötvényekkel kapcsolatos esetleges nem teljesítés esetén harmadik személy nem áll helyt. A Befektető-védelmi Alap azonban tagjai tevékenységével okozott esetleges kárért helytállni köteles a vonatkozó jogszabályok előírásai szerint, a Befektető-Védelmi alap helytállása azonban nem vonatkozik a kibocsátói kockázatokra.”