Regisztráció Blogot indítok
Adatok
enum

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Három Vasember, kettő Amerika Kapitány, kettő Thor, két Avengers és A galaxis őrzői a mérleg, a maga nemében mindegyik előremozdította a Marvel filmuniverzumának kialakulását és fejlődését. Egy helyben topogni azonban nem lehet, a kérdés pedig adott volt. Hogyan léphet még tovább a sikert sikerre…..
enum 2016.05.02 16:08:47
@KUNTYI: jaja barátom aztán az nyilván véletlen, hogy pont te nem nézed, és pont te vagy az első troll izé kommentelő ide. Ugyan már. Ha ennyire szereted, hogy veled foglalkoznak, menj le egy kocsmába, és köss bele pár emberbe.
Most szakadt ketté a Fidesz. Nem, nem hullik darabokra, nem oszt senki lapot Tóbiásnak vagy Gyurcsánynak, az ő szekerük ettől függetlenül gurul vagy rohad el félúton. A Fidesz nevű halmaz azonban aligha lesz egyben tartható 2018-ban. Lesz egy rész, amelyik megmarad Fidesznek, ez lesz a visszataszító…..
enum 2016.03.04 18:00:48
@Jules Berstein: Ember, nem csak bal meg jobboldal van, még ha ezt megérteni némi intelligencia is szükségeltetik.

Bár hallottam már olyan érvet erre vonatkozóan, hogy "ezek nem számítanak". Az a bicskanyitogató érvelésed, hogy "És a végén mindig mi nyerünk" pontosan jellemzi azt az embertípust aki még most is hű táborát erősíti a Fidesznek. Ha látnád objektíven azt ami itt zajlik, a fejedhez kapnál és elszörnyülködnél. Semmi nem számít, csak hatalmon maradni bármi áron. Azt, hogy a politikusok ezt csinálják, nem mondom, hogy oké, de hát ezért mentek kb. politikusnak.

Az viszont, hogy úgy csinálsz, mintha minden rendben lenne, mert épp az van hatalmon akire szavaztál, és meg sem akarod hallani a valós problémákat, na ez már téged minősít. És próbáld megérteni, hogy ezt nem csak ballibsik gondolják hanem azok az emberek is akiknek egyszerűen bassza a csőrét az ami most folyik.
A Kettős Mérce mutat rá, hogy a sztálinista-rákosista módszereket csak nem lehet kiirtani a Nemzeti Hírtévéből (amit egy jogerős ítélet alapján akár Állami Nemi Szervnek ís hívhatunk, csak mondom). Pedig párszor már megütötte a bokáját a közmédia a hamisítások miatt: Lomnici Zotán kiretusálása után…..
MediaShock Adele: 25 lemezkritika 2015.11.24 11:01:15
Több éve vártuk már, a lassan csodaként számon tartott énekesnő következő albumát. A 25 végre megérkezett, és minden egyes rajongó szívét sikerült feltépnie, köztük a miénket is. A Tovább mögött kiderül, mennyire! Nem kell ahhoz szerelmi bánatban, mély depresszióban…..
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
enum 2015.11.22 18:50:38
@maxval bircaman BircaHang Média: lassan észrevehetnéd magad öreg. Nem feltétlenül libsi liberális vagy nevezd aminek akarod az aki nem bírja nézni Orbán és a bandája rablását. Soha nem szaveztam/szavaznék a mostani baloldalra/jobbikra/dk/ndk/kdnp/megafaszomtudja pártokra vágod ezt? Ez hogy fér bele a libsi elméletedbe?
Ahogy azt sejteni lehetett, és meg is jósoltuk: Király Viktor a The Voice legutóbbi párbajadásában alulmaradt csapattársa, Jordan Smith-szel szemben, Adam Levine mester inkább a fiatalabb srácot vitte magával a jövő héten élő adássorozatba. Van ám itt még valami. A The Voice…..
“Egy generáció, és eltűnik a vallás” - ígéri Lawrence M. Krauss, és ezt komolyan is gondolja. Az amerikai fizikus, akihez képest még jó barátja, Richard Dawkins is tépelődő idealista, nem elégszik meg azzal, hogy ateistaként egyszerűen tagadja Isten létezését, 21. századi…..