Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Goodman73

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
(kép forrása: Együtt 2014) "Tudom, sokan mondják, technokrata vagyok. Vajon mire gondol, aki ezt mondja? [...] Hogy számomra minden csak üres szó addig, amíg valaki józan számításokat nem tesz mellé? Hogy nekem attól még nem szakpolitikai program valami, ha egy párt azt írta a…..
Végrehajtók paradicsoma Magyarország fogyó népességét, ahogy mondani szokták még az ág is sújtja. A népnyelv szerinti ág helyett a súlyos ütéseket az emberekre most a bedőlt devizahitelek haszonélvezői, a végrehajtók mérik, mondhatni különös…..
(Nem érdekel a politika!)Vannak esetek amik komolyan veszélyeztetik a magyar egészségügy működését. A vizitdíj bevezetését törvény írja elő. Ugyanakkor vannak renitensek, mint egy kunhegyesi fogorvos, aki nem szedi be ezt az összeget. Ezeket a megyei egészségbiztosítási…..
Volánbusz Embertelen állapotok 2008.02.14 16:04:00
Aki nem utazik erre, nem is tudja milyen állapotok uralkodnak itt. Fényképes beszámoló egy mai buszról. INDAFOTO.slideshow.run({ "feedUrl":"http://feed.indafoto.hu/bkvfigyelo/campona_busz/feed", "width":"550", "height":"200", "orientation":"horizontal", "size":"s", "bgcolor":"#D9CE0B",…..
Látott-e már valaki olyat, hogy rendőrautóra tilosban parkolásért büntetőcédulát rakott másik rendőr, vagy egy közterület felügyelő? Ha igen, akkor fotó nélkül nem hiszem el, ha fotó is van, akkor tuti, hogy hamisítvány. Mindenesetre az igazán örvendetes, hogy annyi levéllel…..
Elfogadhatatlan, hogy Gyurcsány Ferenc miniszterelnök az agresszív orosz hatalmi törekvések oldalára állt, és Moszkva iránti gyanús szervilizmusával tovább rombolja Magyarország megítélését az Európai Unióban és a nemzetközi közvéleményben - olvasható Németh Zsolt…..