Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dísznó

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Antonio Cassano legutóbb arról beszélt, hogy januárban a Juventus le akarta igazolni őt, ám aztán nem tudja, miért hiúsult meg a szerződéskötés. Az olasz válogatott játékos a Parmával való szerződése felbontását követően ingyen igazolható lett, és azt mondja, hogy a…..
dísznó 2015.05.25 21:23:02
dísznó 2015.05.25 21:23:26
Juventus FC blog Dühöngő 2012.01.01 19:09:00
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ettől azért…..
dísznó 2015.05.25 20:55:15
Sami Khedira nyáron távozik a Real Madrid csapatától, ez már bizonyos, és a hírek arra mutatnak, hogy a Juventus meg kívánja szerezni a német futballistát, ezért pedig 4,5 millió eurós fizetést ajánl az Öreg Hölgy, a Tutto Mercarto Web értesülései szerint. A világbajnok…..
Chilei sajtóértesülések szerint az Arsenal érdeklődik Arturo Vidal iránt, ugyanakkor a játékos szerződéshosszabbításról tárgyal csapatával. A Chilevision jelentése szerint a középpályás 4 éves szerződést kötne az ágyúsokkal, más hírforrások viszont azt állítják, az…..
Mai friss és hivatalos hírek szerint Andrea Barzagli Bajnokok Ligája döntőben való szereplését izomsérülés veszélyezteti, ezt erősíti meg a Juventus hivatalos közleménye. A bianconero védőnek a hétvégén idő előtt kellett elhagynia a pályát a Napoli elleni találkozón, és…..
A Juventus mestere, Massimiliano Allegri bizonyos abban, hogy a zebramezesekre a világ legerősebb csapata vár majd a Bajnokok Ligája döntőjében, ennek ellenére játékosaival a győzelemért utaznak majd Berlinbe. "A Barcelona a világ legerősebb csapata." nyilatkozta Allegri az il…..
dísznó 2015.05.24 15:41:50
A bajnoki cím mellé a héten az Olasz Kupát is elhódító Juventus kapitánya, Gigi Buffon úgy véli, hogy csapata képes arra, hogy a Bajnokok Ligája döntőjében legyőzze az egyértelmű esélyesnek kikiáltott FC Barcelonát. "Nagyon optimisták vagyunk, mivel két hét leforgása alatt…..
dísznó 2015.05.24 15:37:15
Az olasz sajtó értesülései szerint a bajnoki cím mellé az Olasz Kupát is begyűjtő Juventus a nyári átigazolási időszak egyik célpontjának teheti meg a Tottenham Hotspur támadó középpályását, Érik Lamelát. A 23 esztendős argentin válogatott játékos 2013 augusztusában…..
dísznó 2015.05.22 21:18:46
Az olasz és a spanyol sajtó értesülései szerint a Juventus bejelentkezett a Real Madrid középpályásáért, Sami Khediráért, akinek jelenlegi szerződése nyáron lejár a spanyol fővárosban. A 28 esztendős német válogatott játékos madridi pályafutása végéhez közelít, hiszen…..
A legújabb jelentések szerint a Juve felvette a kapcsolatot a Torinóval Matteo Darmiannal kapcsolatban, mivel az Öreg Hölgy a számos poszton bevethető futballistát szemelte ki potenciális nyári erősítésként. Miután úgy tűnik, hogy a Bianconeri vezetősége pontot tett a Dybala…..
dísznó 2015.05.21 22:37:58
Egyre inkább úgy tűnik, hogy befejeződött a Juventus által hosszú heteken keresztül üldözött Paulo Dybala szappanoperája, s az ügyben az utolsó fordulatok egyikét az jelentette, mikor a hazai rivális Inter is versenybe szállt, és rálicitált a Palermo argentin tehetségére.  Az…..
dísznó 2015.05.19 14:42:01
dísznó 2015.05.19 14:42:23
A pillanatnyilag a Sassuolo együttesét erősítő Simone Zaza ügynöke úgy véli, hogy fiatal ügyfele szinte bizonyosan a Juventusban folytatja pályafutását. "A klubok között már történtek egyeztetések, s nincsenek betervezve tárgyalások, csak arról beszélünk, hogy folytassuk-e a…..
Juventus FC blog A hét kérdése 2015.05.15 19:00:00
Az Öreg Hölgy utoljára a 2002-2003-as kiírás alkalmával kerül ilyen közel ahhoz, hogy rákulcsolhassa ujjait a Bajnokok Ligája-serlegre, hogy azután diadalittasan a feje fölé emelje, ám a büntetőpárbajjal záruló manchesteri finálé akkor az AC Milan győzelmét hozta. Tizenkét…..
A Juventus az olasz bajnoki címet elhódítva, a Bajnokok Ligája döntőjébe jutva, a jövő szerdai Olasz Kupa fináléjára készülve, utazik a tabella nyolcadik pozíciójában tanyázó Inter otthonába. A mérkőzés tét nélküliségét hűen tükrözi, hogy a Real Madrid elleni…..
Tizenkét várakozással teli esztendőt követően, a Juventus visszatért a Bajnokok Ligája elődöntőjébe, s a sors különös fintora, hogy, a 2002-2003-as szezonhoz hasonlóan, ismét a címvédő Real Madrid lesz a torinói zebramezesek ellenfele.  A régóta hiányzó Martín Cáceres…..
dísznó 2015.05.05 22:43:17
A szerdai Fiorentina elleni meccs nem csak amiatt volt fontos két Juve játékos számára, mert karnyújtásnyi közelségbe került az újabb Scudetto. Gianluigi Buffon és Claudio Marchisio is jelentős mérföldkőhöz értek a Bianconerinél. Claudio „Il Principino” Marchisio a Juve 29…..
A címvédő Real Madrid számos hiányzóval, erősen felforgatott csapattal harcolta ki a továbbjutást a Bajnokok Ligája legjobb négy együttese közé, ahol jövő kedden a Juventusszal mérkőzik majd meg. Az egészen bizonyos, hogy Luka Modrić már nem lép pályára a jelenlegi…..
dísznó 2015.04.28 21:01:22
A Juventus tizenkét év után ismét bejutott az európai labdarúgás legjobb négy alakulata közé, de a klub igazgatója, Beppe Marotta már a zebramezes csapat további erősítésén töri a fejét. "Kiválóan teljesítettük a feladatot, még akkor is, ha a teljesítményünk nem volt…..
Több hírforrás szerint a Juventus, a Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójának apropóján, tárgyal Layvin Kurzawáról a Monacóval. A Bianconeri szerda este találkozott a hercegség csapatával a Stade Louis II gyepén, s a torinói első mérkőzés 1-0-ás hazai győzelmét…..
A Monaco elleni Bajnokok Ligája diadalt követően, a Juventus a nagy meglepetésre a legfőbb bajnoki kihívóvá előlépő Lazio csapatát fogadja szombat este, s amellett, hogy egy győzelemmel mindkét csapat fontos lépést tehet végső célja felé, az összecsapás kiváló főpróbának…..
Az európai álmokat dédelgető Juventus a kiírás meglepetéscsapatát, az AS Monacót fogadja Torinóban a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén. A zebramezes együttes utoljára két esztendővel ezelőtt jutott a sorozat legjobb nyolc alakulata közé, azonban akkor…..
Az angol sajtó értesülései szerint a Manchester United holland támadója szabadon távozhat jelenlegi klubjától, s a Juventus, az Inter és Lazio is készen áll arra, hogy leigazolja az egykor az Arsenalnál is megfordult játékost. A Mail on Sunday úgy tudja, hogy a Manchester United…..
A Juventus egyik fontos célpontja a nyári mercatóra a Palermo idei felfedezettje, a bajnokságban 13 találatnál járó argentin támadótehetség, Paulo Dybala. A szicíliai klub elnöke, Mauricio Zamparini elárulta, hogy pillanatnyilag a Juventus élvez előnyt az ügyben, azonban magasabb…..