Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sgabes

0 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Cooking with Goldie 2011.08.05 10:00:00
sgabes 2011.08.05 11:22:42
"Tegnap éjszaka ismeretlen, vandál tettesek megrongálták a zuglói MSZP irodát. Az eset felveti a gyanút, hogy valakik a három nap múlva tartott zuglói időközi választás MSZP-s jelöltjének akarnak üzenni, esetlegesen megfélemlíteni, visszalépésre kényszeríteni.  A…..
Közel három év után ma végérvényes, másodfokon lezárt Szoboszlai Barna bírósági ügye. 2008. július 1-én éjszaka három ittas férfi (aznap volt a segélyosztás) áramütést szenvedett egy kesznyétei ház kertjében, mivel a tulajdonos, Szoboszlai Barna a veteményes köré…..
sgabes 2011.03.22 11:52:35
@Seduxen: minekutána munkát végezni úgysem szoktak, akár lehetne is...
A kedvenc mókamesterünk megszólalt!!! Reggel az M1-en mindent megmagyarázott. Engem teljesen meggyőzött, hajrá Széll Kálmán, hajrá Orbán Viktor! Elképesztő ez az ember ... "A reformcsomag lezárásaként felsoroltak egy 26 pontos akciótervet, amelyek konkrét intézkedéseket,…..
20 hónap után sikerült végre Központi Nyomozó Főügyészségnek benyújtania a vádiratot Hunvald Gyuriék ellen. Nem volt egy egyszerű munka összerakni, a vádirat 121 oldalas, a nyomozati iratok pedig 46 ezer oldalt tesznek ki ... Az Ügy több tételből áll össze, és összes 25…..
sgabes 2010.11.15 13:44:41
@eszkep: attól félek, hogy bármire....
Vastagbőr A jogállamért! 2010.11.03 08:31:00
Az Index fotóját máris jelölném az Év sajtófotója címre: Gyurcsány Ferenccel és a háttérben figyelő Nagy Imrével a jogállamért! A Charta újra akcióban lépett, mert most már tényleg itt a diktatúra, nem lopakodik, ott ül a miniszterelnöki székben! A Fidesznek azonban…..
sgabes 2010.11.03 12:45:05
@Noname Cowboy: nézd meg az indexes videót, Ildi néni majd szépen elmagyarázza neked hogy mi a kotta a cityben:)
Amennyiben ezt így keresztülviszik, igen nehéz lesz megmagyarázni, hogy ez miért is "jó" a Zembereknek, a "forradalomnak", az országnak. Lázár János önálló képviselői indítványa. Először úgy gondoltam, nem kell a teljes szöveget idézni, de annyire 100%-ban…..
Egyre elképesztőbb fordulatokat vet a vörösiszap-katasztrófa ... A Magyar Tudományos Akadémia tagjai megállapították, hogy a vörösiszap nem mérgező. Azt írják, maga az iszap nem mérgező (gondolom csak vörös) a gond a vízzel van, mert az durván lúgos, és harmadfokú égési…..
sgabes 2010.10.08 11:39:25
www.youtube.com/watch?v=BRyoXo39

elhiszem, értem hogy az iszap önmagában nem mérgező meg csapassák le slaggal, de le van szarva, akik emiatt nem érzik felelősnek magukat azt én is beleültetném egy órácskára, de utána persze leslagoznám rendesen
Borítékolható módon sokan lekomcsiztak, mikor szóvá tettem, hogy a Fidesz eltörölné a miniszteri fizetések 15%-os csökkentésének lehetőségét, ezzel kvázi visszaemelnék azokat a 2009. júniusa előtti szintre, és ez mennyire szemben áll a Répássy Róbert által eddig…..
sgabes 2010.05.18 15:46:19
@TaTa86.:
nagy tévedés: 50 orvosilag igazolt hiányzás nem sok, de 50 igazolatlan hiányzás viszont nagyon is sok
Kifejezetten kínos ez az egy igaz hazafyak pártjának. A Jobbik-szóvivő esete is elég erős érvágás volt nekik, de azt még túl lehet élni. A másik fickó bulis képei szót igazából sem érdemelnek, talán csak annyit, hogy lám-lám ők is hús-vér emberek, akiket nem köt le…..
sgabes 2010.03.27 00:17:10
@Aurian: mostanság elég gyakran előfordul, főleg délelőttönként, hogy egy gerle pár ül az erkély korlátján, nekem gyanúsak!! bizonyára cionista biomechanikus kémrobotok, legközelebb megnézem hogy vonzzák e a mágnest, vagy lehet van kicsi pajeszuk hogy meg tudják különböztetni őket....
nem vagy semmi haver, dobj egy sms-t ha eltűntél...

btw, nemtom észrevetted-e de a videó amit linkeltél csak egy animáció!!
Vastagbőr Lássunk és tapsoljunk! 2010.02.23 15:15:00
Molnár Csabi jól felhúzta magát már sokadjára, hogy egyesek semmibe veszik, sőt becsmérlik az elmúlt 8 évet. Összedobott hát egy füzetkét a maga igazát bizonyítandó. Változtatás és photoshop nélkül:  ..
sgabes 2010.02.23 17:18:30
@Noname Cowboy: Dehogy hiszik, még ha legalább hinnének benne, hogy jót tesznek. Ők csak abban reménykednek hogy majd mindenki más hiszi el, mert ez egy rohadt gerinctelen banda.

A kevesebb közúti baleset táblázatnál meg nagyobb demagóg dolgot még életemben nem láttam, habár szívesem megnézném ahogy a teljes mszp gárda kifekszik a szép új autópályákra fekvőrendőrnek...
Elemi erejű a felháborodás a BKV-végkielégítések kapcsán ... az MSZP-ben. Igen, ott ...:-) Sőt, lecsaptak az asztalra, hogy most már elég! Nincs is szórakoztatóbb, mikor a kaki odakozmál a vastag arcbőrükre, és próbálkoznak mindennel, hogy valahogy levakarják. Ilyenkor csak…..
Vastagbőr Szalainé kapcsolatai 2009.07.24 11:01:00
Tovább árnyalja a tegnapi képet, és dr.Szalainé dr.Szilágyi Eleonórát még szimpatikusabbá teszi, ha megnézzük, mit tesz havi 1,2 millióért. Kapcsolatokat ápol: Ez elég durva, munkaidőben iwiwezni, de máris van két verzióm, mit lehet erről mondani: - Eleonórának rugalmas…..
sgabes 2009.07.24 11:50:23
@DexterMorgan78/Séfbácsi: hát nem pont erre a szakértelemre van szüksége az országnak?? :D beszarás
Vastagbőr Turult a Szoborparkba?! 2009.06.21 09:01:00
Az elvtársak mindig tudnak meglepetéseket okozni, de azért most nagyon-nagyon elvetették a súlykot. A hányatott sorsú, bontásra ítélt, majd "művészileg átértelmezett" turullal kapcsolatos megszólalásuk igazi méregkeverőhöz illő mestermunka: rövid, de annál velősebb.…..
sgabes 2009.06.21 09:31:25
@doberman: ez nagyon olcsó volt...:D
Tényleg komolyan gondolja a kormány ezt a krízisalap dolgot. Mármint azt, hogy kerül bele a pénz ... A programban résztvevők egyszeri, 20-50 ezer forint közötti, különös méltánylást igénylő esetben 100 ezer forintos vissza nem térítendő (!) támogatást kaphatnak, ha a…..
Egyre pofátlanabbak ezek a mi rettegő cigányaink. Szombaton történt, hogy egy ballagást követő családi eszem-iszom során nézeteltérés támadt a rokonok között, kézzel-lábbal, kövekkel és botokkal egymásnak estek: "Az indulatokat csak nagy rendőri erővel sikerült…..
Már azon kívül, hogy bajnok lett a Barca, az Inter és a Manchester United, a Győr meg bukta a BL-t, pár esemény még a hétvégén is korbácsolta a kedélyeket. Megszólalt Orbán Viktor, aki úgy gondolja, a Fidesz 68-21-es vezetése mellett "szabadon" fejtheti ki a…..
A reggeli híradóban már volt kettő kiszivárgott név, akikről már esett szó az MSZP-ben. Surányi György és Glatz Ferenc ... "A szocialisták egyfelől olyan pénzügyi szakemberben gondolkodnak, aki a nemzetközi gazdaságban ismert és akinek tevékenysége hiteles lenne a piaci…..
Szerencsétlen Rogán. Nem tudom melyik szellemi óriás fejéból pattant ki ez a nagy műanyag tojástartó, de mosolyogni és szánni való a polgármester igyekezete. Gyönyörű propagandafogás, ott volt az egész sajtó, de remélem nem képzeli komolyan, hogy március 15-én este tele lesz…..
Vastagbőr Kálmán, a szívtipró 2009.03.12 09:01:00
Végre lehullt a lepel, megtudhattuk, hogyan alakul ki férfiszerelem a börtönben. Hiánypótló videó a tegnapi Mónika-show-ból:  Nagy tapsot Kálmán anyósának, remekül bírja.....
Természtesen az üstösként ragyogó  Meggyes Tamásról, Esztergom polgármesteréről van szó. Dr. Müller Tibor fogorvos 2005. február 5-én kelt levelében kérte, hogy az önkormányzat biztosítson számára behajtási engedélyt a Lőrinc u. 17. szám alatt található…..
Gondolom sokan láttátok már a következő videót, melyen két középiskolás srác csúnyán becsicskáztat egy fiatalabb öcsipókot, miközben egy raj csaj nagyokat kacarászva kameráz a mobiljával. A kicsit leköpdösik, pofozzák és a mocskot is lenyalatják vele a cipőjük talpáról.…..
sgabes 2009.03.10 17:14:38
@phaidros: én valakit pont az ehhez hasonló viselkedése miatt nevezek cigánynak, nem feltétlenül a származása miatt....
ezek a primitív sudribunkók pedig a felnövekvő generáció egyik mintapéldányai is lehetnének, tanulatlan állatok akik azt hiszik, hogy bármit megtehetnek, törvényen felül állnak sőt úgy gondolják hogy ők diktálják azokat
ez lehet hogy itt most csak iskolai agresszió, csak nem lesznek mindig iskolások és ez a mentalitás akkor sem fog megváltozni

nem tudom elhinni hogy az a szerencsétlen gyerek bármit is tett amiért ezt érdemelte volna ki, vérlázító ami itt történik az elmúlt időkben

persze én nem vagyok haladó liberális gondolkodó.....
Vastagbőr Mohácsi magyarázkodik 2009.03.09 11:31:00
...nem szívesen és nem is hitelesen persze. Mohácsi Viktória péntek reggel a Mokka vendége volt az MTV-s szereplés közben elkövetett ámokfutása miatt, amikor is cigányozással vádolta meg a meggyilkolt Marian Cozmát.  Mohácsi nagyon ügyes, itt is többször kimondta, hogy…..